Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

J24i52ř69í 25H81u34m14l

6. 3. 2018 19:56

spíš by jste se milostivá měla věnovat té teologii nebo vaření, tady jste trochu mimo mísu :-P

5 11
možnosti
FR

F34i37l62i19p 14R86u63l21f

6. 3. 2018 20:00

A tohle má voličské právo... ach jo...

3 0
možnosti
JT

J46i49r17i 86T74i58c76h64y

6. 3. 2018 19:46

Kanadska vlada leze do zadku Cine, jen aby mohla obchodovat. Jednim z hlavnich spojencu USA na blizkem vychode je Saudi Arabie. "Zapadni"Evropa je zamorena neprizpusobivymi privandrovalci. Proc neobchodovat s Ruskem a pokud je to vyhodne, treba s Kazachstanem?

9 0
možnosti
Foto

Ale my s nimi neobchodujeme, to jen prezident jezdí domlouvat soukromé kšefty pro pár miliardářů. Třeba holandskou firmu PPF.

1 1
možnosti
RP

Komunisté se vrací k moci. Bývalý Stb p. Babiš s praktikami, které používala KSČ v 50 letech ve svých náborech a lovení voličů, tak rovněž i p. Zeman, který je zcela bezcharakterní, ukazují jen na to, že se to už děje.

Pan premiér má totiž strach z toho, že by se nemuselo stávkovat jen v případu p. Ondráčka, který by měl na starosti GIBS..

Všichni tito postkomunističtí parazité včetně našeho pana prezidenta udělají cokoliv, aby se zalíbili lidem a zůstali u moci.

Připomínám, že dnešní komunisté, zastánci demokracie, by se nejdříve měli zamyslet sami nad sebou. Nebyli schopni se postavit minulosti a jejich praktikám (to dělají zbabělci) nepotrestané zločiny, skartované spisy STB ještě před sametovou revolucí a ještě se dnes chlubí tím, co dělali s lidmi tohoto státu od roku 1948.

Nyní běžela někde informace, že naše ministerstvo vnitra neudělilo azyl 72 křesťanům Číny z celkových 80. Nevím, jestli to jen xenofobií anebo „rudým pohledem” na tyto uprchlíky, ale pokud budou muset nazpět, tak je místní úředníci na ministerstvu vnitra posílají do čínského vězení a na jistou smrt.

Je vidět, že demokracie v podání p. Babiše a strany ANO má mnoho podob. Tohle je jedna z nich...

6 1
možnosti
MB

Tak, jak to vidíte, tak by se mi to také nelíbilo. Naštěstí to až takové není. To, že vidíte rudě jsou jen ty rudé brýle účelové propagandy, které jste si nechala nasadit;-)

8 2
možnosti
Foto

Také už raději jezdím na východ. Na západě už to znám a už mě ta uniformita náměstí, stánků, hotelů, aquaparků apod. prostě omrzela.

9 0
možnosti
Foto

Tohle je ve smyslu současné propagandy. Ano, Ing. Zeman má nevymáchanou pusu, chová se méně vhodně. Ale v mnoha věcech, i když ho nemám rád má pravdu. Jurodivé výroky o orientaci na východ? Mluvila jste se zástupci firem? Jak se chcete orientovat na EU, když ta všechny výrobu přesunula na východ a do Číny? Jo a ještě k nám, Jako montovna jsem fakt na tom super. Zajímala jste se někdy kdo je vlastně pussy riot a viděla jejich vystoupení? Možná byste měla. Víte já zažil studenou válku, šílenou propagandu. Kdy si na západě mysleli, že tu skáčeme po stromech. Paradoxně komunistická propaganda vedla k zajímavému úsudku, že v USA rostou na jabloních pečená selata. Pravda v USA jsem nebyl, takže teorie o selatech není prověřená. Tohle je nové kolo studené války, stejná propaganda, ani ten nepřítel se zase tak nezmenšil. Vaše úvaha je zcela mimo mísu. Napadal by mě super bonmot, o pečeném seleti a jabloni. Nejsem ale Ing. Zeman, tak to polykám. Já se aktivně účastnil plyšáka v roce 1989. Starší lidé, jako moje babička, mi říkali, že se mám na to vykašlat, že jde od dohodnuté předání moci. Zlobil jsem se kvůli tomu strašně moc. Budeme mít STBáckého netopíyra premiérem. Komunistům otrnulo a vystrkují hlavu. Jen ten Zeman do téhle linie nezapadá a dělá bordel. Mně na něm vadí to, že on to dělá z důvodu, že zkouší,c o se stane a rád provokuje. Opravdu tento tys povahy nemám rád. Ale taky nemám rád pana Kalouska a jeho pimprmlata. Situace dopadla tak, jak říkala babička. A to mě vůbec nebaví

13 4
možnosti
PK

nic než pravda,taky tu jeho nevymáchanou hubu nemusím , ale....souhlasím s VámiR^

4 1
možnosti
MK

Nikomu jsem nikdy nepřál nic zlého. Dnes však doufám, že celých pět let tady Zeman strašit nebude.

2 9
možnosti
Foto

Šurc, Dvořák, Ziegler, Kanda, Šmejkal přejí Zemanovi smrt.

To je tedy proti vám komunista Zdeněk Ondráček morální hvězdou.

10 4
možnosti
JZ

Zasloužená karma :-)R^

5 7
možnosti
EH

Nevím, proč je nutné v rámci moderního kopání do prezidenta urážet státy jenom pro to, že leží na východ? Myslíte si, že my nejsme na východ pro ty úžasné Zapaďáky, a že se na nás nekoukají přes prsty?

Vzpomínáme na roky 48 a 68, ale příhodně jsme zapomněli na 38. Kde byl tehdy Západ a jak moc se bil za ČR a Polsko? Německo nás nikdy neokupovalo? Rakousko nám nevládlo?

Klidně si hýčkejte svoje Rusáky pod postelí a koukejte se rudě. Já si žiju jako nikdy v životě a koukám si to užít, dokud jsme suverénní země a můžeme navštěvovat státy dle libosti a ne dle diktátu. :-P

13 7
možnosti
Foto

Madam, jste ještě mladá a tak se na rozdíl ode mne ještě můžete dočkat zajímavých událostí. Nepřál bych Vám to a vůbec nikomu, ale taková menší exkurze do zemí, kde zítra ještě znamená předevčírem, by Vám prospěla.

Zkuste dovolenou ve Venezuele. Reálný socialismus jeho z učebnice.

9 6
možnosti
Foto

Zeman s Putinem jsou velmi realisticky a rozumně uvažující politikové. Oba byli zvoleni v legitimních volbách. A Ondráček byl demokraticky zvolený legitimně zvoleným Parlamentem ve svobodných volbách. Takže, nevím, proč ti křiklouni na Václaváku chtějí svým nátlakem popírat základy demokracie.

8 16
možnosti
MJ

Základy demokracie popírají hlavně Vámi zmíněné osoby výše ve Vašem přitroublém příspěvku.

12 5
možnosti
  • Počet článků 623
  • Celková karma 13,59
  • Průměrná čtenost 3862x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->