Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BH

PS pro autorku: Čistit si zuby 20 min el. kartáčkem může akorát nějaký pomatenec jako v tom vtipu jak volá pán do redakce vaření, že podle receptu má mlýt tři dny starou housku a co prej má dělat, když už za jeden den má plnou vanu...

2 0
možnosti
Foto

kdybyste vy sdělila národu, že jste podobný článek četla, nikdo by ani nešpitl. Ani by vás nenutili se omlouvat.

A jaký je rozdíl mezi Vámi a panem Zemanem? Prostě jsme všichni tak trochu sklerotici. A v mozku občas máme krátké spojení. A za to se má někdo omlouvat.

Pouze snad by každý si to měl samozřejmě rozmyslet, aby třeba Vaší známí nehovořili o skvělé paměti jedné dámy.

1 1
možnosti
JR

J20a61r49a 47R23a98n55k

6. 7. 2015 22:42

Zeman je snad stale jeste prezidentem republiky, autorka pouze pise blog.

0 1
možnosti
MS

Miloš Zeman se podle svých slov nebude omlouvat, protože ten článek viděl a četl. Až příště zase trochu více "požije", možná nám bude tvrdit, že mimozemšťané existují, protože ON je viděl. :-)

3 0
možnosti
Foto

S napětím čekám, kdy nám sdělí, že k němu promluvil sám Všemohoucí. A co se od něho dozvěděl, hodí na papír. A bude se to muset učit ve škole. ;-D

3 0
možnosti
Foto

Zeman a omlouvat se, vy jste snad spadla s višně. ;-D Ten pokud by byl snad k nějaké omluvě donucen, "omluví" se tak, že urazí ještě více.

5 1
možnosti
Foto

A už jste ten článek našla?

2 2
možnosti
JR

J14a90r62a 22R62a72n20k

6. 7. 2015 3:56

Pekne napsane:-)R^

5 2
možnosti
JL

Myslím, že Miloš Zeman si z nás dělá blázny jako v jiných podobných případech. Jeho výhodou je, že mu není trapné, co jiným by bylo. Nechme ho, ať si užije prezidenství, 300 000 měsíčně a pak ať odejde do propadliště dějin.

8 0
možnosti
MJ

Můj závěr.

Zkuste hledat článek pana Peroutky, který by se zaobíral právě větou vyřčenou panem předválečným  anglickým premiérem. Zkusím ho také najít , jistě najdu (přece na internetu je vše, ne) přes různé vyhledávače. A bude klid od těch různých dohadů , zcela zbytečných, kdyby lidé uměli spolu mluvit.

0 5
možnosti
MJ
MH

Co kdyby ses místo přepisování už tisíckrát vyslovených faktů raději věnovala těm svým prostoduchým recenzím na knihy, náno?

2 9
možnosti
BM

To je tedy "pozoruhodný" diskusní příspěvek. Slušněji by to nešlo, Holan?

6 0
možnosti
TG

Ptáte se:" A já si kladu otázku: Kdy tento nekonečný seriál skončí?"

Myslím, že to záleżí i na Vás!:-)

2 4
možnosti
Foto

Omyl, ukončit to může pouze Miloš Zeman a to velice snadno a rychle. :-)

3 0
možnosti
  • Počet článků 622
  • Celková karma 15,61
  • Průměrná čtenost 3868x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->