Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KK

autorka tady vyzvala k napsání knihy. Fajn, napíšu knížku zvanou Rebeccka. Bude o Daně - nesmělé dívčině, která vyrůstala v dysfukční rodině, její rodiče se rozvedli, nikdy ji nedávali moc lásky, ona hledala nějakou spřízněnou duši a našla ji až v podobě B-ha a jeho syna, byla fascinována židy, ale nepatřila k nim, chtěla ale nějak odlišit svoji šedivou existenci, konvertovat k judaismu bylo moc drastické, a tak  v dospělosti si změnila jméno a stala se Dana Rebeccka Štijátr a doufala, že najde svoje místo ve společnosti plné závistivých nepřejících dravých savců. Dodnes ho hledá.

Tak, já začnu psát;-)

2 0
možnosti
MS

Ne, že bych chtěl nějak rýpat, ale pokud jste se při psaní knihy nechala inspirovat životem skutečné rodiny, nevidím nic tak podivného na tom, že potomci této rodiny dodnes žijí na stejném místě. 8-o

3 0
možnosti
JK

Takové náhody bych vám doporučila konzultovat s paní Antonií Plíškovou.

3 0
možnosti
MM

Hanko, jsem Tvým lidským přítelem už jen proto, že si s Tebou život nehezky pohrál. Ale takových lidí je víc. Já obdivuji a fandím, že jsi našla sílu pracovat třeba formou psaní. Co ale nemohu obdivovat, je opakovaná reklama vlastního produktu na blogu a to nejen proto, že je to v rozporu s kodexem blogera.

Pokud je Tvá kniha dobrá, čtenář si ji najde. Příběhy o oslovení jmenovkyň znějí křečovitě a smyšleně. Není to škoda?

Nevím, ale myslím, že spousta lidí zažila hodně příkoří a přesto své soukromí nezveřejňují na blogu. Spousta jiných disáhla úspěchu a přesto o něm nepíší na blogu.

Člověk, který píše o svých úspěších může snadno upadnout do podezření, že žádných nedosahl a jen se o nich snaží přesvědčit veřejnost. Hodnotím kladně Tvoji pracovitost a úsilí. Jsem dalek hodnotit kvalitu Tvých románů, nejsem fundovaný kritik. Jen si mysslím, že tento blog neměl být zveřejněn. Nejen proto, že porušuje kodex a dělá reklamu autorovi. Prtostě, myslím si, že to, co je kvalitní, nbepotřebuje reklamu autora.

5 0
možnosti
Foto

Dnes s Vámi souhlasím (ale jen dnes;-D).

0 0
možnosti
MT

Božínku! To jsou věci..!8-o

2 0
možnosti
FS

Píše se B-žínku, aby bylo jasno! ;-€

0 0
možnosti
PP

P85e13t15r 43P12e42t87r94o86v

13. 11. 2013 21:59

Tuze krásné a silné! Přečetl jsem ukázku a "pak se rozvzlykal a nakonec, když jsem nemohl pláč zadržet, začal jsem hlasitě plakat a naříkat, až se mé tělo otřásalo".

I já jsem v dokonalé úctě.

2 0
možnosti
Foto

Pěkný večer přeji všem,

ostatní, kteří by mi zde chtěli napsat, jen aby mě zesměšňovali, ztrapňovali a napadali moje psaní (knihy) - tak těm všem vzkazuji - abyste si ušetřili práci a ani zde nic nepsali. 

A pokud byste přeci jenom měli nutkání něco napsat, tak navrhuji toto: Zkuste napsat knihu, zhruba 300 až 400 stran, založte si blog a přečtěte si, co si o Vás druzí myslí...

Děkuji za pochopení.

Přeji pěkný večer, H. R. Šiander

1 2
možnosti
FS

Nejste dnes večer nějaká podrážděná, slečno Rebeko?

Přeji příjemný večer a jsem v dokonalé úctě. F. F. Smutný

6 0
možnosti
FS

To je ovšem neuvěřitelná náhoda. Snad B-ží zásah zhůry, chtělo by se říct.

Jsem s dokonalým pozdravem a přeji příjemný večer.

2 0
možnosti
Foto

Pěkný večer, pane Smutný,

velmi pěkně děkuji za Váš příspěvek.

Ano, mám ten dojem jako Vy... Náhody neexistují:-)

Také přeji příjemný večer a jsem v dokonalé úctě, H. R. Šiander

1 0
možnosti
KK

Hedvika se prohlížela v zrcadle, Hedvika ožívá, Hedvika hladí přehoz, který přehodila přes postel, Hedvika se neprodává? Hedvika Rebeka Brigita Šiandrová Pane B-že aneb jestli mají důchodkyně rozum, sáhnou po literatuře z dob jejich matek.

4 1
možnosti
JK

Třeba to trochu zvedne prodej, ale já osobně bych řekl,  že neexistuje člověk, který by se podobal té postavě z knížky, protože ta postava je prostě nenapodobitelná. Tedy jestli si to správně spojuji s tou penzistkou, která se v ukázce asi hodinu prohlížela v zrcadle, čímž byl text natažen o dobrých deset odstavců a splněn denní plán podřadného psaní. Ale možná, že to byla ta druhá knížka, ono je to nakonec jedno.

6 0
možnosti
Foto

Ta je dobrá! Já většinou nevydržím déle než 2 minuty;-D

S tím zvednutím prodeje si myslím totéžR^ Pár důchodkyň asi není obrat, jaký by si paní představovala (doufám, že se neurazí, ale zdůrazňuji, že nejde o napadání, ani zesměšňování,ale jen názor, na který mám snad nárok).

2 0
možnosti
  • Počet článků 622
  • Celková karma 14,51
  • Průměrná čtenost 3868x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->