Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PI

Kéž byste byla i tak chytrá jak jste hezká...

2 1
možnosti

Hlasy se počítají u voleb.

2 1
možnosti
PB

P67e87t58r 13B43u85r62i95a80n

14. 6. 2019 22:19

To si komunisti mysleli taky...

0 1
možnosti
MB

Já nevím, jestli je to vtipné nebo tragické ...že tihle lidé si neuvědomují, že tohle jsou jen takové demonstrace z bujnosti, z přemíry demokracie, blahobytu, z nedostatku jiných starostí..

Svoboda slova ani demokratičnost voleb nejsou ohroženy, nedochází k zatýkání a pronásledování opozice, hospodářství funguje slušně (bez ohledu na to čí zásluhou), takže lidé mají práci a příjmy ...takže ruku na srdce, ono není skutečně proč demonstrovat. Tady není nic, co by nepočkalo do voleb. To je skutečně jen takový HAPPENING. Lidé si prostě chtějí užít ...užít si pocit sounáležitosti, boje na nějakou pravdu, boje proti nějakému společnému nepříteli..

;-)

6 2
možnosti
KV

Hezká akce i pro děti. Pitná voda zdarma, to se cení. Koblihy by v tom horku asi netáhly. My půjdeme zítra s dětmi na sraz veteránů. Tam se ale vybírá vstupné a občerstvení se platí. Škoda, že to nesponzoruje Soros, jako u vás.

10 0
možnosti
JK

J76a81n 39K65o98z50l25e79r

14. 6. 2019 13:57

Vidím že spousta z Vás si tady masíruje své ego takže je zcela zbytečné se k čemukoliv vyjadřovat Vaše názory ať kladné nebo záporné mají asi takový vliv na pěstování žampionů na Jupiteru či Venuši

3 2
možnosti
ZD

Vy si masírujete svoje ego tím, jak jste nad vše nadnesen. Vítejte v klubu SPOUSTA NÁS.

7 1
možnosti
ZM

dostat tisice lidí na náměstí je fakt majstrštyk.... teď si založte politickou stranu a ukažte se.... jinak budete chodit co týden na náměstí a budete lidem, kteří okolo vás půjdou k volbám jen k smíchu.....

16 6
možnosti
Foto

R^

Jak vidím v diskusi, tak babišisté se cítí ohroženi. A to je dobře.

7 14
možnosti
ZD

Dovolím si poradit návštěvu optika. Koukám koukám a žádný strach nikde? A to mám nové brýle.

3 0
možnosti
Foto

A. Babis je stejně borec. Motyle nemaj chybu. Váš blog zrovna tak, dik.:-)R^

9 3
možnosti
AL

Dovolte vážení spoluobčané, abych se autorky zastal.

Osobně si myslím, že tato zcela jistě sympatická dáma může chodit demonstrovat kdy chce, (skoro) kam chce, pro - nebo proti čemu chce, provolávat co chce a když si místo státní vlajky vezme např. záchodovou štětku či něco jiného, je to její osobní věc.

Zaměstnancům bychom toto netrpěli, ale ve svém osobním volnu .... proč ne?

Když si člověk přečte něco na netu, uvěří tomu a rozhodne se jít do ulic, na náměstí nebo nějakou pláň, koukat na tribunu a v davu provolávat hesla je jeho životní čas.

Někdo jde volit, rozhodne o své republice a pak se v klidu dívá na ta nespokojená procenta lidí v ulicích.

Těším se na další nadšené články, této milé blogerky.

:-)

11 3
možnosti
Foto

Děkuji za důkaz o Vaší světlejší chvilce.

7 0
možnosti
  • Počet článků 622
  • Celková karma 15,61
  • Průměrná čtenost 3868x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->