Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

vinyl-junkie

31. 1. 2009 12:01
vzkaz od spolupracovníka ČRo1

Fakt, že Vám někdo zkomolil jméno a dopustil ještě dalších chyb, je určitě hloupé, ale nepodstatné. Všichni jsme chybující

Co se týká hudby na Radiožurnálu, ANO, je to tristní. Naštěstí i vedení rádia si uvědomilo, že hudba je nejslabší článek celého vysílání a že jí nelze ignorovat s odůvodněním, že jsme především zpravodajská stanice. Proto v dubnu proběhne její detailní rozbor a DOUFEJME, že se z toho vyvodí důsledky a dojde ke změně. Velmi bych to ocenil - vy třeba můžete přeladit, ale mně to hraje do uší osm hodin denně ;-D

0 0
možnosti
TL

Lapacka

25. 1. 2009 7:35
Radiožurnál prakticky neposlouchám

Dobrý článek. Taky je poslouchám už jen výjimčně. Hrají určitě "pár "titulů" i vícekrát denně. A některé songy klidně i každý den. Trapné rádio a ještě trapnější moderátoři.

0 0
možnosti
CK

Kristine.Z.Kochanska

19. 1. 2009 20:11
Radio Beat

Od té doby, co tady pustili radio Beat, tak mi je celý Radiožurnál ukradený. Kdyby to tu bylo dřív, asi bych neregistrovala ani tu bláznivou nánu, co tam u nich dělala kulturu za 100.

0 0
možnosti
N

Nero

7. 1. 2009 7:37
Bude to těžké

Bavit se s lidmi z radiožurnálu mě nepomohlo.Přestal jsem je poslouchat.V poslední fázi jsem poslouchal ze stejného důvodu jako Vy.Také jen ráno.Pak mi kamarád řekl,že není nad kapku jedu hned po ránu.

Vypnul jsem a opravdu.Z počátku jako kuřák odvykající kouření,ale nyní už se mám dobře.Žije se mi mnohem lépe.Fakt.

0 0
možnosti
PK

Lanta2004

6. 1. 2009 23:22
Popravdě jsem nepochopil pointu článku

Inteligentnímu a chápajícímu člověku zajisté dojde,že jméno autorky článku není v našich končinách právě obvyklé a tak se může stát celkem logicky i tato chybka v oslovení.Dle mého žádná tragédie o které by se musely psát články.

Dále radiožurnál poslouchám každý den při jízdě autem do zaměstnání a co u téhle stanice cením především je dostatečná informační služba(zprávodajství o dobravě,počasí,kultuře,sportu a podobně),tedy mluvené slovo.Hudba mě opravdu na téhle stanici příliš nezajímá a popravdě nechápu v dnešní době stížnosti na skladbu hudby na jakékoli stanici.Chápal bych to v dobách,kdy fungovaly dvě ,tři rozhlasové stanice na kterých ještě vesměs nic kloudného nebylo,ale dnes,kdy si každý může vybrat hudbu dle libosti z desítek stanic a případně ze svého přehrávače MP3?

TrapnéRv

0 0
možnosti
PK

Lanta2004

6. 1. 2009 23:29
Re: Popravdě jsem nepochopil pointu článku

Mimochodem,když už chce autorka bazírovat na čistotě gramatiky,tak tato věta z jejího profilu také o čemsi vypovídá

"Mám ráda staré dobré konzervativní hodnoty, včetně vynikajícího anglického tea."

Drahá paní autorko ,anglické tea se správně česky řekne anglický čaj;-);-D

0 0
možnosti
TC

Toicem

6. 1. 2009 21:55
Vážená/ý pane/paní Šiander,

...souhlasím s vámi, hudba na ČRo 1 je od zásahu paní Tachecí skutečně šílená.

Ještě jste zapomněla jmenovat Petra Nováka, ten je tam snad opravdu každé ráno.

(Co se týče toho nepřechylování, doufám, že jste důsledná a nepoužíváte ani slovo "Šianderovi", tedy příponu "-ovi" pro označení rodiny, protože to je úplně stejné "komolení" jména jako přípona "-ová" pro označení ženy. Čeština je flexivní jazyk... Ale to nic... tím se nemusíte zabývat...)

0 0
možnosti
JK

ygor

6. 1. 2009 21:54
???

někomu stačí k pobavení říkat jméno a já si raději zašuk..;-D

0 0
možnosti
JR

honzarov

6. 1. 2009 21:48
Hm

A takhle to vypadá, když chce být někdo vtipný za každou cenu.Rv

0 0
možnosti
  • Počet článků 622
  • Celková karma 14,51
  • Průměrná čtenost 3868x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->