Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J14a96k55u91b 88R39o61t59h

18. 1. 2018 16:25

Nejhorší je, že před pěti lety jsem coby přesvědčený monarchista glosoval fšelidovou volbu jako burlesku s tím, že nechci prezidenta, ale krále. A těch pět let placeného nájemníka Hradu mne přesvědčilo, že za to stojí něco udělat. Ach jo. Takže - nejvíc zazlívám Zemanovi, že ze mne svými postoji a lhaním udělal podporovatele prezidentského kandidáta. ;-€

5 1
možnosti
OK

O53t42a 68K87i97n68c

18. 1. 2018 16:23

Myslím, že z tábora Zemana a jeho příznivců budou až do voleb přibývat nenávistné a lživé projevy přímo geometrickou řadou.

10 1
možnosti
JN

Což se zatím děje zejména u příznivců pana Drahoše.

6 2
možnosti
Foto

VELKÁ KARMA! R^

U starších lidí, u kterých je činnost mozku na ústupu, může zapracovat paranoia. (Mě teď bude 75, ale zatím ne). Zejména přikrmovaná.

Zajímavý přehled uvedla nedávno ČT1, kde porovnávala oblibu obou hlavních kandidátů v závislosti na počtu nezaměstnaných. Nebudu to tajit, čím vyšší procento nezaměstnanosti, tím větší obliba současného presidenta. A naopak. Je to logické?

Právě tak, jako současný president jim nedokázal sehnat zaměstnání, tak asi podobně je bude chránit před migranty. Jenže takové uvažování e složité. Lépe si vytvořit modlu. A až ta opravdu zklame, svede se to na ni a bude slavnostně svržena. Středověk? Pravěk!

17 3
možnosti
NM

ponejprv jse vám chtěl říci mladíku taky na to přijdete ale po doznání věku mohu jen konstatovat je pozdě je pozdě je pozdě....

4 0
možnosti
EH

12 migrantů se opravdu nebojím. Máte blog o lžích, ale sama tušíte, že migrace není o 12 kusech, ale o tom, jak skladba obyvatelstva v budoucnu ovlivní Evropu.

Ale na rozdíl od těch, kteří se hrozně diví, kdo volí Zemana (Babiše, komunisty), když nikoho takového neznají, znáte alespoň dvě sedmdesátileté babky, jejichž život se smrskl na každodenní starosti o potravu.

Třeba se nechají raději zastrašit zánikem demokracie, když zůstane Zeman, nebo je zkuste postrašit Putinem a Čínou, to taky zabírá. :-)

7 5
možnosti
Foto

To nepomůže, tihle často vzpomínají na zlaté časy socíku a Putin je jako Stalin. A z Číny sem chodí krásné levné zboží. A demokracie - ta je jim k ničemu.

9 0
možnosti
MB

Vždy se směji argumentům, že o vítězi prezidenta rozhodnou TV duely. Jako by "Ten stále nerozhodnutý", zde od r. 2013 nežil. Dotaz ! - Co bude váhavý dělat, když bude televize v poruše, nebo i vypnou elektrický proud ? Jak se rozhodne ? ... :-)

6 0
možnosti
EH

Podívejte se na volební účast a máte odpověď. Kdo dneska neví, koho chce volit, se na to nejspíš vykašle. Leda že by byl teroristický útok nebo ruské tanky na pražském náměstí. ;-D

2 2
možnosti
PL

P79e60t13r 75L14a51n48g38e34r

18. 1. 2018 16:09

Vydržte lidi, za devět dní budeme vědět na koho budeme pět let nadávat a na koho do měsíce zapomeneme.

6 0
možnosti
Foto

Zdravím, pane Langere,

už aby to bylo za námi! Máte pravdu ;-)

Ale je to nerv!

H. R. Šiander

2 0
možnosti
Foto

Ode mě karma jako hrom. I kdybych se dozvěděl že p. Drahoš na Akademii věd znásilnil Červenou Karkulku i s vlkem, je mi to vcelku lhostejné a dost dobře se s tím poperu a budu ho volit. Zdroj těch informací o něm (jakýchkoliv) už nezkoumám, je mi jasný.

21 1
možnosti
PL

P65e47t79r 44L42a48n19g91e63r

18. 1. 2018 16:10

no vidíte a skalní voliči Zemana to mají stejně jako vy s tou Karkulkou a vlkem

1 0
možnosti
SB

Ale rozumní lidé se vůbec nebojí migrantů směrem k současné době nebo směrem k nejbližším letům.

Rozumní lidé, pokud to nejsou sobci, kteří se řídí heslem o potopě poté, co my odejdeme, se bojí o to, jak tento problém bude trápit příští generace.

Já jsem jedním z nejaktivněji vystupujících pravidelných autorů diskusních příspěvků, ale pro současnost se naprosto žádné migrační vlny nebojím.

O to větší strach mám o naše potomky.

13 1
možnosti
Foto

Pěkné odpoledne, pane Beneši,

souhlasím s Vámi.

Migrace, nedostatek vody, vymírání původních obyvatel Evropy, ještě větší vliv islámu a dalších náboženství... Jistě, hrozby pro další generace.

Ale někdy to začít musí... Je to jako s kohoutky s vodou, jak je jednou roztočíte, tak to jede. Takže jsem vděčná, že jsou nyní, co se týká migrace, zavřené.

Mějte se pěkně, H. R. Šiander

3 0
možnosti
Foto

Zemanovi lidé straší lidi a používají přitom tři argumenty:

- hrozí nám nebezpečí

- prezident republiky nás může před nebezpečím ochránit

- Miloš Zeman je silný a odvážný, Jiří Drahoš je slabý a bázlivý

Všechny tyto tři "argumenty" jsou samozřejmě nepravdivé a vykonstruované. Napřed lidi vystrašit a vzápětí jim nabídnout silného ochránce, to používají ti, co by chtěli udělat z voličů ovce.

13 4
možnosti
Foto

Pěkný den, pane Krausi,

děkuji za Vaše názory.

Máte pravdu... Ale vidíte? Je to tak účinné...

Mně je jenom líto těch mých letitých sousedů a příbuzných a dalších lidí, kteří to nevidí s nadhledem a opravdu mají Zemana jako autoritu, která by "přece nelhala" a věří mu - bezmezně.

Mějte se pěkně, H. R. Šiander

2 1
možnosti
  • Počet článků 624
  • Celková karma 21,63
  • Průměrná čtenost 3856x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->