Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P94e85t75e91r 94K29o54s49u62t

29. 4. 2013 11:57

Akaze nemam nic proti hinduistom ale este aj dnes tam plati kastovy system a chyba tam v populaciuu 100 000 000 milionov zien

1 2
možnosti

P90e64t42e70r 18K58o29s82u88t

29. 4. 2013 12:20

slovom, sto milionov zien

0 2
možnosti

Chtěl bych se vyjádřit k příspěvku paní K-hn

Vážená dámo, velice se mýlíte a my, věřící, se za paní Schizandrovou nestydíme!!

Naopak, jsme ji vděčni, že nám dělá tak skvělé PR.

Přeji příjemný večer a jsem s dokonalou úctou, Váš Petr Čtvrtek.

12 1
možnosti

Ještě mi to nedá!

Jak píšete o těch orgasmech se slečnami Hedvikou, Brikitou nebo Karolínkou, to je nechutné. O tom se mezi slušnými lidmi na veřejnosti nehovoří!!!Rv

11 0
možnosti

Přečetla jsem teda jen tři z těch článků...

Pochopila jsem správně, že jde o společné znaky rozvíjející se schizofrenie, případně jiné psychické choroby?

12 4
možnosti

V podstatě to chápete správně

11 3
možnosti

Mám zkušenost s mysteriem Ježíše a to dost tvrdou, ale je to transpersonální a ukazuje vlastně vnitřní mystický proces nalezení své lidské identity,duševnosti - duševenství a překonání nadvlády společenského dogmatu, zde pojímání vyšší perspektivy, tedy klasika náboženství a forma Boha. Je to tvrdý vnitřní boj a překonávání dogmat a omezení jež si sami dáváme a dává nám společnost, což je i překračování autorit a poznání jejich dekadence, poznání jaký člověk je zvíře a osvobození se od falešné lidské nadřazenosti, což nakonec přináší i samotné osvobození a překročení personality. Mysterium Ježíše, zde  jde o aspekty mystika, a prožívání své cesty k prozření, kde jež je veden převážně na vnitřní úrovni, kde svádí boj s dogmaty a hranicemi dogmat a autorit , kde údajně hrozí i onen ďábel ... . Zde oním ďáblem jsou právě ony dogmata, hranice a autority, jsou to duševní blokády, jež nám brání se duševně rozvíjet a osamostatňovat od vše spásné a mocné společnosti, rodu, skupiny. 

Nemá to nic společného s náboženstvím, milosrdenstvím, je to drsný duševní mystický proces oddělení se od živočišného lidství a nalezení rovnováhy a vnitřní harmonie. Navíc je i egoistický ;-). Zde je jiný fenomén a to z jaké úrovně vnímáme tento vlastně mystický transpersonální projev a stav. Jako "neprobuzení" lidé jež žije dle řádu společnosti, zde to vnímají jako autoritu a vlastně obraz určité otcovské lásky a přístupu. Jinak řečeno není to o personě a stavu , ale o našem "probuzení" a cestě ... .

Je to nepřenositelný prožitek a navíc v čase s tím jak civilizace se rozvíjí a upadá, ztrácí   své původní svědectví a náboj až je to ... . Bohužel mnohý kde zakusí tento proces, jej má potřebu přenést na společnost a společnost jím de facto napravovat ... . To je ale velký omyl a nepochopení. Zde jde ryze o individuální proces a cestu a k ní je potřeba tah ... .

1 5
možnosti

Vy umíte psát všema deseti? Protože já bych takový příspěvek psal nejmíň půl hodiny

11 2
možnosti

Vidím, že zde pokračuje náboženská agitace. Vidím jakési jméno Rebeka, vidím zmínky o B-hu, ale vidím propagaci Ježíše, což nejde dohromady. Skuteční židé a jiní věřící se za vás stydí, paní Šiandrová, děláte nejen sobě medvědí službu.Raději zkuste tu jógu, přináší i kvalitnější orgasmus, který je nesporně zajímavější než svědectví nějaké Hedviky  nebo Brigity nebo Karolínky.

Děkuji za pozornost a přeji vám krásný zbytek neděle.

S pozdravem,

Petra KohnV

17 5
možnosti
Foto

Paní Kohnová, máte v tom opravdu zmatek. Tady nejde o nějaké náboženství (snahu pomocí dodržování nějakých předpisů a příkazů přiblížit se Bohu), jak si tento text opravdu mylně vykládáte. Moudrost je pochopena jen svými dětmi... A je mi vás opravdu líto, pokud se ve své argumanetační bídě musíte uchylovat k tupení paní Šiander.

3 12
možnosti

Paní Šiandrová, kde mohu podepsat přihlášku do vašeho Nového života, o. p. s.?

Děkuji a jsem s dokonalo úctou.

15 3
možnosti

Proč myslíte, že Nový život je nějaká sekta, která těmito články nabírá nové členy? Jak já jsem je poznal, tak jsou to obyčejní křesťané, kterým jde o to posloužit lidem a ne je svádět...

0 2
možnosti

Velmi zvláštní články, všechna ta svědectví, velmi sektářskovymytomozkové a proč proboha nepíšete plným slovem boha? Bohajeho, jaké jste víry? Píšete o ježíšovi, takže nemáte asi nic společného s judaismem, s jeho ortodoxní verzí, takže se tady nemusíte žinýrovat a můžete napsat Bůh. Vypadá to, že vaše tvorba je silně afektovaná, jako to vaše jméno.

15 4
možnosti
Foto

v kontextu s desítkami "svědectví", "odhalení", meditací, mystických úvah a modliteb, které pěstují církve na zdejších stránkách jako "kulturu" z peněz daňových poplatníků, mi připadá i tento článek jen jako jinak mazaný útok na zdravý rozum. Ježíš nemohl být Bohem již podle prvního přikázání Desatera, nemluvě o tom, že by dnes dostal z přírodopisu a z psaní pětku na základní škole. Uměl jen pít víno a pak kázat takové naivity, jako že máme milovat nepřítele a nebo že jednou všichni vstaneme z mrtvých. Normální věřící by svá blouznění nezveřejňoval, takže v tomto článku má podle mého názoru prsty jen stále nenažraná církev

10 6
možnosti

Svobodu našla v Ježiši, ale né v kostele. Já jsem proto z kostela našel svobodu v józe R^.

4 4
možnosti

Toto svědectví mi připomělo knihu Obchodníci s vesmírem. Reklamy a výrobky Univerzalu byly trapné, otravné a nekvalitní, zato totéž od Superu bylo veselé, povznášející a špičkové. (aspoň podle vyprávění reklamního manažera společnosti Super, samozřejmě) Ale i on nakonec poznal skutečný svět....

9 1
možnosti
  • Počet článků 622
  • Celková karma 17,24
  • Průměrná čtenost 3868x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->