Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MJ

Mluvení o sexu není sexuální obtěžování!!!!

1 0
možnosti
PB

Jsem rád, že žiji v jiném světě než Vy.

A držím palce ať tam u vás žijete co možná hezky.

4 0
možnosti
PB

Jo a chlapi jsou stejně na prd.

Mě taky holky baví mnohem víc.

1 0
možnosti
Foto

každé namlouvání je v prvopočátku svým způsobem sexuální obtěžování. Muž či žena dává tomu druhému najevo, že má o něj zájem a že nejde o šachy ale o sex je oběma jasné. Pokud je zájem oboustranný, obtěžování to nebude v opačném případě ano. Je to nesporný fakt, který veškeré to "obtěžování" staví na hlavu.

4 0
možnosti
Foto

Autorka musí být neuvěřitelně atraktivní a neuvěřitelně citlivá. Já jsem jiná, Když dojdu do firmy, kde dělám bezpečnost práce, tak si takových poznámek vyslechnu od zcela mužského kolektivu desítky a spíš mě pobaví. Jeden si dělá šoufky z druhého a nevěnuji tomu pozornost. Někdy jejich žert ještě rozvinu, abych tomu nasadila korunu a byl z toho ještě větší trapas. Rovinu pocitu sexuálního obtěžování má ale nastavenu každý jinak. V administrativě anebo ve firmě obecně by měl kultivovaný muž, pokud mu žena naznačí, že mu chování anebo žerty vadí, ustat. Nepřípustné je pak zneužívat pozici nadřízeného. Ale odnaučit dělňase tvrdě si vydělávající na chléb těžkou prací vtipkovat, lze těžko.

7 0
možnosti
JS

vy jste nějak normální ;-)

2 0
možnosti
MH

Je divná. Nebo spíš chudinka.

2 0
možnosti
Foto

Já nevím, ale od počátku tohoto blogu se nemůžu zbavit dojmu, že se jedná o smyšlenou identitu. Mám poměrně dost fantazie, ale vyučenou švadlenu a kuchařku, sociální pracovnici, absolventku teologie a policejní akademie ČR si prostě neumím představit. A ty staropanenské, a přitom namistrované články mi už nesedí vůbec. Myslím, že jde o brutální vtip nějakého srandisty, který se psaním i diskuzemi pod články nepokrytě baví.

7 0
možnosti
Foto

řekla bych že to není jediný případ paní Klimečková-je tu pár jiných kteří-ři které-působí značně nevěrohodně

1 0
možnosti
Foto

R^všechno má své hranice a každý extrém je hloupý.-nenaštvě mě když mi muž vysekne kompliment ale zneužívánípostavení k vynucování sexu, to taky není košer

1 0
možnosti
JA

Takže když pochválím nějaké ženě postavu už jsem na hraně, zatímco když jí řeknu že je jak rozbředlý rosol tak je to v pořádku?

0 0
možnosti
MG

Z diskusie vyplyva, ze problem je vacsi nez sa zda. Dokonca sa tu najdu zeny, ktore prijali taku rolu v spolocnosti, ze samy obtazujuce chovanie obranuju...pravdepodobne preto, lebo sa naucili kupovat si vyhody "spravnymi" reakciami nan. O chrbtovu kost zjavne prisli v procese evolucie, lebo ako organ, nevyvolavajuci u chlapov erekciu, im bola na obzivu zbytocna.

A chlapi s tymi poznamkami typu "to nebolo obtazovanie, to bolo len vtipkovanie, mohla by mat trochu zmyslu pre humor"...bohuzial, jedinym sudcom toho, ci je vtip vtipny, je jeho prijemca. Pokial poviem vtip niekomu (alebo vykonam prakticky zart na niekom), kto ho nepochopi, tak v zasade nie on ale ja som ten bez zmyslu pre humor...lebo kto ten zmysel ma, ten si pre svoje vtipy vie volit publikum, ktore ich oceni.

3 0
možnosti
MM

Spíše se tu pane Geciku objevily ženy, které mají dostatek sebevědomí aby dokázaly rozpoznat co ještě je v pořádku a především aby se dokázaly jednoznačně ohradit když už to pro ně v pořádku nebude. No a takové ženy právě nepotřebují tyto diskuze o ničem, nepotřebují fňukat, mohou se bavit a včas říci "tak už dost". A normální, zdravě sebevědomí pánové dokáží okamžitě zabrzdit. To je v podstatě to, o čem jsem psal níže.

12 0
možnosti
LM

Po nahlédnutí do debaty mám jasno: každému se zobrazuje jiný článek!

A nějaký vtipálek v redakci se nad diskusí dobře baví. ;-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 622
  • Celková karma 14,51
  • Průměrná čtenost 3868x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->