Hana Rebeka Šiander

Vzkaz pro mé čtenáře románu CO SE SKRÝVÁ ZA EVROPSKOU INTEGRACÍ?

20. 11. 2009 10:01:00
Moji milí čtenáři, obracím se na Vás kvůli dalšímu vydávání románu na pokračování o Evropské unii CO SE SKRÝVÁ ZA EVROPSKOU INTEGRACÍ? Po 7 dílech jsem dospěla k názoru, že blog na i-DNES.cz není příhodným místem pro čtení...

1) Čtenáři blogů na i-DNES.cz čtou raději krátké texty, které nemají žádnou návaznost na další děj.

2) Blog na i-DNES.cz není z mého pohledu vhodným místem pro román na pokračování (tedy pokud to zrovna není Michal Viewegh, což já opravdu nejsem...).

3) Čtenáři na místním blogu sice často nic nenapíší, přesto mě za moji odvahu, myšlenku a psaní kritizují. Ne však věcně, to bych ocenila.

Vymýšlení děje, postav, zápletek a další psaní dílů o Evropské unii v roce 2039 mě moc baví, proto budu po krátké odmlce psát román dál, jen na jiném místě. Nyní se jedná o tom, kde - zda půjde o místo na nějakém blogu zaměřeném více na prózu nebo si založím rovnou vlastní webové stránky. O tom všem Vás budu ještě na tomto blogu informovat.

O ČEM JE ROMÁN NA POKRAČOVÁNÍ - CO SE SKRÝVÁ ZA EVROPSKOU INTEGRACÍ?

Román o Evropské unii se odehrává v blízké budoucnosti na podzim roku 2039. Poslední evropská země EU Albánie, se stane její součástí a tak bude završena evropská integrace, na kterou celá Evropa čekala několik desetiletí. Prezidentem EU je zvolen James D. Ganley. Reportéři Jane Spencer a David Owen zjistí, že integrace 47 zemí do jednoho evropského superstátu byla iniciována a účelně řízena někým, kdo celou dobu stojí v pozadí...

Velmi děkuji všem, kteří můj román četli a také ocenili karmou. book

Přeji krásné dny, Vaše Hana Rebeka Šiander

Autor: Hana Rebeka Šiander | karma: 12.63 | přečteno: 925 ×
Poslední články autora