Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PM

Potkal jsem za studií mnohé ženy, které se mnou flirtovaly a strávil jsem s nimi, očividně zamilován, mnoho hodin. Po vyznání jsem byl vždy odmítnut. Jedné jsem se ptal, proč to dělají, proč mnohé se mnou flirtují, přestože od začátku ví, že se mnou nechtějí nic hlubšího mít. Řekla mi, že si nemůžou pomoct, že chtějí kamaráda na pokec, zároveň být obdivovány (zamilovaným blbcem). Takže tak, paní Rebeko. Tomu se pak říká pošramocené sebevědomí. Nevěřím tomu, paní Rebeko, že jste ve svém životě nikdy takového zamilovaného blbce neměla. Takže byste měla pochopit, proč mnozí, odmítnutími "spálení" muži nemají odvahu vyznat lásku.

Dodávám, že láska ke mně nakonec přišla...(a potvrdila mi, že výše popsané udělají v životě téměř všechny ženy....a pak se vyznávejte:-/). Až poté jsem se paradoxně dozvěděl od jiných žen, že byly do mě zamilovány....

0 0
možnosti
DP

Já si dovolím navázat na příspěvek pana Pavla H. dole. Myslím, že hodně, ne li většina z nás mužů v našem mládí zažila nějaké to odmítnutí. Pokud se to stalo jednou, tak si chvilku člověk lízal rány, ale pak se otřepal a šel do toho znovu. Pokud se to ale stalo dvakrát po sobě, a ještě k tomu dost neotřelým způsobem od dotyčné (taky se někdy stane), tak to jistě na velmi dlouhou dobu zatřepalo i s tím nejotrlejším mladým. Ono poznat, jestli chemie funguje vzájemně, není někdy zrovna snadné. A dnes, kdy už neplatí staré "pravidlo" typu "je jenom na muži, aby vyvinul inciativu" to jistě platí i v opačném gardu.

1 0
možnosti
PH

Odmítnutí může mít drastické následky pro sebevědomí.

0 0
možnosti
VK

Řekněte také, jaký byl před těmi lety Váš vztah k těm, kteří se teď svěřili, že Vás milovali. Opětovala by jste v té době lásku konkrétního ctitele nebo by Vám byl jenom pro smích?

2 0
možnosti
VK

..a bude hůř.. metoo.

1 0
možnosti
LJ

Znám podobné případy, kdy na srazu po maturitě nebo po vysoké škole po x létech se některá dívka, vlastně již dlouho žena, dozví, že ji ten či onen spolužák tajně miloval. Neznám případ, že by se to dověděl muž. Opačná situace nemůže nastat? Nebo přiznání by bylo ponižující? Nevím.

0 0
možnosti
Foto

Nic není ztracený čas....

0 0
možnosti
Foto

Nikdy není pozdě a nebýt života, který jste prožila, tak by možná nevznikla ani jedna z těch krásných knih co jste napsala, nebo ještě napíšete. :-)

1 0
možnosti
Foto

R^ Moudré... ale asi se k tomu musí každý dopracovat sám...

1 0
možnosti
Foto

Zdravím, paní Klímová,

děkuji za Váš názor.

Máte pravdu.

Ale i tak jsem chtěla svým článkem povzbudit muže, aby se nebáli, byli romantičtí, odvážní a bojovali za lásku (možná) svého života V Kdo ví?

Přeji příjemný večer, H. R. Šiander

2 0
možnosti
Foto

Inu, po aférách typu MeToo, aby se muž bál na ženu vůbec pohlédnout...

3 0
možnosti
Foto

Pěkný večer, pane Faltýne,

to si nemyslím...

Je přeci rozdíl mezi tím, když se muž ženě svěří romantickým způsobem s tím, že ji celá léta tajně miluje a zeptá se, zda má nějakou naději, NA ROZDÍL od toho, kdy ji začne nepříjemnými, nechutnými a oplzlými způsoby slovně či fyzicky obtěžovat.

Já bych to tak černě neviděla!

Mějte se pěkně, H. R. Šiander

4 0
možnosti
  • Počet článků 622
  • Celková karma 14,45
  • Průměrná čtenost 3868x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->