Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Odvezl jsem auto do opravy ve Varnsdorfu a šel na autobus. Na nástupišti, kde se kouřit nesmí, stovky vajglů až se zvedl žaludek. Hnus! §

0 0
možnosti
OJ

Lidem házejícím okolo sebe odpadky říkám "negři". Bez ohledu na to jaké jsou rasy.

0 0
možnosti
VV

Oni se soudruzi podepsali na celejch tehdejsich severnich Cechach. Hnedouhelnymi doly a chemickami kam se oko podiva. A nabor nekvalifikovanych delniku do nich. A taky pkvaleci osidlenim Mietspiegel lidmi misto vyhnanych Nemcu.

0 0
možnosti
Foto

Ústí vráží peníze do megastadionu, který vlastní, do fotbalového stadionu, kde se hraje pralesní liga, pak nemá peníze na kulturu a na úklid města. Stačí se jenom projít středem města Ústí nad Labem. To je zážitek.

0 0
možnosti
Foto

Každý průměrně vydělávající člověk odvede na daních něco přes 100tis Kč. Kdyby mu ty peníze parazité, co si říkají stát neukradli, mohl by si každý kolem sebe vytvořit malý ráj. Ráj si pro sebe vytvoří ti co přerozdělují a těm co platí nabídnou jen špínu a nepořádek.

0 0
možnosti
JK

V sousedních Teplicích to není lepší, spíše naopak.

0 1
možnosti
Foto

Pane Korejs, přirovnat Ústí nad Labem k Teplicích je velmi odvážné. Neznám horší a špinavější město, než je Ústí nad Labem a to říká má dcera, která z Ústí utekla, protože v Ústí chcípl pes a straší tam rohatí. Já nejsem tepličák, ale náplava, ale na Teplice nedám dopustit.

0 0
možnosti
  • Počet článků 622
  • Celková karma 14,51
  • Průměrná čtenost 3868x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->