Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zajimave, ze kdyz neco takoveho "vyzradi" ministerstvo obrany, tak kolem toho vubec neni takove halo, ani kdyz to neomezi na jedinou latku a vseobecne rekne, ze latky ze skupiny novicok se u nas testuji.

Látky ze skupiny jedů, označované jako novičoky, mezi než patří i látka A230, Česká republika syntetizuje, uvedlo v prohlášení ministerstvo obrany.

Zdroj: https://zpravy.idnes.cz/cesko-armada-vyrabi-novicok-latky-syntetizuje-zeman-rusko-poi-/domaci.aspx?c=A180504_124707_domaci_hell

0 0
možnosti

Ta válka s rusem musí bejt, vašnosti, i kdyby jsme si důvod měli vymyslet. A kdo nám k tomu bude říkat svoje pravdy, ten dostane přes držku.

3 0
možnosti

Co je na tom tajného ? Buď je to pravda nebo neni .

3 0
možnosti

Vážená paní autorko,

když už do svého blogu dáváte odkazy na prameny vašich informací, pak přidejte ještě odkaz na tvrzení Ruska, že při vraždě Skripala použitý "novičok" byl vyroben na území ČR. Nic takového totiž nikdy nezaznělo, jde jen o výmysl, resp. velmi upravenou informaci našich médií.

Pokud si nejste schopna ověřit tak základní informaci, měla jste se držet McDonalda a ne se věnovat novinařině v oblasti politiky.

Přeji hezký den.

5 0
možnosti

Má prezident právo, jako velitel ozbrojených sil a prezident republiky, rozhodout o zveřejnění vyhrazené informace?

1 0
možnosti

Ne. Může jen toho, kdo informaci zařadil, požádat o změnu úrovně utajení.

0 0
možnosti
Foto

Nikomu nevadí že se lhalo?

8 1
možnosti

„Demokraticky” ho odstavit na slepou kolej..., aby dále nezneužíval pozici prezidenta...

1 1
možnosti

Jen bych v tom blogu přepsal slovo president na prezident. President se přestalo v pravidlech českého pravopisu objevovat už v padesátých letech.

1 1
možnosti
Foto

Látka ze skupiny VX je olejovitá těžká kapalina. Kontaminace přetrvává delší dobu. Základní VX, tam je smrtelná dávka 1 mg inhalačně a 10 mg přes kůži. Novičok je asi 8x jedovatější než VX. Přes kůži jet o opravdu super, pomalé a velmi to bolí. Celé je to divné a není šance zjisti, co se vlastně stalo. Je dost divné jak byla látka podána, aby se ten co to podal, sám neotrávil. Potom je velmi sporné, je-li možné se z otravy zotavit. Je to celé na makovici a smrdí to provokací

11 1
možnosti

Navíc podle anglického tisku bylo použito 50 až 100 gramů. A látka byla nanesena na kliku Skripalovic domu,

Dovedete si představit 100 gramů kapaliny na klice (kouli)?

3 0
možnosti
  • Počet článků 622
  • Celková karma 17,24
  • Průměrná čtenost 3868x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->