Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

pesimistka7

29. 7. 2008 12:06
Dobře že nejsme stejní,

nemáme-li stejný vkus. Navíc co je komu do toho, zda máme nadváhu či podváhu. Je na každém co se sebou dělá či udělá, ale nemá cenu si ničit život tím, že si budu dělat hlavu z "keců" hlupáků, kteří mají k mojí postavě výhrady. Když je někdo sám ze sebe tak "hotový", že musí shazovat či urážet tlustší nebo hubenějsí, než je on, ať si najde k sobě něco podobného a užívají si spolu svoji "dokonalost".  Já si myslím, že všeho moc škodí. Nakonec náš život za nás nikdo žít nebude a je opravdu škoda si ho mimo běžné starosti ještě kazit depkami, že nevypadám jako modelka, nebo tím, že se namachrovaný blbeček nebo sebestředná blbka ušklíbne na ulici, nebo napíše nějakou urážku na net. Důležitá je rovnováha a pohoda, ať s kily + nebo -.

0 0
možnosti
NB

j@ck

29. 7. 2008 11:44
-

Ani vychrtle ani obezni, proste normalni vaha s BMI 22-27, to same plati pro prsa, ani velke ani male, a hodne zalezi na obliceji a sympatiich. Ale obecne je to dost individualni, takze generalizace o vkusu ceskych muzu jsou trochu posetile. :-)

0 0
možnosti
J

Jack777

29. 7. 2008 11:19
..

Kdyby byla pravda, že češi raději hubené až vychrtlé, tak je většina žen na ocet. V čechách spíš panuje kult obezity. Mě osobně nejvíc přitahuje holka kolem 160-165cm a tak kolem 50-55 kg :-). A to je tady trochu problém. Moje přítelkyně má 159 cm a 49 kg. Jenomže je bohužel z jiné půlky zeměkoule :-)Ale nakonec je mi to stejně jedno - nedávno se mi líbila holka, která byla mírně "oplácaná" a slušelo jí to....

0 0
možnosti
MM

Mullen

29. 7. 2008 11:10
175, 66

to jsou čísla patřící k mé ženě. Řekl bych, že je akorát. Žádná vychrtlina ani plnoštíhlá. Je za co chytit dole i nahoře a díky uzounkému pasu je pořádná  kost.  Jenže návrháři nějak opomíjí skutečně ženské postavy (široké boky, úzký pas) a sehnat na ni kalhoty je nadlidský výkon. Ještěže švadleny zatím nevymřely. Tak jsem si tady pochválil, jakou mám doma samičku, ale co už včil. Snad mi to odpustíte :-) 

0 0
možnosti
MZ

Aglája Vopajšlíková

29. 7. 2008 11:57
Re: 175, 66

Bože, to znám. Koupit kalhoty nebo úzkou sukni na ženskou s normální postavou, je téměř nadlidský úkon. V obchodě s ní nějak nepočítají. Já měla dost velký problém, protože jsem měla rozdíl  pas - boky 13 cm. Teď už jsem přibrala a raději se vůbec neměřím, zlatých 66 kilo.

0 0
možnosti
A

a.riadne

29. 7. 2008 11:04
zajimave

mate zajimave  problemy  s oblecenim jsem take hubena  165/44 a zadny z vasich problemu nemam, no rozhodne ne tedy s nakupovanim obleceni vyberu si kdekoli a kdekoli a to mam vesmes 32-34, tricka XS a rifle 27

0 0
možnosti

anžto

29. 7. 2008 11:07
Re: zajimave

taky mi to nesedlo, já teda mám větší velikost, ale mám kamarádku, která je na tom asi jako vy a ta na sebe sehnala vždy vše,narozdíl třeba ode mě. Obzvláště výprodeje byly její žně - protože takto drobných žen není až tolik a velikosti XS apod. v obchodě vždy zbyly:-)

0 0
možnosti
T

trtake

29. 7. 2008 10:44
Zbytečný článek

Nepochopil jsem smysl článku. Autorce šlo pravděpodobně pouze o to, sdělit ostatním, že je hubená. Jinak bych to celé zkrátil a napsal třeba. "Já jsem hubená, některé jsou tlusté, některým to vadí a některým zase ne a někdo má rád hubený a někdo je rád nemá":-/

0 0
možnosti
X

Xexe

29. 7. 2008 11:00
Re: Zbytečný článek

Přesně tohle mě napadlo, když jsem si ho přečetla. Jenže kdybych to sem napsala, sesypali by se na mě všichni jako vosy na med, že ze mě mluví závist. Ale ona ze mě fakt mluví 8-o. Abych si udržela BMI pod 25, musím opravdu tvrdě makat a takovýmhle ženám opravdu závidím. Spíše ale v dobrém, díky nim mám motor k tomu udržovat se alespoň na trochu přijatelné úrovni. Jinak by ze mě byla koule. Takže vlastně díky moc za tento článek ;-).

0 0
možnosti
P

pippi.dlouha.puncocha

29. 7. 2008 10:30
Co je to plnostihla?

Mohl by mi nekdo jmenovat nejakou znamou zenu, ktera je plnostihla? opravdu nevim, co si pod tim pojmem mam predstavit.

0 0
možnosti
T

Tetex

29. 7. 2008 11:44
Re: Co je to plnostihla?

Něco mezi tlustou a normální. Je to individuální a pokud se nebude jednat o exrém, každý může mít trochu jiný názor. :-P

0 0
možnosti
JM

Hucul

29. 7. 2008 9:25
Taky spatne shanim pradlo...

... na druhem konci skaly je to uplne stejne, verte mi. Pokud nechci nejakou hnusarnu pro kojici matky, stoji cas a penize, spoustu casu a penez, pekne pradelko koupit. K tomu jsem mirne nesymetricka kolem vodorovne roviny, takze kdyz si koupim soupravicku, ktera pasuje nahore, je zcela jiste, ze dole bude plandat. K me velikosti kosicku se totiz standardne vyrabeji kalhotky strihu "bombardaky". Naopak od Vas mam neustale pocit, ze vsechno hezke pradlo i plavky se vyrabi jen ve velikosti pro panenky. :-)

0 0
možnosti
M

Majklova_proxy

29. 7. 2008 2:03
Heh...

...jak rika jedna (ctyricetileta, normalne rostla) pani, zenskou ma byt za co vzit a do ceho kopnout. ;o)

0 0
možnosti
PV

Lumenn-verya

28. 7. 2008 22:34
JOOOO

děkuju za tento článek!!! Celý život vysvětluji že má podváha není dílem anorexie ani nědržím diety, maso miluji a zeleninu nejím, pořád jím sladké a zapíjím ho cocacolou, necvičím a lenoším. A pořád se mě kamarádky ptají, jakto dělám, že jsem tak krásně hubená, zatímco doma brečím příteli v náručí, že jsem chodící kostra se svými 170cm a 50 kily. On mě miluje i když jsem tak hnsuně vychrtlá, ale kdybych měla 10 kilo navíc, byl by bez sebe blahem. My co známe trpkost hubenosti chápeme sladkost kyprých tvarů:) Zdravím a přeji hodně kil v příštích letech. Hubená spolutrpitelka Lúmenn:)

0 0
možnosti
  • Počet článků 624
  • Celková karma 21,87
  • Průměrná čtenost 3856x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->