Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

MIlion chvilek pro hodné oligarchy to musí vědět přesně.Prodával na to lístky,ne?;-D

4 1
možnosti
TK

"seznam registrovaných obcí a měst, které se do demonstrací zapojují. "

Nezlobte se, ale vždyť sama děláte to samé co kritizujete, dokonce přímo v tomto článku. Zevšeobecňujete tak, že obsah je manipulativní. To, že z Ostravy přijelo "pár milionářů a těch, co se bojí EET" (=také ukázka manipulace:-P) rozhodně nelze pravdivě prezentovat ta, že zapojovala Ostrava.

7 6
možnosti

Taky se mi zdálo,že tam byl nejméně milion lidí.Schválně nadsazené počty účastníků takových sešlostí se schválně nadsazují.Dělají to všichni,dělá to tedy i tenhle hejhula,co už se vidí jako další darmožrout v politice.;-D

6 3
možnosti
AK

Je to jasně popsané samotnými policisty,že se tam vejde max.70 000lidí,tak že jen lži a propagandistická masáž!!!

3 3
možnosti
ZT

No dyť jo... když se na tyhke demonstrace vypravuji autobusy jako když demonstrace pořádají odbory... dvě hodiny demonstrace, pak volná zábava a na nákupy...

5 5
možnosti
Foto

Vy jste tam jel nějakým vypraveným autobusem? Odkud?

4 1
možnosti
RK

Nevědět neznamená lhát...

4 2
možnosti
Foto

NEvědět znamená, NIC NEkomentovat.

2 2
možnosti
MK

M94i60l64a48n 61K54e97s11l

16. 6. 2019 0:11

Nevím zda lže o počtu demonstrantů,ale asi nelže o tom jak se má ke studiu organizátor demonstrací.Tři fakulty KU studuje a a v pětadvaceti letech ani jednu ještě nedodělal.Jedna z těch fakult,na které studuje je teologie.Proletěl jsem pamětí,kdo význačných osobností zabývající podobnou činností studoval teologii.Zjistil jsem,že nedostudovaným teologem byl syn starého Džugy řečený Stalin a i několik církevních reformátorů.Ze dvou případů se nedají dělat nějaké závěry.Nepřeji si,aby pan Minář dopadl jako Džugašvili a ani jako Hus.Přál bych mu,aby dostudoval alespoň jednu fakultu.Vždyť se na to jeho studium všichni skládáme.

16 8
možnosti
Foto

A co bude jako vystudovaný teolog dělat, aby byl této zemi přínosem?

10 3
možnosti
JP

J87a34n 63P92a23v98l81í47k

15. 6. 2019 20:08

Zeman se už prolhal do prezidentského křesla, lež je jeho častý komunikační prostředek. Můžeme ho taky brát jako zrcadlo určité části naší společnosti, které se to líbí nebo to přinejmenším toleruje. Nevkus a buranství má momentálně převahu.

17 14
možnosti
Foto

:-)R^Proč by lhal? Snad ne proto, že ona to nedemonstruje jen zlořečená Pražská kavárna?

3 5
možnosti
JB

J17i35r10i 55B48o55r

15. 6. 2019 19:12

Hezky někdo napsal "Když se nás nebojíte tak proč nás počítáte?"

19 0
možnosti
ZJ

Milá Rebeco.

Chce to trochu matematiky (dříve počtů).

Václavské náměstí má plochu cca 45.000m2. Z toho je potřeba odpočítat nepoužitelná místa. Vstup do Metra, stromy, keře, trávníky, zaparkovaná auta atd.

Na 1m2 počítejte v průměru 2,5 osoby.

Uljanov byl Lenin, Dzukašvily byl Stálin. Ono se kecalo i dříve.

10 8
možnosti
  • Počet článků 623
  • Celková karma 17,68
  • Průměrná čtenost 3862x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->