Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PM

Kolik lidí zajímá pouze forma a nikoli význam:-/ Pravda zůstane pravdou, i kdyby byla řečena těmi nejvulgárnějšími slovy, a lež lží, ať je schovaná za nejvzletnější fráze. A vo tom to je

1 0
možnosti
JH

J49a66n 16H14l54e95d83í65k

29. 6. 2017 16:14

pres. Zeman je vzdělaný muž, prognostik s výbornou pamětí. Určitě se nechce rvát o setrvání na Hradčanech, přitahuje ho příroda a slušní sousedé. Jeho ostřejší glosy vycházejí z dobrých znalostí jím kritizovaných politiků, kteří účelově lžou, podvádí kromě voličů i své manželky, přikrádají si na konta, potomky i často milenky. Je skoro povinností to lidu podhalit, když okolí politiků se třepe obavami, že šéfovi se znelíbí, když něco, třeba i pod vlivem drogy nebo koňaku poodhalí. Bylo by naopak dobré, kdyby papaláši na sebe více požalovali

1 2
možnosti
BM

Jestli to vše nedělá Zeman jen proto že je to chlap! a proto se tak chová. Chlap necukne když na něj někdo cokoliv hází, všelijakou špínu i třeba vejce. Chlap nebude měnit názor jen proto že se to někomu nelíbí. Chlap vždy říká co si myslí a jaký má názor. Chlap se nepodělá jenom proto že se blíží volby. Je zřejmé že v té naší zemičce moc chlapů není a proto je neznáme. Když náhodou na nějakého narazíme tak se divíme. A někdy se chováme jako "svině".

2 9
možnosti
VK

;-D Chlap se umí omluvit, když se splete.

7 0
možnosti
KT

Koukám, že tu někdo maže příspěvky pana Šimka.

0 0
možnosti
JSS

Prosím vás ty narážky a urážky - to je Zemanovi vlastní. On se pasuje na všeznalce a rozumbradu. Samozřejmě - může jít na věc tvrdě - do jádra a i do lidí, ale vždy do rámce, navíc je prezident státu.

Jinak ty jeho spanilé rozhazovačné cesty po zemi? Ty neiritují - to přímo žere kůži a zvedá ze židle!! Kdyby přijel někam - za někým a pro vyšší a to státní cíl, pak je to na místě.Jjenže to je ekipa střelců, černých a kdoví jakých dalších. Je to ostuda a ostuda Zemana. Na prezidenta už dávno nemá !!

4 1
možnosti
ZB

Ještě bych dodal,takový "detail",ten zastupitel,který si stěžoval,že Zeman mluví vulgárně,byl aktivista,který pro něho sbírá podpisy.Jak jinak,než člen KSČM.Zeman má svých 30 procent jistých.Pro komunisty a ruzné rusofilní "konzervativní vlastence" je to jasná,rozumná volba..."Rozumní",tak se jmenuje "sdružení všech vlastencu",kde nechybí Bartoš,Sládek,Strana "zdravého rozumu";-),zbytky Usvitu a ruzné "vlastenecké" pidistrany a spolky.Ti to pro Miloše hodí vždy,je to jejich hrdina a jeho vulgarita jim naopak imponuje,což Zeman jistě ví...

3 1
možnosti
KT

Mohu si myslet, že se jednalo o předem domluvenou nahrávku. On ten Zeman není zase tak hloupý, aby nepoznal, kdy přestřelil. Vhodnou odpovědí na domluvenou nahrávku se Zemanova pozice částečně zlepšila.

1 0
možnosti
JR

J25a95n 59R58á63ž

29. 6. 2017 11:56

K té "svini": Většina komentářů k tomuto výroku Zemana je neobjektivních, neb nectí kontext, ve kterém bylo požití slova "svině" použito. Když jsem se s celým autentickým záznamem seznámil, mohu jen konstatovat, že jako nepřítel politické korektnosti s výrokem Zemana naprosto souhlasím a být jeho voličem, tak by toto zcela přesné označení Sobotky, v souvislosti s tím jakou pitomostí odvoláním Babiše tři měsíce před volbami udělal, můj názor na jeho volbu nezměnilo.

Takže tímto výrokem si větev pod sebou zcela určitě nepodřezal. Tu si řeže jinak. Ale to je na jinou debatu.

3 4
možnosti
JR

J35a60n 98R36á61ž

29. 6. 2017 12:08

Zemanovi nejvíce podřezává větev poznání, že mu velmi rychle a nenávratně odchází fyzická i rozumová kondice, což způsobuje, že se dostal do závislosti na úsudku a názorech svých, ne zrovna dobrých poradců. A to, nikoliv jeho bonmoty, bude stát za jeho stále více prognózovanou prohrou v druhém kole, bude-li stát proti němu většinově přijatelný kandidát.

6 0
možnosti

No mluva mi vadi jeste celkem malo, u Zemana je na to clovek pripravenej. Horsi je to se zdravim, to jde rapidne dolu.

2 0
možnosti
FS

Nechápu, čemu se divíte. Cožpak nemáte někde v okolí či nečetla jste někde o rozpadu osobnosti alkoholika (spolu s ničením fyzické kondice)? Už se opakuji, ale všem vřele doporučuji knihu Doc. MUDr. Skály "Až do dna?". Je tam přesný popis situace: se stářím a s nárůstem počtu vypitých sklenic narůstá trudomyslnost, pocity ublíženosti, podezíravost, přerůstání do agresivity, vulgarity. Přesvědčení jen o vlastní pravdě, všichni kritici jsou hlupáci a nepřátelé. Pokles duševní bystrosti, opakování hloupých větiček a vtipů, kterým se směje sám, později loutka v rukou okolí a pochlebovačů, atd. atd. atd.........

8 3
možnosti
JZ

A za blog samozřejmě zasloužená karma. :-)R^

6 0
možnosti
  • Počet článků 622
  • Celková karma 14,45
  • Průměrná čtenost 3868x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->