Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

jirkanovaksuperchlapik

30. 7. 2008 11:17
Já vychrtlý ženský rád nemám

Problém je dost často v samotných chlapech, protože u některých mých kamarádů pozoruji, že nejdůležitější je to se ženou pochlubit. V důsledku toho potom ten výběr vypadá a nešťastných vztahů je spousty. U ženský podle mě vůbec nevadí, že má nějaký to kilo navíc, důležitý je jestli je příjemná, usměvavá, zásadová apod. Chlap je tu taky od toho aby ženskou podpořil a vysvětlil jí, že i když nevypadá jako modelka, že má pro něj velkou cenu. Vlastní soužití dvou lidí si vyžaduje jiné věci než dokonalý vzhled.

0 0
možnosti
RK

Tholdrin

30. 7. 2008 11:12
Abych tak řekl...

Máte milá autorko pravdu. Muži mají rádi štíhlé ženy ale pod tím pojmem si představují jaksi něco jiného než ženy samotné.  To co chlapy přitahuje jsou ženské křivky. Ideálně výrazné ale ne přehnané. A čím jste vychrtlejší tím méně jich máte. A žena s mírnou nadváhou mě neodpuzuje tolik jako s podváhou. Zatímco tlustá ženská jen není hezká na pohled, vychrtlá mě vysloveně děsí.

0 0
možnosti
JP

real_goldie

30. 7. 2008 11:38
Re: Abych tak řekl...

Pro mne je idealni stihlost. Ale zbytek vidim presne naopak. Pokud je nekdo vychrtlej, tak mne to nedesi, spis mi pripada nemocnej (coz do urcity miry je). Naopak obezita mne primo desi. Kdyz vidim holku ktera ma bricho, nebo lepe receno brisni vak svesenej az nekam mezi nohy, tak to je fakt odpuzujici. Mluvite o krivkach, ale kdyz ma nekdo 150 kg tak zadny zensky krivky nema, spis pripomina obrovskou, potici se kouli.

0 0
možnosti
M

Marina

30. 7. 2008 9:45
hlavní je být v pohodě

Jako malé dítě jsem byla šíleně hubená, v  deseti jsem byla váleček a ve 14 jsem měla anorexii, mezi 16-19 jsem byla učebnicová bulimička (170cm výha od 48-75kg). Ve dvaceti mi ženská lékařka řekla že pokud budu chtít děti, nejdřív si to musím srovnat v hlavě. Pochopila jsem, bojovala a ve 23 se mi narodila zdravá holčička. Je mi 35, žiji aktivním životem, mám krásnou dceru, mám milujícího manžela, mám nadváhu (170cm,85kg) a jsem spokojená. A když mi někdo řekne že mám špeky, tak mu s úsměvem odpovím že jsou moje a mám je ráda. Hubená už nechci být.......

0 0
možnosti
R

R.Jurnik

30. 7. 2008 14:46
Re: hlavní je být v pohodě

To je pravda důležitější je zdraví Radek

0 0
možnosti
VN

VasekN

30. 7. 2008 9:39
:-)

Zásadní rozdíl je vychrtlá a štíhlá. Přijde mi, že autorka to hodila tak trochu do jednoho pytle. Myslím, že většina mužů dává přednost sporťáku před lokomotivou :-)

0 0
možnosti
G

GaryDiver

30. 7. 2008 10:56
Re: :-)

Ano. Stejně, jako dají přednost sporťáku před hadrákem :-)

0 0
možnosti
JK

pesimistka7

30. 7. 2008 9:07
Dost lidí by nemuselo řešit nadváhu

kdyby měli zdravé stravovací návyky od dětství. Místo pitíček "megaslaďáčků" vodu, nebo neslazený čaj a obzvlášť babičky se mírnili se sladkostmi atd. Opačný extrém, tedy vyhrožování "budeš tlustá/ý" je taky na nic. Ve všem je prostě důležitá rovnováha. často je to i o vůli, ale hlavně je důležité přestat poslouchat "kecy" a uvědomit si, že váš život za vás nikdo žít nebude a když je opravdu problém, prostě vyhledat odborníka, to není ostuda, když chci řešit a řeším, je to výhra. A jestli je někdo tak povrchní, že soudí člověka pouze podle vzhledu, tak ať si políbí šos. ;-)

0 0
možnosti
LA

Ladino

29. 7. 2008 23:44
Co maj pořád všichni s tím masem?

