Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

O čem je ten článek? O tom, že autorka je divná?

3 2
možnosti
DV

D54o36r53a 67V57e39s35e95l36á

26. 1. 2020 19:58

Ano, někteří majitelé různých středně velkých plemen - zejména kříženců bullů a pak i drobotiny - jsou fakt debilní.

Já např. občas jezdím se svým starým cvičeným boxerem na kole lesní cestou max. rychlostí běžce /spíše pomaleji. Můj pes je přivázán na cca 80 cm sňúře a takovém speciálním spirálovitém udělátku a musí poslechnout na slovo, nereagovat na jiné psy a podněty, abychom se navzájem nezranili.

Mnohokrát se mi stalo, že projíždím kolem jiného pejskaře, ten nás nechá v klidu projet kolem a pak pustí svého nesocializovaného debilního čokla na navíjecím 5-ti metrovém vodítku, aby kousal toho mého stařečka do zadnice.

Inteligence těchto lidských dementů se pohybuje v záporných hodnotách.

2 0
možnosti
VB

Tak jsem si Váš článek přečetl, dal karmu a teď se podívám do názorů. ....no a jako vždycky. Autorka je vadná...svět na ní útočí..... atd.

Proto je třeba dosáhnout tohohe

https://cloveka-pes.webnode.cz/o-nas/

Žijeme v lidské,

nikoliv psí společnosti

Není proto důvod, aby byl psem zatěžován kdokoliv jiný než jeho majitel.

CO CHCEME ZMĚNIT?

Dosáhnout stavu, kdy zátěž spojenou s vlastnictvím psů ponesou jejich majitelé a nikoliv z donucení ostatní lidé v jejich okolí. Máme na mysli znečištění, obtěžující hluk (štěkání) hlavně v bytových domech a šíření strachu.

5 1
možnosti
OU
PH

Řápek? Tenhle exot už se neukazuje

3 0
možnosti
PM

Dobrý den, chápu, ze psi nezodpovědnych majitelů ve vás budí strach, ale bylo by dobre si zjistit základní údaje. Například to, ze plemeno německy vlčák, které uvádíte ve svém blogu, vůbec neexistuje. A vaše zařazeni některých plemen mezi bojová plemena je něco z říše fake news....

2 2
možnosti
OU
BM

Muj muz vypravel, ze sel jednou parkem, kde se schazely podivne existence (takovi ti lide, o nichz nevite, jestli jsou fetaci, bezdaci, nebo jen socky/nemakacenkove) a kolem maji vzdycky spoustu psu, nekdy na voditku, jindy ne. A jeden z tech psu bez voditka, bojove plemeno, vyjel po nahodnem kolemjdoucim. Nez po nem stihl skocit, kolemjdouci v klidu vytahnul pistoli a pridelil psovi jednu mezi oci. Zni to jak z akcniho filmu, ale funguje to :D

3 5
možnosti
VD

To vypadá jako pohádka, nezlobte se. Ale na druhou stranu by bylo zajímavé, jaké jsou možnosti nutné obrany vůči agresivním psům.

2 0
možnosti
Foto

Musím říct, že si připadám až ojediněle. Ke mně odjakživa přibíhají všichni psi i psice z širého okolí a chtějí se ňuchňat. V životě mě žádný z nich nenapadl. Jezevce Edu, takto přerostlou housenku, bych sprdla na tři doby a ne že bych ustoupila z cesty. Možná hraje roli strach, který čuby a čubové vycítí a pak si dovolují, nevím.

14 0
možnosti
PH

Po přečtení pár dalších blogů autorky mám pocit, že na ní útočí celý okolní svět

7 0
možnosti
Foto

Na Vašem místě bych se z Ústí n.L. dávno odstěhoval. ;-(

2 1
možnosti
Foto

Ale měl by jste také sdělit, kde bydlíte, aby se neodstěhovala s deště pod okap. ;-)

1 1
možnosti
Foto

Autorka má v životě strašnou smůlu. Pošťačky si ji nevšimnou, ač je na poště úplně sama, jeden pes ji napadne 2x,rodina se s ní nechce stýkat, v Penny se ji snaží pokaždé okrást... To už je na jednu ženskou trochu moc.!!

21 2
možnosti
PK

..to jsem ani netušil jak těžký život ta pani má;-D;-D;-D

10 1
možnosti
  • Počet článků 622
  • Celková karma 15,61
  • Průměrná čtenost 3868x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->