Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

K rezignaci pochopitelně důvod není. Vondráčkův počin chápu jaké kamének mozaiky - Kdokoliv viditelný, počínaje rodičem, přes vedoucího v práci a konče politikem - Má ještě jeden úkol = Je nositelem, určovatelem imperativu následování - dává příklad ! Ta role "Zušlechťování, noblesnosti" mizí a hrubne se . Pohledy různé - Vondráček si klidně na tribunce mohl stříhat nehty na nohou - PS přece ještě nebyla zahájena ...

Každý člověk je souborem něčeho - Názorů, zvyků - zlozvyků, (nic nenormálního). V civilu běžné - Problém je u osob veřejných. Oni reprezentují úřad. Přišli tam, jejich základ je stále stejný ! To se prokáže pod neustálým dohledem médií. (Mj., šílené bez nároku na soukromí a i lidské pochybení). Nejlepší kontrolou pak je - Nekontrolovat se, konat prostě přirozeně = Mít to v sobě ! Pak to ovšem vyhřezne :

Topolánkův prostředníček - asi skutečně člověk s energií, hulvát. Pro mne pak úkaz temna - M. Zeman ! Za vrchol považuji znesvěcení prostor posvátných Klenotnice - viroza. Včera jsem se někde zapomněl - dnes mi protokol říká - musím tam jít ! Jeho neuvěřitelný stav intimna - kapesník ! I na You Tube jeho jednání s prezidentem Kiskou. Miloš vytasí svůj odporný hadr, zmuchlaný - špinavý - Bez jakýchkoliv náznaků přiměřeně vykonat svou potřebu.(Jeho rýmu i chápu). Shrnuto - Čelní funkce zastávají lidé - Takoví, jací vlastně reálně jsou. Zlepší svou rétoriku, pravda, naučí se piklit. Nicméně je to úpadek do IV cenové a i dobrý signál do společnosti. Neměň se, na všechno se vxswer. I to Vondráček mohl udělat, na pult - Schůze ještě nezačala ! On to neprovedl, tedy vlastně jde o slušného člověka ! ... :-)

2 0
možnosti
Foto

Mirku, bylo někdy líp? Na každém se dá najít něco špatného, pokud je chuť to hledat. Položit na "trůn" na Hradě, či do čelního křesla na Strakovce novorozence v zavinovačce, stejně by se našli šťouralové hrabající se v jeho genech.

1 0
možnosti
Foto

Šmankote. v čele státu je člověk, který bezostyšně lže, podvádí, je vulgární, má za sebou špinavou minulost. Na Hradě sedí jedinec, který do rádia pouští vulgarismy nejhoršího kalibru a málem poblije korunovační klenoty, jeho nejbližší kámoš komunikuje s mafiány atd. A Vy řešíte jeden prstík.....

14 3
možnosti
JK

No a, má se snad kuli větším špinavostem zapomenout na špinavosti menší? O těch větších špinavostech můžete napsat vy s nadpisem: "Vím o horších věcech než zdvižený prostředník, heč".

1 0
možnosti
KT

Co byste chtěla od anonistických buranů?

3 4
možnosti

Od Vás nic překvapivého.

6 1
možnosti
SN

:-)......i když Vám většinou fandím, nic zlého v tom nevidím! Bylo to před zahájením a novináři z toho mají Vánoce.

Možná pamatujete jak tam kdesi při přestavbě sněmovny hrál na kytaru a zpíval....pohoršení ohromné! Kromě dalších.....největší karatelka Němcová!

Není to škarohlíd, sranda patří k životu! Ohrozil tím někoho? Neohrozil, tak o co jde!!! !!!!!!

14 2
možnosti
KT

Zhruba jde o to, že ten chrapoun neví, co je tak řečená "Kinderstube", která k tak vysoké funkci bezpodmínečně náleží. Patrně se shlédl v Zemanovi

5 5
možnosti
Foto

Chovají se jako dva malí kluci, kteří se domnívají, že "pískoviště" na kterém si hrají je již jen jejich.Buranství spojené s neskutečnou arogantností a nejedná se jen o ten prostředníček.

5 6
možnosti
LH

A Topolánek měl složit premiéra škoda.... Že ty výzvy nebyly.... ;-D

12 0
možnosti
Foto

;-) To ,,gesto" bylo více, než ,,vstřícné".jak k mediím, která začínala mít okurkovou sezonu, a tudíž získala ,,solokapra", tak i vůči ,,široké veřejnosti", jakož i ke kolegům v páprlamentu, aby měli opět ,,něco zásadního" k ,,řešení" a tak se ,,čímsi důležitým" zabývat;-D

14 1
možnosti
Foto

A co to gesto vlastně znamená?

A odkud to víte?

8 0
možnosti
Foto

Tak zase se nedozvím, co to gesto znamená?

1 0
možnosti
  • Počet článků 622
  • Celková karma 15,61
  • Průměrná čtenost 3868x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->