Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

M93a28r71t69i39n 95R37ý70d88l

29. 11. 2017 10:49

Jsem rád, že jste napsala článek Vy, jako žena. Máte pravdu, čím dál častěji si všímám hubeného muže společně s obézní ženou. Na mladých mužích se podepsala absence vojenské povinné služby. Není to žádný med, ale chlapy to z nás udělalo. ;-) Taky si to způsobují ženy samy, např. "me too" a větší emancipace a prosazování žen do pozic, které dříve měli v hledáčku jen muži (nechci aby to znělo jako šovinismus ;-D). Spousta kluků dnes chodí do fitka, ale když se porazí strom, tak neuzvednou a nezpracují kmen bez funění.:-/ Narostl poměr gayů a není to jen tím, že se dříve o tom moc nemluvilo, ono je to pro ty kluky výhodnější. Několik jich znám a říkají, že se nechtějí s holkama dohadovat o malichernostech, a spoustu dalších argumentů, na které tady není prostor. Proč holky říkají, že raději pracují v mužském než v ženském kolektivu? Holky děláte z nás bábovky. ;-O;-D

1 0
možnosti
JZ

No s tou vojnou nevím, možná že konkrétně z Vás udělala chlapa, pokud teda nic jiného nepomohlo, ale já znám pěkných pár lidí s vojnou za sebou a do představy "správného chlapa" mají někteří dost daleko.

1 0
možnosti
Foto

Mne tak napadá, jestli se nechtějí vyrovnat těm někdy až neskutečně hubeným holkám.

0 0
možnosti
JB

Také jsem si všiml. Chodím s vnukem (8 letý) na bojové cvičení a na ty kluky je zoufalý pohled, ve srovnání s mým mládím. Samozřejmě se to nedá zobecňovat, ale ten průměr není dobrý.

2 0
možnosti
BG

Hubení kluci jsou fajn. :-) Neříkám, že by měli mít rachitickou postavu, ale přijdou mi víc sexy než nějaké vymakané korby z posilovny. Sám mám 67 kg a měřím 180 cm. Je fakt, že ruce mám jako pastelky ;-D, to ale neznamená, že v nich nemám sílu. Hýbat se dokážu, pravidelně cvičím, chodím plavat, v létě na kole, v zimě na lyže, umím sekat trávník, naštípat dříví, zatopit v kotli, pomáhám kolegům na montážích a zvedám těžká břemena... Ale neznám racionální důvod, proč bych měl vážit 75 - 90 kg. K čemu mi taková hmotnost bude? Jen aby nedošlo k omylu - svých 67 kg si držím +- 2 kg, čili nechci mít ani méně ani více, než je zadaná tolerance.

Moderní trendy mě nezajímají, nevím, jak by měl vypadat moderní kluk. Ale vím, jak by měl vypadat můj partner a přesně takového jsem si i našel. Čili svůj vkus si držím pořád stejný :-).

Ovšem s módou jste to trefila. Co nosí dnešní kluci, je někdy k pláči. Možná se vidí třeba v Supermanovi nebo Spidermanovi, ti taky nosí dost těsné oblečení.

3 0
možnosti
Foto

Asi jste nepochopil, že tady je řeč o mužích, kteří se líbí ŽENÁM...;-D

1 0
možnosti
ND

Řekla bych, že vegani...

2 1
možnosti
PV

P43a85v35e23l 33V64é16b42r

28. 11. 2017 18:51

Drogy, milá krásná paní, drogy.

3 1
možnosti
Foto

Zdravím pane Vébre,

vidíte... Drogy mě nenapadly. To by mohlo také za tím být...

Díky za postřeh.

Pěkný večer, H. R. Šiander

2 0
možnosti
Foto

Lepší, než tlustí.

5 1
možnosti
Foto

Pěkný večer, pane Vajdíku,

tak já vážně nevím, co je lepší. Zda obezita českých dětí, která je v celosvětovém hodnocení snad na prvních místech (jestli se tedy dobře pamatuji), nebo extrémní hubenost mladíků?

Podle mého názoru je obojí extrém a nezdravé.

Přeji všechno dobré, H. R. Šiander

2 0
možnosti
  • Počet článků 622
  • Celková karma 15,61
  • Průměrná čtenost 3868x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->