Diskuse

Misionář David Hogan káže evangelium, uzdravuje nemocné, vymítá démony a křísí mrtvé

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jenom víra nestačí. Když budete např. věřit tomu, že vám ke zdraví dopomůže napít se elektrolytu z autobaterie, pak se asi neuzdravíte. Víra souvisí s pravdou. Pokud funguje, věřili jsme pravdě, pokud nikoliv, uvěřili jsme blbosti. Víru v Ježíše K je třeba vyzkoušet, mluvením se člověk nikam nedostane.

1 0
možnosti
Foto

Děkuji za toto slovo svědectví. Ano, toto je pravé, biblické křesťanství. I to bych čtenářům Vašeho jedinečného textu doporučoval vzít do úvahy.

3 0
možnosti
Foto

Pěkný večer, pane Stejskale,

děkuji za Váš příspěvek.

Ano, základem je křesťanská víra založená na osobním vztahu s Ježíšem Kristem, četbě Bible a modlitbě - to je základ.

Ostatně každý, kdo bude hledat Pána Ježíše celým srdcem, tomu se dá poznat. To je pravdivé slovo, o kterém se už přesvědčili miliony křesťanů na celém světě v mnoha generacích.

Přeji mnoho Božího pokoje a požehnání, H. R. Šiander

2 1
možnosti
Foto

Nic není náhoda a tudíž ani to, že jsem se dnes !omylem" nebo "náhodou" dostal k vašemu blogu resp k vašemu dnešnímu příspěvku, který mne překvapil a potěšil...V

2 0
možnosti
Foto

Milý pane Beránku,

děkuji za Váš milý příspěvek.

Jsem ráda, že jsem Vás blogem potěšila. Tak to bylo zamýšleno!

Vzkříšení mrtvých jsou úžasně dobré zprávy! A ty nutně potřebujeme! Všichni!

Mějte se dobře, H. R. Šiander :-)

1 0
možnosti

Tak takhle nějak začínal i Ježíš.Manipulace a vymývání mozku,v tom má Ježíš skutečně dost následovníku...ve srovnání s tímto borcem byl Ježíš s jedním vzkříšeným Lazarem trapný amatér....;-)Po tomhle textu asi skončím v křestanském pekle....ani Buddha mě nezachrání,ten trapný zoufalec nedokázal vskřísit ani jednoho mrtvého.;-)

1 3
možnosti
Foto

Vážený pane Bárto,

víra v Ježíše Krista není žádné vymývání mozku ani manipulace (to si pamatujete s náboženstvím - a to jsou dvě odlišné věci), ale osobní vztah s živým Ježíšem.

Setkala jsem se s Ním osobně, odevzdala jsem se Mu život a On mě zachránil. A to ve chvíli, kdy jsem umírala, protože jsem byla vážně nemocná, selhávala mi imunita a lékaři mi už nedokázali pomoci. Ježíš mi nejen odpustil hříchy a dal mi naději do budoucnosti, ale také mě postupně uzdravuje z nejrůznějších nemocí.

Vzkřísit 500 lidí z mrtvých jako manipulaci fakt nevidím. Jak je možné manipulovat lidi po smrti ?!Ale možná byste mohl zkusit pár lidí vzkřísit, třeba se Vám to podaří.

Co se týká, mého Pána a Spasitele Ježíše, tak se zdá, že na Něj máte pořádnou "pifku", ale On Vám nic neudělal. To my, lidé, děláme chyby, a pak z nich obviňujeme Boha.

Také neznáte ani základní informace - Ježíš vzkřísil celkem tři lidi.

Ráda bych také podotkla, že Ježíš sloužil jen tři roky, ale misionář David Hogan slouží už 35 let. To je podstatný rozdíl.

Přála bych Vám z celého V, aby Vám Ježíš, o kterém se tak nevybíravě vyjadřujete, pomohl. Pokoj, odpuštění, přijetí a láska, to je to, co potřebujete a co Vám může dát jedině On.

H. R. Šiander

1 0
možnosti