Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

vše je otázkou priorit, když člověku o něco opravdu jde, musí slevit v jiné sféře protože úplně všechno v životě mít nemůžete takže bez kompromisů to nejde

každý svého štěstí strůjce a největší štěstí je být samostatná nezávislá zenská která si chlapy vybírá podle jiných kritérií než s myšlenkou nato, jestli ji dotyčný zabezpečí

1 0
možnosti
DM

Žena na prahu 40tky by, hlavně už pokud tedy děti vůbec chce, měla být dávno matkou.

Pokud nechce, nic jí nenutím, její volba.

Ale odkládat rodičovství do takto pozdního věku je nerozum a nenažranost...

3 1
možnosti
DM

PS:zapomněl jsem,bavím se obecně ,to není ad hominem..

Vaše osobní důvody neznám,jen si prostě myslím že vhodný biologický věk pro rození dětí rozhodně není 40, s tím nic nenadělá jakýkoliv společenský diskurz,trend nebo dokonce přání

1 0
možnosti
MJ

Nesouhlasím s tím, že samotní muži nejsou divní. Jsou divní - v žádném případě není normální být sám bez ohledu na pohlaví - společnost tomu dala i jméno - starý mládenec a stará panna. Někdy se to ale tak nějak přihodí "samo" - prostě člověk může investovat do vztahu celého sebe sama a skončí to fiaskem. A roky jsou fuč. Prostě někdo si za to může sám, někdo má jen smůlu.

0 0
možnosti
JS

já myslím, že teď už to divné není.. mám přátele v Itálii, to jsou lidi mezi 40-50 a jsou single bezdětní, ženy, muži a divní rozhodně nejsou ;-)

1 0
možnosti
KJ

K19a31r85e37l 65J57a94n13d83a

24. 11. 2016 1:44

No prostě nemáte na to mít vztah. Proč jste si začínala s troubama, se kterýma jste nevydržela? Proč jste nevydržela s mužem, kterého jste si vážila? Proč jste neinvestovala trochu ze svého já? Myslíte, že vše může být jen jak si to představujete? Chápete, že celoživotní vztah nemůže být bez kompromisů? Pokoru, pokoru...!

1 1
možnosti
MN

Uvedu citací "Jestliže nastalo loučení, byla jsem to já, kdo dával sbohem jako první. ..... " a dále "..... domnívám se, že všechny vztahy v mém životě skončily proto, že muži nezaujali svou roli muže, která jim náležela."

Milá Rebeko, tyhle věty o Vás vypovídají mnohé. Ta druhá o tom, že zřejmě máte na muže očekávání mimo realitu. A zapomínáte na jednu hlubokou myšlenku z Hrubínovy Krásky a Zvíře "Milující žena umí udělat krásným muže, kterého opravdu miluje." Anebo na jinou moudrost, která říká "Muž je takovým, jak mu žena dává najevo, že jej vidí."

A ta první věta citátu naznačuje, že Vy sama o své ne zcela správné roli ve vztahu víte a raději utíkáte jako první, abyste sama sobě zachovala dekorum, že to nebudete Vy, kdo dostane "kopačky" a budete mít pocit méněcennosti.

Vím o čem mluvím - také jsem jednou (jedinkrát) udělala stejnou hloupost a hledala stejné důvody pro své rozhodnutí, jako Vy.

2 0
možnosti

Stehlíková J. Vy jste vážně případ. Můžete mi prosím vysvětlit, proč máte nutkavou potřebu neustále v diskusích u každého článku, který se týká dětí, obhajovat svoje stanovisko, svůj postoj, svůj život ? Nepřijde Vám to nápadné ? V čem se tady jako furt utvrzujete ? ... né nadarmo se říká, že nejurputnější a nejnaléhavější obhajobou potřebuje lež. To aby se jí dalo uvěřit. Pravda se hájit nemusí, ta prostě je. :-)

1 0
možnosti
Foto

A vy v diskusích obhajujete postoje někoho jiného? 8-o8-o

2 0
možnosti
KN

Tak mě napadlo, že paní Šiander tu napsala blog, který hodně vypovídá hlavně o ní samé. A možná dráždí některé z nás něčím, nějakým tématem, co vidíme v tomto blogu, ale sami si s ním taky nemusíme vědět rady. A protože paní autorka toto téma hodila do prostoru, tak to dostává z první rány od nás některých, protože oslovila něco v nás samých.

Možná je to o tom, že někteří z nás, tedy já určitě, mají nějaká osobní témata nezpracované. Je otázkou, zda tato některá témata jsou vhodné pro zveřejnění, či spíše naopak pro zpracování, třeba s pomocí přátel, či odborníka. Tím nemyslím nic hanlivého.

Jsem taky rád, že nepíšu blogy, protože některé reakce se mohou zdát přísné, svým způsobem až kruté, ale také možná i inspirativní, např. otázky, zda třeba něco já sám nedělám špatně (aniž to musí znamenat, že jsem špatný).

0 0
možnosti

Blogy klidně začněte psát, řekl bych, že diskuse jsou skvělou školou, aby se jeden naučil psát tak, aby si uměl vždy vše obhájit:-)

0 0
možnosti
JK

Trochu mi to pripomína ošúchaný vtip o hlásení v rádiu: Pozor! Pozor! Na diaľnici jazdí jeden blbec v protismere. A v jednom aute si vodič povie: Keby len jeden, ale všetci...

Článok vnímam ako z núdze cnosť. Jedno príslovie hovorí: Zmeň seba, a zmeníš celý svet. To znamená, že svet je viac-menej stále rovnaký, len sa mení jeho vnímanie v závislosti od vnútorného nastavenia toho-ktorého človeka...

Stav pisateľky by sa dal charakterizovať jednoducho: ako mierna depresia či únava zo života. Ale v súčasnosti sa toho dá pomocou odborníkov bez väčších problémov zbaviť. A vôbec to nemyslím ako vtip...

1 0
možnosti
PB

P87e60t19r 33B84ü41r74g78e77r

22. 11. 2016 10:13

Váš příspěvek mi připomněl jednu muzikantskou historku: Lázeňský orchestr provede svůj kousek. Do nastalého ticha dohraje klarinetista ještě tři takty, a pak ohlásí publiku: "ale já jsem byl dobře!";-)

7 0
možnosti
Foto

H50a24n76a 68V64l43k92o48v81á

21. 11. 2016 18:41

Kdybych občas nepřečetla jiné vaše články, asi bych přemýšlela. Sama vychovávám (starší dcera letos odletěla do světa) 2 děti s přesvědčením, že je to stabilnější než "hledat" nové tatínky...

U vás mám ovšem pocit, že je to jen další z blogů o tom jak jste něco reklamovala...

5 1
možnosti
  • Počet článků 622
  • Celková karma 17,24
  • Průměrná čtenost 3868x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->