Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Rv Paní Hano, jste vedle jak ta jedle!

9 0
možnosti
MM

Beky zdravím. Ty jsi šokována a já také. Já jsem šokován z toho, jak inteligentní dívka, kterou jsem poznal, propadla propagandě. Dovolím si protiargumentaci k Tvému blogu. Zcela nepravdivě vydáváš za nacistické symboly něco, co nacistickými symboly nebylo a není, byť je hezké, že cituješ wikipedii, ale wikipedie neznamená pravdivá fakta:

lebka se zkříženými hnáty prý patří mezi jeden z hlavních nacistických symbolů a tak to, že ji Ortel má na tričkách je důkazem, že propaguje nacismus. Dovolím si připomenout: Lebka se zkříženými hnáty, motiv také známý jako Jolly Roger, byl používán piráty. Bývala zdobená černými prapory a sloužila jako varování pro ty, kdo se chystali zaútočit. Jolly Roger vlajka varovala, že pokud se námořníci nevzdají bez boje, budou riskovat následky, což byla smrt pro všechny. Stejným symbolem se označují jedy. Dále: Skull and Bones (česky Lebka a kosti) je tajný spolek na Yaleově univerzitě ve Spojených státech.Byl založen na půdě univerzity roku 1832 americkým obchodníkem, pedagogem a politikem Williamem Huntingtonem Russellem, jehož předkem byl Noadiah Russell, spoluzakladatel univerzity. Členem spolku se může stát pouze student čtvrtého ročníku navržený již stávajícím členem. Členové této skupiny často pocházejí z prominentních rodin, velmi často jde o potomky politiků či jiných vlivných osobností. Členy klubu byli v minulosti například bývalí američtí prezidenti William Howard Taft, George H. W. Bush či jeho syn George W. Bush. Klub každoročně přijímá 15 členů, členové jsou nazýváni "bonesmen". Propagují tedy američtí exprezidenti nacismus.

Další Tvé tvrzení Beky

– černá vlajka s lebkou se zkříženými hnáty. To není symbol, který známe z pirátských vlajek (tzv. Jolly Roger), kde jsou zkřížené hnáty umístěny pod lebkou.

Zde opět lžeš - na pirátských vlajkách i etikatách jedů jsou hnáty ZA lebkou a klidně mohou být i pod ní - nic to na významu nemění. Napsalas, že Ti Bůh prdloužil nohu, mlčel jsem. Dnes ale nemohu, protože, manipuluješ.

23 1
možnosti
MM

Dále tvrdíš - cituji: "

Připomenu krátce historii kříže. Jedná se o nejznámější německé válečné vyznamenání - symbol hrdinného boje německého vojáka proti nepříteli, který byl udělován během 200 let historie. Železný kříž byl udělován pouze v době válečného stavu. Toto vyznamenání naposledy obnovil Adolf Hitler v roce 1939 a nacističtí vojáci jej hrdě nosili na krku jako součást uniforem.

Zdroj: http://siander.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=570227";

Opět Beky s prominutím lžeš: Železný kříž (německy das Eiserne Kreuz) je německé a původně pruské válečné vyznamenání. Zřízeno bylo pruským králem Fridrichem Vilémem III. a poprvé uděleno 10. března 1813. Po květnu roku 1945 se udělovat přestal, avšak jeho stylizované symboly jsou používány jako logo a výsostné znaky bojové techniky Bundeswehru.

Nebo chceš snad tvrdit, že německý Bundeswehr, který dodnes symbol železného kříže zcela veřejně a legálně používá, propaguje "bez povšimnutí" nacismus"? Já chápu, že máš plné právo cítit historická příkoří, protože zvěrstva, jakých se před 80 - 70 lety dopuštěli nacisté jsou neomluvitelná. Považuji ale za zcela zcestná tvrzení, že - cizuji: "žid by si auto Ford nikdy nekoupil, protože je "nacistické", nebo tvrzení, že lebka, kterou má na tričkách Ortel totožná s lebkou označující jedy, propaguje nacismus.

Škatulkování a dávání do souvislostí toho, kde kdo zpívá s něčím mítingem považuji za nehodné ženy Tvého intelektu. A omlouvám se, takové "škatulkování" je tak trochu sprosté, Beky.

20 0
možnosti
SJ

Vy jste taková milá neomarxisticko-politicko-korektní dušička, která by ráda společnost zbavila všech odporných a hnusných fašounů, rasistů, xenofobů a nácků, kteří nechtějí vítat muslimské uprchlíčky u nás doma. ;-(

12 1
možnosti
DK

Ale já se nedám. Doma su doma já !

5 0
možnosti
DK

Ale noták, paní autorko, nehledejte bubáky tam, kde nejsou. ;-)

16 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

  • Počet článků 624
  • Celková karma 20,78
  • Průměrná čtenost 3856x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->