0 0
možnosti
MS

martas_1.8T

31. 7. 2008 11:02
Re: Co maj pořád všichni s tím masem?

mno, treba to, ze v mase je 23 esencialnich aminokyselin, z toho 8 si telo neni schopno vytvorit jinak, nez prijmout je z masa.

pro vysvetleni: esencialni = pro zivot nezbytne, cili pokud nekdo maso neji, skodi si at uz vedome ci nevedome. proto se doktor pri podezreni na nespravnou vyzivu vzdy zepta na maso :o) vegetarianstvi je modni, nicmene i dosti skodlive.

pozn.: ta dve cisla, 23 a 8 berte s rezervnou, uz je to moc let, co me to ucili ve skole, mohl jsem zapomenout.

0 0
možnosti
RB

Bígl

29. 7. 2008 21:29
Zdraví

Pokud se cítíte dobře, buďte ráda, že jste štíhlá. Štíhlejší lidi bývají zdravější.

0 0
možnosti
JH

jirha

30. 7. 2008 6:35
Re: Zdraví

To je ale blbost co? Omýlání těchto nesmyslných mýtů kazí dětství většině holčiček protože právě se jim říká zhubni budeš zdravější víc si tě budou všímat a podobnmé jiné kraviny. Opak je pravdou zdraví nejsou ti nejhubenější zrovna jako zdraví nejsou ti tlustší. Ideál všeho je zlatá střední cesta.

0 0
možnosti
V

Vinia

29. 7. 2008 21:11
Špeky

a další nedokonalosti postavy bohužel současná móda přímo vyzdvihuje.  Např. v bokovkách zdravá dospělá žena ani nemůže vypadat pěkně, jestli-že má jiné cíle, než jen formování postavy. Kdy už ženy přestanou poslouchat diktát většinou homosexuálních (tj. ženské tělo jinak vnímajících - to je fakt, ne homofobie) návrhářů ???:-/

0 0
možnosti
JP

real_goldie

30. 7. 2008 11:01
Re: Špeky

Jestli ze ma jine cile nez formovani postavy, tak at nenosi bokovky. Kdyz se nekdo nezajima o svou postavu, tak at se nezajima o modu. Ono na pekne formovanym tele vypada skoro vsechno dobre, a bohuzel i naopak. Na tlusty holce vypada vsechno jako by byla tlusta ;-D

0 0
možnosti
PB

arrosage

29. 7. 2008 20:46
Můj ideál

je žena milá a laskavá povahou, pevných zásad, velké moudrosti a s která se krášlí především úsměvem.

0 0
možnosti
RK

Tholdrin

30. 7. 2008 11:13
Re: Můj ideál

podepisuji!

0 0
možnosti
KK

Stone_Pilot

29. 7. 2008 20:19
No nevim

Co to je plnoštíhlá? Bohužel eufemismus pro tlustoprdku. Já se tedy jako chlap přiznávám k náklonnosti ke štíhlým ženám, neboť špek přetíkající přes bokovky mi připadá neapetitlich. Asi jsem dle autorky vyjímka. Na druhou stranu dokonalá postava (a teď každému co se líbí) rozhodně není zárukou a vlastně ani nutnou podmínkou šťastně prožitého partnerského vztahu. Já taky nevypadám jako Delon zamlada;-(

0 0
možnosti
  • Počet článků 624
  • Celková karma 21,87
  • Průměrná čtenost 3856x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->