Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vážená paní Hanko,

to jsme tedy dva, kdo o sobě tvrdí, že není technický typ.

A přece žijeme. A rádi.

Jenomže:

Pojem "technický typ" by si zasloužil novou a dobrou definici, která by nebyla starší než samotná technika, jejímž nástrahám čelíme. A osobně jsem si jistý, že tato definice brzy spatří světlo světa, pokud se tak již nestalo. Ale to mi starosti nedělá. Ty mi dělá něco trochu jiného.

Teď budu úmyslně trochu přehánět. Starosti mi dělá Vaše budoucnost. Právem se děsím toho, že po úspěšném překonání té první z nástrah techniky, poté, co jste ji přinutila Vám sloužit, včas nepostřehnete, že Vám tu a tam může prokázat i službu medvědí. Přinejmenším Vás okrade o čas, který byste jinak coby činorodá žena a úspěšná spisovatelka věnovala právě tomu psaní. Čtení. Aktivitám. Aktivitě.

Na tomto místě končím úmyslné přehánění. Ani v nejmenším jsem nechtěl podceňovat Vaši schopnost rozlišování, na co se dívat a čemu se rázně, ba razantně vyhnout. Ale pokud můj takto vyjádřený názor Vás ušetří byť i jediného hloupého programu - a že jich je - nenapsal jsem tyto řádky zbytečně.

S přáním všeho dobrého

JM

0 0
možnosti

Blábol. Já mám takovou zkušenost, že když člověk něco opravdu umí, tak si poradí se vším a nemusí ze sebe dělat blbce ve stylu "nejsem technický typ".

2 0
možnosti

J22a61n 24P69a65v74e75l

19. 1. 2017 21:51

Mám dojem, že kdyby nějaký výrobce založil reklamu na sloganu "naše výrobky zkoušíme na osmdesátiletých lidech s IQ 80 a 8 dioptriemi. Pokud to nerozchodí oni, na trh to nejde". Možná by se mnoho lidí to koupit stydělo, ale koupili by to po netu a byli by šťastní jak blechy.

0 0
možnosti

Milá paní Šiander, tyto technické vymoženosti za čas udělají z lidstva lidi bez tvořivosti, možná i bez citu, ne nepodobným poloautomatům. Také se ji bráním.

0 0
možnosti
  • Počet článků 622
  • Celková karma 14,51
  • Průměrná čtenost 3868x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->