Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Na otázku v nadpisu blogu je snadná odpověď. Nedá se dělat nic , jen čekat. Maximálně to bude trvat 4 roky , v případě zdravotních potíží méně,

Následující president nemůže být horší než tento.

Sákryš , raději se nerouhat.... Takový Tomio.......

Situace na politickém spektru je ale značně deprimující . O ppMZ řeč už byla , premiér je exestébák / souzen v SR / , trestně stíhán v ČR , vláda bude zřejmě podivuhodný slepenec ANO + ČSSD + KSČ ( popř Okamurovci).......

Mno , ale počasí je poměrně stálé......:-)

18 11
možnosti
Foto

Ano, klasická Cimrmanova věta:

"Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat."

4 0
možnosti
JK

zpráva nepodléhá utajení a je proto zveřejnitelná.

11 5
možnosti
Foto

To se ovšem křiklounům nehodí do krámu.

Nehledě na to co si já osobně o tom pánovi na Hradě myslím.

7 1
možnosti
RP

Zavřít ho do vězení, aby nešířil kremelskou propagandu a konspirační teorie, kterou jsou předzvěstí nové totality a vměšování se do řízení jiné státu jak, má p. Putin v oblibě... a nejen u nás...

Proto tolik frustrovaných mladých mu sedá na lep, protože moc dobře ví, co desinformace a propaganda udělá s lidmi, přesně podle vzoru nepotrestaných vrahů a zlodějů bývalé KSČ a Marxova kodexu...Tam ten nevybouřený vztek dostane konkrétní konturu, většinou vytvoří z nových adeptů předvoj nové totality.

A o to přece našemu hradnímu ruskému agentovi jde, o prospěch Ruska...Proto tato vlastizrádná kolaborace s Ruskem... Nic více. On tam hradě nesedí jen tak pro nic za nic, když za nitky tahá bývalá KGB z Moskvy...

9 7
možnosti
Foto

Pokud platí slova Stropnického, že by Česko mělo s toxickým novičokem cokoli společného („S určitými látkami se laboratorně pracuje, abychom byli obranyschopní, ale s novičokem to nemá nic společného."), pak ovšem Zeman v TV žádné utajované informace nevyzradil.

7 2
možnosti
Foto

Zprávy nebyly označené jako tajné a tudíž o nich mohl veřejně mluvit.

16 6
možnosti
Foto

stačí se dívat na Barandov a nemusíte tady plkat

6 12
možnosti
MB

Emoce zatemňují mysl.

Vždyť Zeman jen zopakoval to, co již v březnu veřejně potvrdil ředitel Vojenského výzkumného ústavu. Taktéž potvrdil, že se u nás novičok nevyráběl ve větším množství, že se jen testoval trochu jiný druh, nežli ten, který Britové uvádějí, a že vzorky byly zničeny.

Jednalo se přece o legální testování v rámci povolení OPCW, čímž je informace dostupná zainteresovaným stranám ..a tedy i Rusům.. takže skutečně nešlo o žádné tajemství ..a tomu odpovídal i stupeň utajení (v podstatě "složka se nesmí komplet předávat, ale informace z ní je možné šířit").

Málo platné, ve skutečnosti je to Zeman, kdo vyvrátil veškeré pochybnosti ...zatímco ti, kteří by nejraději zatloukali nepodstatnou a nikterak tajnou skutečnost jen proto, že dává za pravdu Rusům (aniž by je to samotné zbavovalo podezření) budí pochybnosti o svých záměrech, objektivnosti a charakteru.

23 7
možnosti

Zeman tedy obhájil tvrzení, že novičok nebyl z Česka a Rusové to otočili jako důkaz, že agent v Britanii byl otráven novičokem z Čech. Jak tomu mám rozumět, prosím?

4 3
možnosti
RB

Myslíte autorko, že je tak blbý, že si prvně neověřil zda toto říct může? 8-o

12 8
možnosti
NM

...ale no ták,co to je...

4 3
možnosti
MD

Za jednoho bych to uzavrel slovy .. dekuji, pane prezidente, ze ze mne nedelate hlupaka. Zvlaste v pripade, kdy za to kladete udajne na spalek svoji hlavu. A pokud vam ji nesetnou doufam, ze v tom budete pokracovat. Dekuji.

5 5
možnosti
Foto

Ruska kolona tady bude Zemana hájit do roztrhání těla. Volila ho nadpoloviční většina, stejně jako v roce 1946 komunisty. Věřím, že na odpůrce již chystají lagry. Pro mě je to stejná svoloč. Historie se opakuje.

35 20
možnosti
RJ

V r. 1946 komunisty nevolila nadpoloviční většina...

10 0
možnosti
  • Počet článků 622
  • Celková karma 15,61
  • Průměrná čtenost 3868x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->