Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TK

Jaká jsou fakta: V Británii byl proveden neznámým pachatelem útok neznámým množstvím novičoku (různé organizace vydávají různá prohlašení, že ho možná bylo až 100g až po info, že to prostě nedokáží zjIstit). Británie bez váhání a bez důkazů obvinila Rusko a posunula nás tak zase o kus blíže válečnému konfliktu. Rusko logicky prohlásilo, že není jediné, kdo novičok může mít a označilo i ČR. ČR místo zodpivědné reakce okamžitě dětinsky zatlouklo, že by nějaký novičok kdy mělo. Zeman si nechal zpracovat analýzu a následně nezveřejnil nic víc, než už se vědělo z prohlášení VVÚ.

Takže jediné, co můžete Zemanovi vyčítat a z čeho se můžou někteří pominout je to, ze Zeman odmítl slepě držet basu a lhát v rámci protiruské koalice. Tak ano, to je fakt.

25 4
možnosti
DR

Konečně je zde aspoň někdo, kdo namísto puberťáckého plácání nesmyslů o rusofilech a kremlofilech přemýšlí hlavou. Díky pane Kuchař. R^

7 1
možnosti
MS

Dojímají mě Zemanovi fandové, když se nás snaží přesvědčit, že informace, které Zeman vyslepičil na TV Barrandov nebyly tajné. I jedinec s IQ šumící trávy pochopí, jak důležitá (a pro koho) ta informace byla. Taky bylo hned vidět, s jakou chutí se jí Kreml chopil. :-/

12 11
možnosti
Foto

Tedy v něčím zájmu je docela správné něco zatlouci. Tedy i informaci, že v Česku byl laboratorně produkován novičok, i když si o tom cvrlikali i vrabci na střeše.

4 2
možnosti

R^

Je dobré si uvědomit, že frontová linie NOVIČOK dělí naše občany na dvě skupiny: Jedna skupina se přimyká k imperialistickému Rusku s Vladimírem Vladimírovičem Putinem, v jejím čele stojí Miloš Zeman, ostatní komunisti a okamurovci, kteří se cítí být hrdiny doby, a většinou se staví proti NATO i proti Evropské unii. A druhá skupina všech ostatních demokratických stran, které se staví za jednotu s Evropskou unií a spoléhají na vzájemnou pomoc členů NATO, kteří první skupinu považují za vlastizrádce. A do toho se tu mísí padesát proruských desinformačních serverů se svojí rétorikou podporujících skupinu první.

Tak v tom tady žijeme. Člověk by řekl: Pomahej Pán Bůh! Ale v tomto atheistickém národě?!?

:-)

4 5
možnosti
DR

Jen bych Vás upřesnil pane Šimek.

Pak je tu ještě třetí skupina a to ta která nemá absolutně žádnou potřebu se přimykat ani k tomu Vašemu imperialistickému Rusku ale ani k v současnosti většinou ulhanému západu, ale před jakýmkoli hodnocením čehokoli je zajímají především fakta. A těch jsem se od těch Vašich "demokratických" států a stran, v poslední době jaksi v ničem nedočkal.

Tak v tom tady žijeme.Rv

12 1
možnosti
VH

Já se domnívám, že je to velice striktně řízená střela. Bohužel.

5 1
možnosti

Myslíte, že jsou v Kremlu jeho papíry?

3 2
možnosti
DR

Z celé tato kauzy se stalo naprosté divadlo.

Tady se dva dny stále dokola řeší ptákoviny typu co Zeman řekl nebo neřekl, co vyzradil nebo nevyzradil a díky tomu úplně uniká hlavní podstata a začátek celé kauzy.

O proto se ptám. Kde je ten pachatel útoku na Skripala když "důkazy" jsou přece naprosto jasné /jako v poslední době vždycky/ paní ministerská předsedkyně Mayová?

Neměla by tudíž vztahy se svými spojenci po tomto jejím plácání aniž o tom věděla velké kulové, zlepšovat spíše ona? Poněvadž nebýt tohoto začátku tak téměř nikdo dodnes neví co to nějaký novičok vůbec je.

14 4
možnosti
VH

Ptejte se dál.

Ale nezapomeňte na to podstatné: pan Zeman se chová, jako by byl agentem GPU. Nejspíše už ani ne placeným, ale vydíraným.

9 10
možnosti
BV

Paní Šiander,

ve svém spravedlivém rozhořčení vycházíte z chybných vstupních ůdajů. Ta zpráva Vojenského zpravodajství totiž neměla žádný stupeň utajení. Takže prezident, který prohlásil, že dal přednost právě té neutajované zprávě a zveřejnil její obsah nepochybně v tomto případě žádné utajování neporušil.

14 8
možnosti
VS

Podle BIS, prezident zveřejnil utajované skutečnosti. Pan prezident by proto, aby byl středem pozornosti řekl cokoliv.Rv

10 8
možnosti
VB

Babiš:

"Spekulace o produkci látky novičok (nováček) v České republice jednoznačně a zcela odmítáme, je to skutečně lež"

Stropnický:

"S určitými látkami se laboratorně pracuje, abychom byli obranyschopní, ale s novičokem to nemá nic společného"

12 1
možnosti
JF

No a kde vidíte problém. Odmítají se spekulace, vítají se fakta....

2 0
možnosti
LC

Koukám, že vy byste se k té lásce klidně i prolhala.

11 7
možnosti
Foto

Pro každého pravdohavlistu je na prvním místě vždy pravda. Proto je dobře, že pan prezident tuto pravdu řekl, je to důležité pro mládež i pro budoucnost !R^

21 14
možnosti
MK

Vážený pane Macek, nejsem žádný pravdohavlista a přesto i tak mě o žádné pravdě pan prezident nepřesvědčil. Spíš mě jen potvrdil to ,co už si nějaký pátek myslím. Chce být zajímavý a hlavně se zavděčit Rusku, kterým touto zprávou nahrál na smeč. Podle mě by měl zůstat nestranný a k takovým věcem se nevyjadřovat vůbec, byť by měl jakékoliv informace. A pevně doufám ,že pro mladou generaci osoba našeho současného prezidenta se vší úctou k němu vzorem není.;-O

7 3
možnosti
VV

Na ten nadpis bych odpovedel jen:

To same jako s kazdym vlastizradcem.

8 7
možnosti
Foto

Svého času se za vlastizradu považovalo i nedovolené opuštění republiky...

5 3
možnosti
  • Počet článků 622
  • Celková karma 15,61
  • Průměrná čtenost 3868x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->