Zeman vede presidentskou kampaň ještě pár hodin před volbami

11. 01. 2018 21:53:33
Slyšeli jsme to snad všichni a mnohokrát, jak se president Miloš Zeman dušoval, že žádnou kampaň v presidentské volbě nepovede. Ale vede ji i pár hodin před volbami. Alespoň v Ústí nad Labem ano. Reklamní letáky to dokazují...

Když vyšlo najevo, že za posledního čtyři a půl roku sjezdil několikrát napříč celou Českou republiku a stálo to 19 milionů korun, přišlo mi to velmi vtipné! Jako méně vtipné mi přišlo, když mi došlo, že je to financováno z kapes daňových poplatníků, tedy z vaší i mé kapsy. To neplatil totiž Miloš Zeman jako fyzická osoba, ale jednalo se přeci o služební cesty hlavy státu. Neplatil to však Hrad jako cestovní výdaje, ale kraje.

V sobotu 6. ledna jsem se byla projít po Ústí nad Labem. Objevila jsem po cestě hned dva billboardy, ze kterých na nás koukal Miloš Zeman. Objevila jsem je už na několika místech a mnohem dříve.

Tyto billboardy byly při cestě, tak jsem je zvěčnila, abych doložila, že přece Miloš Zeman žádnou presidentskou kampaň nevede.

Za zmínku také stojí, jak perfektně Miloš Zeman na billboardech a reklamních letácích vypadá! Nikdy jsem si nemyslela, že to napíšu, ale fakt vypadá docela dobře (rozumějte: zdravě).

Rovněž přikládám fotografii, jak Miloš Zeman vypadal ve skutečnosti v září 2017 (tedy zhruba před půl rokem) v Ostravě.

Ale chápu... Kdo by také dal na billboardy fotografie, kde člověk nevypadá dobře? Jde o PR, marketing a reklamu. Takhle se „president“ lépe prodá. Protlačí na Hrad na dalších pět let. Ale je patrné, že v případě oficiálních fotek, ať již Hradu či pro reklamní účely, nejde o současné fotografie. V současné době vypadá president opravdu jinak. Mnohem hůře.

Ve čtvrtek 11. ledna, tedy jen pár hodin před samotnými volbami, jsem objevila ve své dopisní schránce reklamní leták ve stejném duchu jako billboardy a s tváří Miloše Zemana. Na druhé straně je výzva, abychom šli k volbám a dali hlas – cituji: „Spolehlivému člověku, jehož názory a zásadovost znáte“.

Selhala doručovací služba, že doručuje reklamní výzvy na poslední chvíli? Anebo si není Miloš Zeman na základě posledních předvolebních průzkumů až tak jistý svým postem na Hradě?

Přeji příjemný večer a šťastný výběr kandidáta při presidentské volbě! Budeme to vážně potřebovat... Vaše blogerka Hana Rebeka Šiander

Fotografie a odkazy:

Fotografie H. R. Šiander

Fotografie Miloše Zemana je dostupná na webu Moravskoslezskydenik.cz zde:

https://moravskoslezsky.denik.cz/zpravy_region/prezident-zeman-v-ostrave-shodit-na-vaze-je-strasne-jednoduche-hodne-kurte-20170906.html

Oficiální fotografie Miloše Zemana je dostupná na zemanznovu.cz zde:

https://www.zemanznovu.cz/fotogalerie

Autor: Hana Rebeka Šiander | čtvrtek 11.1.2018 21:53 | karma článku: 22.98 | přečteno: 818x

Další články blogera

Hana Rebeka Šiander

Dvanáctero pro lepší život Pražanů

Po dvou letech v Praze jsem v šoku, jak moc se Pražené změnili. Z milých, ohleduplných a vstřícných lidí se stali hrubí a arogantní lidé. Největší změny vidím u dvacátníků a třicátníků. Copak jim nikdo neřekl o etiketě?

