Diskuse

Presidentské tanečky kolem Mynářovy prověrky

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J29a54n68a 64M69a84j37o91v64á

19. 1. 2016 18:37

Kancléř rozhodně nemůže prezidenta zastupovat. Někdy ho může doprovázet, může řídit přípravu podkladů, ale zastupovat...to fakt ne.

0 0
možnosti

Na Hrade se uz dely veci.

0 0
možnosti
Foto

Otázkou je, co vlastně tak hrozného kancléř spáchal a jak by to ohrozilo jeho počínání, potažmo fungování státu. Druhou otázkou je, proč se NBÚ takto dehonestuje, když poskytuje informace novinářům. Od úřadu s názvem nejvyšší bezpečností úřad bych očekával, že informace se k novinářům nedostanou. Takto nevědomě nahrávají senzachtiví novináři prezidentovi, protože on pak klidně může v klidu říct, že nemusí akceptovat výsledek práce úřadu, ze kterého unikají informace. Miloš si totiž dělá legraci hlavně z novinářů, to že se stavíte na jejich stranu je Vaše volba. :-)

0 4
možnosti

Pokud se nepletu, tak mam dojem, ze vysledek teto proverky se nedorucuje doporucenou postou, ale pekne z ruky do ruky.....

0 0
možnosti

Pletete se. Poštou do vlastních rukou. To, co je uvnitř, není nic tajného.

0 0
možnosti

P12e79t23r 38B70ü71r38g68e24r

19. 1. 2016 13:22

Vraťte se zpět k Vašim hlubokomyslným úvahám o vhodnosti elektrického kartáčku na zuby. Závěry mohou být stejně kategorické - a co se informační hodnoty týče, vyjde to nastejno.

0 2
možnosti

Morálka a pevné názory, to je pro Zemana slabost.Rv

4 0
možnosti
Foto

Řekl bych to takhle. Proč vlastně pan Mynář prověrku nedostal, zatím nikdo neřekl. Dopátrat se toho proč, je vlastně Mynářovou povinností. Způsoby jak se zbavovat nepohodlného jsou mnohé. Teď to vidíme na příkladu Aleny Vitáskové. Někomu tam děsně překáží, tak jsme na ní vymysleli služební zákon, a pak stačí pouhé obvinění, aby ve funkci nemohla zůstat. A to pak stačí, že někde přecházela na červenou. Její skutečné obvinění mně připadá, že má podobnou úroveň. Někomu děsně překáží pan Mynář, ale spíše pan prezident Zeman. A tak protože na prezidenta jinak nemůžeme, točíme se na prověrce jeho kancléře. A tu nedáme a nedáme. Proč vlastně? To se neřekne, protože se to říct nemůže. A protože naše justice vyznává odvolávání se donekonečna, tak to takhle už holt zůstane a nastoupí ta varianta, že pan Mynář k výkonu své funkce žádnou prověrku nepotřebuje.

Řekl bych, že zajímavější problém je kauza vytunelovaných Sobotkových mailů. Ale to se oficiálně neřeší.

1 3
možnosti

Karma, paní ŠiaderR^ - stoprocentní prvda

4 0
možnosti
Foto

Kdo by měl dodržovat zákony, než prezident. Ten svým postojem dává najevo všem, že zákony jsou tu od toho aby se na ně kašlalo. On je Bůh.

14 0
možnosti

A to tady nikomu nevadi .V jinych zemich by byli oba davno v "duchode"!!

4 0
možnosti