Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DH

Souhlas, vynikající film, který jsme viděla vícekrát.R^

4 0
možnosti
MR

a to priznavam ze Kinga strasne rad ctu, ty filmy uz ne vzdy jsou tak dobre, ale je to jen fantazie. V realite by nam takovi lide vadili, na platne je to proste jiny svet

0 0
možnosti
MR

mno, k te lidskosti. Ve filmu to vypada dojemne, slizicku setrete, ale vzijte se do toho ne jako do filmu ale ted do reality.

Odsouzeny vrach, a mozny vrah se dostanou na svobodu. Krasa. A ted si predstavte ze to budou vase sousedi, pod jinym jmenem, jsou to prece lide ktere hleda zakon.

Byla byste take tak dojata?

0 5
možnosti
Foto

Pěkný večer, pane Radku,

děkuji za Váš příspěvek.

Knihu jsem nečetla, tak ji nemohu posoudit.

Ale mám ráda tento film... Umím si představit, že by vedle mě člověk (který byl odsouzen za spáchanou vraždu a odseděl si 40 let) bydlel. Myslím, že film nádherně ukazuje proměnu hlavní postavy - Reda - který říká: "Neuplyne ani jediný den tady ve věznici, kdy bych nelitoval toho, co jsem udělal." Nevím, jestli jste si všiml, ale po 40 letech ve vězení to už není ten prudký dvacetiletý mladík, který vraždil, ale zlomený muž kolem šedesátky, litující toho, co spáchal a nemůže to vzít zpět, i kdyby si to sebevíc přál.

Myslím si, že 40 let trestu bylo pro Reda víc než dostatečný.

Také se mi na filmu líbí, že Andy nabídne po propuštění Redovi nejen přátelství, ale i práci, bydlení... A pomůže mu zpět, aby mohl žít - a ne spáchat sebevraždu z beznaděje na svobodě jako Broose.

Zkuste si to přestavit třeba i takhle... H. R. Šiander

7 0
možnosti
  • Počet článků 624
  • Celková karma 19,48
  • Průměrná čtenost 3856x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->