Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

papaya

21. 4. 2009 15:03
dávám karmu

a gratuluji :-) Moc pěkně napsáno.

Ale nevěšte hlavu, pořád je nutné "bojovat" proti předsudkům naší doby. To máte stejné jako s blbostí.

0 0
možnosti
J

jirkaknop

21. 4. 2009 15:08
Re: dávám karmu

Stejné to není. Předsudky se mění,ale blbost zůstává. Blbost tedy vytváří různé předsudky,když sama zůstává stejná. Jak by se také měnila,když je blbostí?

0 0
možnosti
BK

kookinka

21. 4. 2009 14:58
Hurá

Konečně někdo normální, kdo si myslí, že singles není stigma. Já jsem za svoje singlovství ráda a užívám si ho R^

0 0
možnosti
J

jirkaknop

21. 4. 2009 15:07
Re: Hurá

S kým?

0 0
možnosti
BG

Magdalen

21. 4. 2009 14:57
Jsem fakt jediná..

..komu připadá, že když mluvíme o jedinci, měl by to být "single" a ne "singles"?? 8-o

0 0
možnosti
JZ

Vagabundinha

21. 4. 2009 14:58
Re: Jsem fakt jediná..

Nejste. :) Rve mi to uši.

0 0
možnosti
IO

Ilona Ondráčková

21. 4. 2009 14:53
Singles mi leze na nervy:-)

Tuhle mi jeden vysvětloval - proč je singles a jak ho to baví...ale voblboval mě jen proto, protože nevěděl,jak se mi nacpat jednou týdně do postele. :-)Můj kamarád je singles a musí žít s matkou a ségrou. Singles je debilní označení lidí, kteří se chtějí seznamovat, kamarádit, radovat a žít jako já, i když jsem rozvedená s dětma, která by si občas přála být úplně singles;-D

0 0
možnosti
I

iff23

21. 4. 2009 15:03
Re: Singles mi leze na nervy:-)

lol ;-D jeste ze te mame a mame co napodobovat, jinak nevim nevim.. ;-D

0 0
možnosti
M

Mastodont

21. 4. 2009 14:53
Moc vám fandím ...

.. ale přes třicátku děti neodkládejte :-)

0 0
možnosti
MH

mona m.

21. 4. 2009 14:41
Tleskam!

Myslim, ze je tezke priznat si pravdu, Vam se to povedlo! Takhle to toiz je! Kdyz se singlove vysmivaji vecne zadanym, vse obrati ve vtip a naoko si sve volnosti uzivaji, je to ten nejzarivejsi priklad toho, ze neco neni v poradku... Lide jsou prirozene vztahovaci zivocichove a jejich touhy jsou tedy logicke, touhy po rodine... ale kdyz jste zrovna v obdobi, kdy mate myslenky na stovky jinych veci a na partnera ne... a co? co jako? to preci neznamena, ze se hned o mesic pozdeji silene nezamilujete a nevdate a nebudete tak stastna az do smrti! Pred casem jsem ja, chorobne singl, prisla za kamaradkou s tim, ze bych se docela i vdala a s nekym zila. Ona si zaklepala na celo - pry "ty? blbost" Co je na tom za blbost? jen to, ze ani nasi pratele nam nerozumi! :-(R^

0 0
možnosti
V

Vikina

21. 4. 2009 15:13
Re: Tleskam!

Mončí, šťastná až do smrti8-o? Jémine, koukám, že máš k dospělosti ještě daleko ;-D;-D. Žijeme už ve 21. století!!:-P

0 0
možnosti
ZK

SID09

21. 4. 2009 14:37
A co vlastně chcete ?

Chcete se usadit a mít rodinu, nebo najít odůvodnění proč ji nemáte ?

Není ten komentář kolem  zbytečný?

Buď se s někým seznamte, nebo se alespoń o to pokuste, nebo si nestěžujte.

Víte co chcete? Pokud ano, tak to udělejte a nepolemizujte !!!

0 0
možnosti
DK

Danny_Kay

21. 4. 2009 14:33
Naopak...

...ja si lidi, kteri jsou "single" vazim vic, nez tech, co neustale stridaji partnery a rozhodne vic nez svobodnych matek. Svobodna matka (az na vyjimky) je zenska, ktera "nevi" s kym mit dite...Jako takova by mela byt zbavena svepravnosti. Nikdy nepochopim ty ubozacky, co podlehnou prvnimu lepsimu (tedy v konecnych dusledcich spise horsimu) maj s nim decko, prestoze je hned na prvni pohled racionalne uvazujicimu cloveku jasne, ze ten vztah nevydrzi a pak takova chudinka vzlyka a nadava na cely svet, jak jsou ti zatraceni muzi spatni a ze jsou vsichni stejni. Taktez nechapu muze, kteri chodi ci si dokonce vezmou nejakou k*rvicku a pak se divi, ze ona je jim holka neverna...Naopak lide, kteri jsou do vztahu s rozvahou a zodpovedne, kteri si nehledaji partnera jen proto,aby z nekym byli nebo proto, aby se mohli chlubit, ze jsou zadani, ale naopak proto,ze citi ze si s tou osobou rozumi a jsou schopni dlouhodobe vychazet, jsou v mych ocich velmi ceneni...

0 0
možnosti
Z

zcek

21. 4. 2009 14:33
obhajování

Mně vždycky, když čtu články od singlů, ve kterém vysvětlují, co jsou zač, prostě připadá, že před ostatníma obhajují a sami sobě vysvětlují, proč jsou pořád sami. Já si neumím představit, že bych ráno vstávala sama, vracela se do prázdného bytu a kachnu na kmíně pekla v množství jedné porce, že bych večer neměla s kým probrat věci, kterým rozumím jen já a on a že bych na každý ples, do každého kina a na každý hokej sháněla kamarádku, která by šla se mnou. Podle mě musí být singles zákonitě nešťastní a nikomu se nepodařilo mě přesvědčit. I jedna nejzarytější singles se mi nedávno rozbrečela, jak je sama, opuštěná a občas se schází se ženatým chlapem, který je nekvalitní člověk, ale co má dělat, nikoho jiného nemá.

0 0
možnosti
J

jirkaknop

21. 4. 2009 14:31
Pojem single s emancipací

dostal jinou podobu. Žena , která je tzv. volná a chce navázat kontakt,dnes tvrdí,že je "single",aby si nepřipadala hloupě. Nechce si prostě přiznat,že se zklamala,někoho hledá a nenachází. Proto se ty pojmy pletou. Zatímco pravý single je sám,protože se tak sám rozhodl. 

0 0
možnosti
  • Počet článků 624
  • Celková karma 21,88
  • Průměrná čtenost 3856x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->