Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Víte, Hanko, máme jenom jednu radu. Přestaňťe analyzovat a žijte, milujte, riskujte.

Jiná cesta není.

(A víte, že se často cítím jako mladá holka?)

Vaše zcela zodpovědná a současně milovaná a milující J. M.

16 0
možnosti
DP

Paní Jano, něco podobného jako Vaše doporučení paní Haně mě taky napadlo při čtení článku, naštěstí ste mě předběhla s příspěvkem, já bych to nedokázal napsat tak stručně a výstižně jako Vy. A zrovna tak jako Vy, se i já někdy cítím jako mladý kluk a sem za to dokonce rád.

4 0
možnosti
SH

Milá paní Hano Rebeko Šiander, mě Vaše blogy baví! Stejně jako Vaše jméno i způsob vyjadřování. Avšak v duchu Vašeho blogu, kterej chlap by se taky chvíli nepobavil? Ale založil by s někým takovým rodinu? Chvilku byl prostě malej (mladej) kluk, a pak pusu a ...stejně jako Vy.

3 0
možnosti
Foto

To, že Vám stejnou větu řekli hned čtyři muži, nemůže být náhoda a mělo by Vás to varovat. Mně ta inkriminovaná věta přijde plytká a banální a velmi typická pro určitý typ mužů. Nejsem psycholog, ale zdá se mi, jako by na Vás platily jisté prvoplánové signály, které teprve s určitým zpožděním odhalíte jako tuctovou feromonovou vábničku. Krátce, Vaše volba je špatná od začátku a chyba je ve Vás. Pokud to vyznívá příliš surově, omlouvám se ! Ale takhle mi to Vaše puzzle vychází.....

8 1
možnosti

Vidíte, a mě při čtení Vašich blogů napadl přesný opak. Že právě proto, že žádní muži Vaším životem neproudí, máte potřebu o nich psát.

Možná se vedle Vás cítí mladě, proto, že Vy asi působíte usedle.

7 2
možnosti
Foto

Milá paní Šípková,

mužů je dost. A píši o nich proto, že to je pro mě zajímavé téma k přemýšlení.

Nemyslím si, že bych působila usedle. Ale chápu, nikdy jsme se nesetkaly, nikdy jsme spolu nebyly v kontaktu... takže mě neznáte.

Mějte se pěkně, H. R. Šiander

1 3
možnosti
Foto

Milý pane Koudelko,

děkuji pěkně!

Takže zodpovědný chlap, na jehož slovo je spolehnutí a který se dokáže bavit, ale ne veškerý svůj čas? Super !!

Mějte se báječně, H. R. Šiander

2 4
možnosti
SS

tak že - pouze starý chlap je ten, kdo může být a je zodpovědný, jeho slovo platí a bavit se dokáže s mírou /o tom, kdo určuje onu míru kde to je ještě zábava a kde již mladická nerozvážnost, se nebudeme pouštět do větších akcí/?? to jako skutečně vážně? je hodně chlapů, kteří od svých 25ti let fungují, jako samostatné jednotky = bez maminky, partnerky či sousedky a zvládnou být zodpovědní a dokonce si umí život užít s legrací bez zbytečného hazardování.. to jen okrajově - že je většina chlapů jiná, než vzorek 4 kousků ;-D

2 0
možnosti
Foto

Jestli vás to zahřeje, tak se po přečtení cítím jako starej chlap...:-)

10 0
možnosti
  • Počet článků 624
  • Celková karma 21,03
  • Průměrná čtenost 3856x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->