Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KM

Jste v převážně mužském kolektivu? Pak se smiřte s tím, že tématem bude kdo koho o víkendu sbalil, co s ním dělal a to včetně detailních popisů, popř. co kdo dělal v opilosti, popř. všechno dohromady. Pokud vás uráží, tak to máte blbý. Mně zase uráží poslouchat slinty o tom, co kdo s kým v Ulici. A taky to mám blbý.

Iniciativa "Méééé tůůůů" je víceméně o nátlaku. Kdo se k tomu nepřihlásí, obtěžován nebyl. A to je divný, protože je přece fujky fuj obtěžování všude. Jako fakt musíte být echt hnusná a nebo echt občanská aktivistka, aby vám ani jednou za život chlap aspoň nepodržel dveře. Z toho některým jednodušším vyplývá, že ta, která není "Méééé tůůůů", je divná, nikomu za obtěžování nestála, takže má nejspíš chlupatý záda a tři prsa. Žádná nestojí o to, aby se o ní vykládalo výše zmíněné, proto radši zamečí Méééé tůůůů.

3 1
možnosti
Foto

Nejdřív jsem myslel, že jde o nadsázku......

21 0
možnosti
Foto

Tak to bychom měli vynechat sem tam nějakou tu scénku s Grossmanem a Šímkem, nebo i Šímkem a Bubílkovou.

1 0
možnosti
MD

No vsak 'jo'. Chce to jenom chvili poseckat. Doba si zada dva muze za sexualni partnery a manzele. A 'neuspokojene' zeny necht se sexualne obtezuji navzajem.

0 0
možnosti
Foto

Možná trochu chápete hidžáb?

2 1
možnosti
DP

Asi před rokem a půl sem viděl v naší televizi program o tom, že ani hidžáb nezabrání sexuálnímu obtěžování, podle výpovědí žen blízkovýchodního původu v tom programu, je jediné, co jakž takž v tamním prostředí zabrání obtěžování je nikáb. A ani u nás ten hidžáb není moc na ochranu před sexuálním obtěžováním, spíše to některé hochy k obtěžování jak se říká "na truc" vyprovokuje. Ono je tu vidět dost holek, které sice nosí hidžáb, ale na druhé straně jsou tak nalíčené, ba snad lépe říct přelíčené, a u mnoha mužů evokují dojem "profesionálek", byť zahalených šátkem.

0 0
možnosti
JK

A proč to prostě neudělat takhle: https://youtu.be/qFpp3Nl_UxE

Popř. sáhnout ke smrtícímu japonskému bojovému umění zvanému hever z mazdy.

2 0
možnosti
DT

Chápu tak ještě Alyssu Milano. Je to moc hezká ženská, má povolání jaké má - a že je Hollywood prolezlý sexismem a jeho akceptancí je veřejné tajemství. (Problém mám je s tím, že ta komunita pokrytecky kvíká o tom jaký je Trump sexista, když dělá jen setinu toho, co je běžné u nich.)

Ale tohle "přidávání se", se kterým vylezla celá řada klevetnic... to je opravdu trapas. Rv

4 2
možnosti
PN

Jak se dívám na fotku tak Vás bych asi sexuálně neobtěžoval. A jak jsem se podíval na blog tak bych se s vámi ani nebavil. Být Váš šéf tak Vás vyrazím protože individuum jako Vy dokáže totálně otrávit vztahy na pracovišti a produktivita jde do kytek.

5 5
možnosti
JK

Něco tak hovadskýho jsem tady sned ještě nečetl.

3 0
možnosti
Foto

J54a66n85a 67M44a73j61o68v45á

23. 10. 2017 15:41

To, co popisujete, fakt považujete za sexuální obtěžování? Tak za mne jsou to vtípky a blbinky a doufám, že je více žen jako já, kterým vyhovuje (no, ono toho ubývá), když je muž pochválí a třeba si i nevinně (nic jiného ve vašem blogu nevidím) "zaharaší".

Jo, mužské kolektivy jsou drsnější, ale že bych se chtěla kácet z nahotinky na toaletě...stačilo ji přelepit fotkou dalajlámy, ne?

37 2
možnosti
VV

Kdysi, zemer jeste ve stredoveku sousedilv te jedne firme kde jsem byl zamestnan muzska satna se zenskou. Mezi nima prizka j drevotrisky. A prisaham, ze ty zenske vtipky a blbinky se s od tech muzskych rozhodne nelisily.

Nekdy to vypraveni svazacek slo jeste vice do detajlu.

2 0
možnosti
JL

Zajímalo by mě, jestli je vůbec možné sbalit ženu aniž bych ji alespoň jednou sexuálně neobtěžoval. Pokud je obtěžování např. i fyzický kontakt, který není nutný, tak jak ji například můžu poprvé vzít za ruku?

28 2
možnosti
Foto

J84a89n65a 38M83a20j43o67v86á

23. 10. 2017 15:41

Nemůžete, Jaroslave. Nemůžete. Ani se na ni usmát, ani hezky podívat a letmý dotek při otvírání dveří, to už vůbec ne.

8 0
možnosti
  • Počet článků 624
  • Celková karma 21,63
  • Průměrná čtenost 3856x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->