Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Něco takového jsem nikdy nezažila... Stalo se mi, že jsem byla nouzovka - a přišla na to příliš pozdě. Jo jo, člověk se pořád učí ;-).

1 0
možnosti
RK

Na co si stěžujete? Byla jste první na řadě. Já to měl horší, Jedna slečna chtěla jinýho, s tím to nevyšlo, tak bude se mnou. Buďte ráda že jste tou favoritkou a ne jako Katka nouzovkou.

1 0
možnosti
Foto

Mne by spis zajimalo, jak by vypadal scenar, kdyby se 'napadnik' sam nezvednul a neodesel.

2 1
možnosti
Foto

Zkuste napsat pokračování ;-D

1 0
možnosti
Foto

Zdravím Vás Rebeko, podle mne jste na tom vlastně ještě dobře ;-). Mně totiž sice v životě žádný z partnerů nic podobného neřekl, ale když to nevyšlo, tak prostě byli s Katkou...;-D

4 0
možnosti
JV

J67a98n 31V73e77s56e41l48ý

17. 7. 2013 18:12

Ehmm... Správný poznatek! R^

Jsou věci o kterých normální muž nemluví, tedy o náhradnicích současné partnerky, manželky a nebo milenky...

Nicméně je dost zpozdilé se domnívat, že jedinečnost osoby autorky je taková, že pokud by byl rozechvělý muž odmítnut, že se na úsvitu žalem zastřelí, případně vstoupí do kláštera. Naprosto všichni "když to ale nevyjde" nakonec najdou tu svou "další Katku". Bez ohledu na to, zda o tom mluví či nikoliv.

Podle mě autorka vypadala podle fotografie na to, že romantickou červenou knihovnu už nečte minimálně jedno až dvě volební období. :-P

3 1
možnosti
Foto

Nejen ženy, ale i muži jsou v podstatě jen zboží na trhu práce, lásky, sportu....Má - li přednosti, kterými zaujme, je "koupen (a)".

1 1
možnosti
BL

Ještě jednou fuj. Přemýšlím, jak si vůbec může takhle smýšlející člověk vážit sám sebe.

2 0
možnosti
Foto

Pěkný den, pane Slavíčku,

děkuji za Vaši otázku.

Ne, nemyslím, že se mě chtěl zbavit. Konkrétně tento muž mi nabízel dovolenou na 1 měsíc v Itálii se vším všudy, kde si právě koupil krásnou vilu, a další věci. Takže si nemyslím, že se mě chtěl zbavit.

Spíš si myslím, že potřebuje něco, co mu může nabídnout každá jiná žena. Ale to já mu nabídnout nechci, pokud bych to měla napsat tak jak to vnímám. A tak jsem si jistá tím, že nyní je s ním v Itálii právě ta "Katka", a já budu o své dovolené snít (neboť si ji nemohu zatím dovolit).

Všechno a všichni máme svou hodnotu, jen snad ji každý vnímá jinak.

Přeji příjemný den, H. R. Šiander

1 1
možnosti
Foto

aha, takže placená společnice a když nemá čas Rebeka, tak bude Katka. No a co?

0 0
možnosti
Foto

Pěkné odpoledne, pane Hermánku,

děkuji za Váš názor.

Ano, já to nepopírám. Ale víte, pro mě je velmi málo chovat se jen jako "samice". Chceš sex nebo ne? Chceš se rozmnožit nebo ne? Chceš být se mnou nebo ne? Když ne ty, tak někdo jiný.

Nepopírám to, ale rovněž si myslím, že žádný vztah se nedá na něčem takovém vybudovat. A to je pro mě nesmírně málo.

Přeji příjemné odpoledne a jsem v dokonalé úctě, Vaše H. R. Šiander

2 0
možnosti
Foto

Když jsem byl coby puberťák až nad uši zamilován, tak mně jednou zaujala v Mladém světě jedna čtenářka, která se svěřovala s názorem, že podle ní je základem vztahu sex. Mne to tehdy popudilo, ale už dávno vím, že jsem se tehdy mýlil. Když si s tím druhým rozumíš při tanci, bude vám to klapat i v posteli a bude li to tak, nebude co řešit.

3 1
možnosti
MS

Vy předpokládám,zůstanete už sama že?Anebo vezmete zavděkj iným mužem??:-)[>-]

2 1
možnosti
Foto

Pěkné odpoledne, pane Slavíku,

děkuji za dobrou otázku :-)

Pokud bych měla v životě muže tohoto typu, pak dám přednost samotě. Být s takovým mužem, který mi dává najevo, že by mohl být i s nějakou další, je pro mě naprostá ztráta času. Ať je raději s tou druhou!

Raději si v tom případě přečtu nějakou kvalitní knihu, která mě obohatí na mnohem delší dobu.

Přeji příjemné odpoledne a jsem v dokonalé úctě, Vaše H. R. Šiander

2 0
možnosti
Foto

Já se divím, že se vůbec divíte. Vždyť to je naprosto celá filozofie zachování lidského rodu, i když třeba při tom vztahu o žádné rozmnožování nemá jít. Ale i přesto tam instinktivně je.

Takže, pokud prominete výraz "samička" a "samec", tak samec, pokud to nevyjde s jednou samičkou, zkusí to s druhou. A samozřejmě naopak. Pokud to nevyjde samočce, tak prostě sáhne po jiném samci.

Je to možná více přímé a brutální a méně sentimentální než byste si přála, ale je to prostě tak

1 1
možnosti
TH

Jedna vec je oblibeny biologismus a na druhe strane preci existuje lidska autonomni bytost. Partner, ktereho by ten druhy mel mit v ucte a respektovat ho.

2 0
možnosti
JS

Madam, jste si jistá, že ten "pán" co Vám to řekl byl muž? Jsem asi o něco starší než Vy, ale  neumím si  představit, že chlap, který po Vás touží, řekne takovou hovadinu. Pokud to byl muž, není možné, že se Vás chtěl zbavit?

8 0
možnosti
Foto

J32a42n70a 41M32a57j63o39v49á

17. 7. 2013 20:55

taky mne to napadlo...

0 0
možnosti
  • Počet článků 624
  • Celková karma 21,39
  • Průměrná čtenost 3856x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->