Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PT

Demagogická dámo vy lžete daleko víc než ten Zeman, já zrovna k té starší generaci patřím a ještě jsem nepotkal žádného svého vrstevníka, který by tvrdil nesmysly které píšete, tedy že se boji, že ho migranti někde přepadnou, u těch starších občanů jde převážně o strach z budoucnosti, tedy aby jejich potomci nežili v něčem co dnes vidíme v Africe, mohamedánsku, tedy násilí, vraždy, terorismus, války a tahle hrozba je reálná, pokud o tom ještě nevíte tak v Bruselu chystají Mnichov II, zvaný Dublin IV podle kterého bychom měli byt postupně obsazeni Afrikou a Mohamedány. Nebo vy nevíte o tom že např. ve Vídni mají 260 tisíc mohamedánů ?, dovedete si tohle představit v Praze a dovedete si představit ty náklady státního rozpočtu na tohle ?a uvědomte si že mi nejsme tak bohatí jako Rakušáci, nebo vy snad se chcete ve prospěch tohohle zříci poloviny svých příjmů ?

0 1
možnosti
Foto

Zemana ani náhodou, to by mi musel Ovčáček zlomit ruku a ani tak ne

napsal mi kamarád, kterej rozesílal e-maily že ta nejlepší varianta je Zeman, já mu odvětil, že nikdy

on mi napsal, že mám intelekt žížaly z jeho zahrádky

a to jsme toho dost prožili

asi tak nějak

2 0
možnosti
PT

No v 99% to bývá přesně naopak s tou agitací, ale proč neuvést nějakou výjimku.:-) Jinak vězte, že takový zahrádkář, jak ukazují zkušenosti, mívá daleko víc kritického rozumu a zodpovědnosti, než akademik z Prahy.:-/

0 0
možnosti
JL

J47o11s27e21f 34L23i80s87e53c

19. 1. 2018 15:42

Teď už z týmu MZ poběží jen špína. A kdyby snad náhodou vyhrál?, tak po půl roce ze zdravotních odstoupí, hlavně když může n.srat co nejvíc lidí, je to jeho koníček, a chlubí se tím, např. v TV Barandov: ale pane Soukupe, dnes jsem opět naštval spousty lidí a jsem spokojen. Tak tohle je prezident sjednotitel !!!

3 2
možnosti
Foto

Fakt mě překvapuje, jak málo lidí dnes sjednocuje prezidentův smysl pro humor.

0 0
možnosti
VS

Autorka snad žije na Marsu, jinak i to nedovedu vysvětlit.

2 1
možnosti
Foto

a Vy asi na Merkuru, či na Plutu??? Jinak se Vás nedá pochopit

1 0
možnosti

– ne, to vážně není pravda. Nikdy tento postoj nezastával.

Naopak pro server Novinky.cz řekl, že: „Přerozdělování uprchlíků na základě kvót je neúčinné a dokonce politicky škodlivé“.

Zdroj: https://siander.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=644509

...

.. z jakeho data je ten nazor?

...

29. června 2017 19:32, aktualizováno 21:12 Kladně se vyjádřil k možnosti přijmout 2 600 uprchlíků podle kvót.„Přijmout tady nějakých 2 600 z bezpečnostního hlediska prověřených uprchlíků nebo migrantů by neměl být žádný problém. Samozřejmě po zkušenosti z minula si kladu otázku, kolik by jich tady vlastně zůstalo,“ řekl Drahoš.

Zdroj: https://zpravy.idnes.cz/diskuse-s-prezidentskym-kandidatem-jiri-drahosem-fv1-/domaci.aspx?c=A170629_175731_domaci_kop

1 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma. :-)R^

3 1
možnosti
VB

Ano, Zeman nás zachrání. Co udělal kromě toho, že žvanil? Nic.

3 1
možnosti
Foto

Udělal, co mohl.

0 0
možnosti
ES

Děkuji ,přesvědčila jste mě a proto budu volit pana Zemana.

3 3
možnosti
VB

Miloš Zeman: jeden projev a pět lží za pět minut

17. 01. 2018 11:59:43

Pokud budou občané posuzovat vhodnost kandidátů na prezidentský úřad podle schopnosti lhát před televizními kamerami, Miloš Zeman zvítězí.

Zdroj: https://vilembarak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=644257

1 1
možnosti

Milá paní či slečno Šiander, to, že nemám v baráku zloděje nebo násilníka, ještě neznamená, že podcením bezpečnostníé opatření, když vím, že je jich kolem plno. A už vůbec nedopustím, aby je můj naivní syn k nám zval. A kdyby to navrhl a rodinná rada o tom hlasovala, budu samozřejmě proti a udělám všechno proto, aby ostatní pochopili, jaké bláznovství by to bylo. Pravdou ovšem je, že Drahošovo "vítačství" není ani zdaleka jeho hlavní problém. Tím je naprostá, až patolízalská vstřicnost vůči EU. A protože se v počátcích své kampaně chlubil svým přátelstvím s Angelou Merkelovou, o čemž už dnes nepadne ani slovo, začínám mít podezření, že jeho kandidatura je výsledkem jejího neoficiálního doporučení a dohody kruhů kolem ODS, TOP 09, lidovců, "stanařů" a dalších politických subjektů a nadnárodních sil oprientovaných výhradně na Západ a otrocky věrných Bruselu.

1 6
možnosti
VB

A co by jako mělo nastat po vystoupení z Unie? První by kvíleli voliči Zemana, že jim zavřeli montovny.

Vy byste začal makat jako v Japonsku nebo v Německu? Vrátili bychom se o 20 let zpět.

3 1
možnosti
  • Počet článků 622
  • Celková karma 14,45
  • Průměrná čtenost 3868x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->