Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Chtěla jsem se zeptat, jaký nápoj Vám během čtyřhodinového psaní dělá společnost a přináší inspiraci: káva, čaj, víno...?:-)

0 0
možnosti

sice patřím do jiného a specifického žánru, ale starosti s tvorbou knih mívám podobné, Nejhorší je start, pak už je to většinou houpačka. Mám výhodu, že si do svých knížek sám kreslím obrázky, tudíž, dostaví-li se krize v psaní, přecházím na kreslení a naopak. A mohu potvrdit, že nejčastější otázka po úspěšném uvedení knihy do světa zpravidla zní "a co píšete teď?" :-)

0 0
možnosti
Foto

Pěkný večer, pane Šindlauere,

děkuji pěkně za Váš zajímavý příspěvek!

Jé! To bych si taky přála, umět kreslit či malovat, abych se mohla "vyřádit" a realizovat touto formou.

No, když tohle neumím, tak se pouštím do něčeho praktického, co si mohou ohmatat. Takže pracuji na zahrádce, vypleju, něco stloukám, pletu nebo šiju. To jsou činnosti, které jsou viditelné ihned. A pak se dostaví i nastartování psaní.

Jsem ráda, že jste mi potvrdil, že se lidé pak ptají: "A na čem pracuješ nyní?" ;-)

Přeji všechno dobré a hodně inspirace! H. R. Šiander

0 0
možnosti
  • Počet článků 622
  • Celková karma 14,45
  • Průměrná čtenost 3868x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->