Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Paní Rebeko, já s vaším článkem souhlasím, jen si myslím, že se zase tak moc učit nemusíme. V našem parlamentu sedí poslanci strany, která zde u nás teroristy cvičila a poté je vyzbrojovala. Tak jaké učení?:-)

7 3
možnosti
Foto

Asi dávno zapomenut je malér s Biafrou, kam naše státostrana posílala zbraně, žel, té nesprávné straně. Masakr, inu chybička se vloudí.

2 0
možnosti
Foto

Vážená autorko, zatím jsem ráda čela vaše kultivované články. Ale prosím, nešiřte paniku vůči Parlamentu EU. To, že někdo navštívil Bašára al Assada ještě neznamená vůbec nic. Assad se setkává s kdekým, poskytuje rozhovory tisku a u nás poskytl rozhovor např. Martinu Kubalovi. Do teroristických organizací jsou řazeny všelijaké frakce, například tam byl Hizballáh, jenž se normálně podílí na správě Libanonu. Vojska USA a NATO, jejichž jsme členy, běžně spolupracují s organizacemi, jejichž odnože jsou považovány za teroristické, a tak pozvání jedné členky palestinské organizace, jež v mládí z nerozvážnosti unesla s kamarády letadlo, nikdo při to nezahynul, a nyní měla přednášku v parlamentu EU, není zas tak velkým prohřeškem. Skepse vůči EU narůstá, Okamurovci posilují, a pokud by opravdu prosadil referendum o vystoupení ČR EU, tak mám vážnou obavu, že bychom už v EU nebyli a to se všemi nepříjemnými důsledky.

5 17
možnosti
MP

Souhlasím s Vámi ohledně Assada, ale ten zbytek bych nezlehčoval. Například není pravda, že při jejích akcích nikdo nezahynul - při únosu letadla v roce 1970 z Amsterdamu do New Yorku zastřelili člena posádky. Jsou to normální teroristi, kteří nemají na půdě demokratické instituce (s výjimkou soudu) co dělat.

17 0
možnosti
Foto

V EP jsou různé strany a různé frakce. Tuto teroristku pozvaly v podstatě levicoví extremisté, jakési odnože komunistů. Hodně poslanců v EP proti tomu protestovalo (vypadá to že i většina) a celá aféra se dostala až k vedení EP a to zřejmě vyvodí důsledky. Samozřejmě jenom v rámci svých kompetencí.

Bohužel je ten článek trochu psán zase stylem jak je ta EU a s ní i EP hrozná. I my máme v parlamentu komunisty. Jedna z nich dokonce tvrdila, že M. Horáková se nepřiznala z donucení, ale z přesvědčení. A je kvůli tomu možno tvrdit, jak je celý ten náš parlament vlastně komunistický?

10 5
možnosti
Foto

Vaše srovnání kulhá, pokud by se paní Horáková přiznala z donucení, tak by asi neopravovala po policejním písaři v obsáhlém policejním protokolu po sobě pravopisné a jiné chyby.

Kdyby paní Semelová byla kapánek poučenější a sečtělejší, tak by všichni antikomunisti měli utrum. Vypadá to, že komunističtí voliči měli více rozumu než pražští komunisté.

4 10
možnosti
MK

R^O podpoře Arabů na území Gazy (žádní Palestinci jako národ neexistovali, je to jen nový název jako zkratka) od EU se všeobecně ví, ale již velmi málo o té ženě, co dostala v parlamentu prostor. (díky za info) To nikdo z poslanců neprotestoval?!!

A že je podpora z EU využívána k útokům na Izrael je jistě každému zřejmé. Když si dáme do souvislosti hlavního tahouna, Francii a útoky na židy u nich doma, s tím, že úřady se o to moc nezajímají, je ještě více jasno. Nedivím se, že se židé stěhují z Francie kamkoli jinam, hlavně do Izraele. Pro ty, kteří se vždy po nějakém prů..švihu ještě více "semknou", to není dobrá vizitka.

Umím si představit, kdyby se podobně chovala ČR, to by bylo po Evropě řečí a odsudků, ale že je to Francie.....

19 0
možnosti
Foto

Prosím, podívejte se na záznam dnešních Událostí na ČT24, máte-li tu možnost.

0 0
možnosti
Foto

No a jak potom posuzovat zvolení M. Begina předsedou vlády Státu Izrael? Každý by si měl zamést před vlastním prahem.

2 12
možnosti
VV

MIMO TEMA CLANKU.

Co ma spolecneho stat Israel s Evropskym parlamentem?

4 1
možnosti
AR

A69d92a55m 77R44y91c90h95l70ý

3. 11. 2017 20:26

Asad je terorista?????

9 0
možnosti
PT

P49e34t78r 25T84o85m39e15k

3. 11. 2017 21:17

Zločinec v každém případě.

3 5
možnosti
Foto

No co co? My jsme tam měli Ransdorfa, teď je tam Konečná atd. Také členové jakési teroristické organizace. ;-D

7 4
možnosti
Foto

Podejte podnět k trestnímu stíhání.

1 0
možnosti

Ano, je to zrůdné. EU navíc podporuje palestinský teroristický stát štědrými dotacemi - 300 milionů EUR, které každý rok EU vyplácí Palestincům, tedy téměř 8 miliard korun. Francie je hnacím motorem podpory a lobingu za tyto dotace palestinskému teroristickému hnutí Hamas. Tyto dotace adminsitruje vysoká komisařka Evropské unie pro zahraniční vztahy Federica Mogherini, která už v roce 1988 se jako mladá představitelka radikálně levicových názorů stala členkou Italské federace mladých komunistů.

22 0
možnosti
RS

Ahoj,

máš se dobře? Máš čas? Podívej se na tento film:

https://www.nove-stvoreni.cz/online-film-chatrc-2017

Ještě lepší je kniha. Prosím tě, udělej si čas. :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 622
  • Celková karma 15,61
  • Průměrná čtenost 3868x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->