8.3.2024 v 1:04 | Karma článku: 17.50 | Přečteno: 755 | Diskuse

Hana Rebeka Šiander

79. výročí osvobození koncentračního tábora Auschwitz - Birkenau

Každý rok bysme si měli připomínat výročí osvobození koncentračního tábora v Osvětimi, ke kterému došlo 27. ledna roku 1945. Také letos se přímo v koncentračním táboře konal slavnostní večer za účasti přeživších a politiků.

27.1.2024 v 20:32 | Karma článku: 18.70 | Přečteno: 456 | Diskuse

Hana Rebeka Šiander

Recenze knihy „Zítra přijde Olah“ od Martina Sichingera

Kniha spisovatele Martina Sichingera „Zítra přijde Olah“ je dokonalou, trefnou, vtipnou a jasnou sondou do života 80. let XX. století ve Vimperku na Šumavě. Ne však pohledem dospělých, ale očima žáka 7. C Michala Zídka.

20.1.2024 v 19:16 | Karma článku: 9.63 | Přečteno: 303 | Diskuse

Hana Rebeka Šiander

Tak se nám tu rozmohl takový nešvar: Dloubání prstem v nose!

Poslední roky jsem narazila na příšerný jev – dloubání prstem v nose. Prostředí, ve kterém se mu daří, je pražské metro, tramvaje a autobusy. Kdo jsou hříšníci? Mladí chlapci od 14 do 20 let. Nesmiřujme se s tím a bojujme!

18.1.2024 v 20:02 | Karma článku: 15.21 | Přečteno: 616 | Diskuse

Další články z rubriky Společnost

Ladislav Pokorný

Vláda by měla zvážit nařízení, kterým bude stanoveno, že v Česku se už žije líp

Pan premiér se v médiích opakovaně vyjádřil, že díky vládě se občanům žije už jen lépe a že téměř vše bylo vyřešeno. Tuto skutečnost by však bylo vhodné vtělit do vládního nařízení, neboť je smutné, že ne všichni občané to chápou.

28.3.2024 v 16:51 | Karma článku: 33.84 | Přečteno: 573 | Diskuse

Jan Pražák

Mají mít staří lidé přednost?

Ráno jsem vstala levou nohou. Začalo to už předchozí večer, vnučka mi říkala do telefonu, že tam u nich přepadl nějaký mladý mizera staříka, který sotva chodil. Okradl ho a srazil na zem, až si ten pán pohmoždil ruku a odřel tvář.

28.3.2024 v 14:34 | Karma článku: 29.21 | Přečteno: 1976 | Diskuse

Jan Ziegler

Komunistický guru Marx byl vykořisťovatelem a hrubým člověkem

Na zakladateli vědeckého socialismu toho nebylo moc vědeckého a dělníky vůbec nemusel. Viděl v nich pouze nástroje (užitečné idioty), které svrhnou kapitalismus. Nenáviděl Židy a Slovany včetně Čechů.

28.3.2024 v 13:30 | Karma článku: 16.77 | Přečteno: 285 | Diskuse

Rudolf Pekař

Bacha na sváteční cyklisty

Začátek jara přináší nejen kvetoucí přírodu, ale také návrat cyklistů na silnice. Bohužel, spolu s nimi se objevují i tzv. sváteční cyklisté, kteří se chovají neopatrně a nezodpovědně.

28.3.2024 v 12:17 | Karma článku: 6.31 | Přečteno: 208 | Diskuse

Tomáš Vodvářka

Velký pátek jako příležitost

Už několik let je v "portfoliu" státních svátků i Velký pátek, který by mohl být vhodnou příležitostí k uvědomění si tzv. evropských hodnot, s nimiž se poslední léta mediálně žongluje.

28.3.2024 v 9:34 | Karma článku: 18.46 | Přečteno: 273 | Diskuse
Počet článků 620 Celková karma 15.28 Průměrná čtenost 3816

Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

TOPlist

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...

Stále víc hráčů dobrovolně opouští Survivor. Je znamením doby zhýčkanost?

Letošní ročník reality show Survivor je zatím nejkritizovanějším v celé historii soutěže. Může za to fakt, že už...