Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Lidé mají krátkou paměť. dnes jsem četl článek opěvující bývalou dobu a Pionýr a lidé si tam v diskuzi pochvalovali, jak bylo vše krásné. Smutné ...

2 0
možnosti

Zeman je jenom mocichtivý ožrala. Nemá cenu z něj dělat Satana.

Babiš je hodně špatný, nicméně průšvih je v tom, že podle mě není horší než zbytek politické scény. A to je věc, co mě osobně děsí.

0 0
možnosti

J54a47n 75S47o52u50č68e72k

7. 3. 2018 8:51

No tedy, hezky jste všechno smíchala dohromady. Podle Vašeho mustru jsou tedy všichni vrcholní politici, kteří navštívili v posledních letech Rusko či Čínu, proruští, případně pročínští? Proboha, tyto dvě země jsou velmoci, se kterými se prostě musí jednat a samozřejmě i obchodovat. A mimochodem, Ondráček není šéfem GIBSu, ale měl být předsedou Stálé komise pro kontrolu GIBS. Což se nakonec po hysterických protestech nestalo.

1 2
možnosti

Zeman je proruský, ne proto, že navštívil Rusko, ale proto, že nikam, než na východ nejezdí.

2 0
možnosti

J60a82n 62Š67u84r11c

7. 3. 2018 8:41

Petříku, že Zeman si přeje smrt všech novinářů a novináře chce střílet když Putinovi veřejně řekl, že novináře je potřeba odstranit, že jich je hodně, tak to vám zřejmě nevadí. To jste na to už zapomněl? Nebo jste to z vaší vrozené skromnosti raději neuvedl? A jak to potom dopadlo na Slovensku z vraždou novináře, to už nevíte? Podle vás to je tedy v pořádku, vždyť si to Zeman přece přál, že? A přání hradního opilce se musí samozřejmě respektovat a za každou cenu splnit...A přál také smrt všem abstinentům. Co na to vy slavný politologu a morální hvězdo z Boskovic?

4 1
možnosti

Jak tak čtu Váš článek napadá mi, autorko, že by to chtělo najít alespoň jednoho člověka, kterému STB v důsledku Babišovy informace v skutku ublížila.

Protože s ohledem na Vašich 10 let v roce 1989 jste nemohla vědet, že informace o svých cestách do kapitalistického zahraničí museli tehdy podávat všichni zaměstnanci státních institucí a podávali je i mnozí občané, kteří se na západ dostali jako turisté.

2 3
možnosti

Pane Pániku,

Mně bylo v té době zrovna 20 let a mohu říct s klidným svědomím, že ještě v roce 1983-85 Stb. měla ruce zakrvavené od spousty vražd, které provedla nepohodlných a nežádoucích lidí tehdejší doby, které do teď nebyly řádně potrestány... Taky Stb. dostala jen rozkazy? Najet motorkou do otce dvou dětí a usmrtit ho? Aby vše vypadalo jako nešťastná nehoda?

Nepotrestaným vrahům, zlodějům a populistickým lhářům KSČ by se neměl dávat prostor k tomu, aby dále žili podle své nenávistné ideologie na jejímž konci bylo a je a vždy bude násilí...Mají být řádně potrestáni a ideologie či propaganda by měla být zakázána, protože ta dělá největší zlo v lidech.

3 2
možnosti

J64a59n 11K81l56á96s19e97k

6. 3. 2018 23:34

Co dobrého přinese Zemanovo prezidentování? Troufnu si tvrdit, že nic, protože tento mimořádně bezcharakterní člověk pro náš stát nikdy nic dobrého neudělal, zajímalo ho jen vlastní moc. Ovšem ani jeho předchůdce, zneuznaný profesor ekonomie Klaus, nebyl lepší. Jen neměl svého Babiše.

5 4
možnosti

Ženská, která se stydí za své ženství je pro mne nedůvěryhodná a může si blábolit podobné kecy.

7 5
možnosti

J80o15s51e76f 54K90l79a49t

6. 3. 2018 21:38

Bohužel to tak je ,čtete to v diskuzi,tihle lidé volí Zemana a Babiše a jsou na to možná ještě hrdí a těší se na světlé zítřky

4 3
možnosti
Foto

Ti chytří obchodují, ti hloupí ... se modlí k pánubohu.

2 4
možnosti

F30i32l61i85p 59R98u92l33f

6. 3. 2018 20:04

A přihlouplé urážky na úrovni základní školy plodí do internetových diskuzí jen (doplňte si sám)

2 0
možnosti
  • Počet článků 622
  • Celková karma 17,24
  • Průměrná čtenost 3868x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->