Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Možná někdy napíši proč na ty demonstrace nechodím a ani na Letnou se nechystám. Nejenom proto, že je tam stadion Sparty. V každém případě děkuji, že jsem se z toho vašeho příspěvku dozvěděl kdo ten spolek založil. Student přerušil svá studia ... Steve Jobs z něho sice nebude ale chlapec se určitě neztratí ;-D

2 0
možnosti
Foto

Jinými slovy, protestujete proti

- zvyšování platů učitelům a dalším zaměstnancům

- proti zvyšování důchodů

- proti slevám na jízdném studentům a důchodcům.......

Nebo, že by to dříve demo blok dělal lépe?

7 3
možnosti
Foto

Protestní hnutí typu "Žluté vesty" ve Francii je mi sympatické, protože tito lidé zdá se pochopili faleš dobře vypadajících a dobře žvanících makrokašparů kteří jen "hrají svou roli" a pokrytecky tvrdí, že jsou tady přece kvůli nim...

Ovšem naši uřvaní milionoví čeští pouliční demokraté kteří chtějí být bruselštější než Brusel ? To je trochu jiná káva:-)

8 2
možnosti
Foto

Do humoristického kamene tesat! Není přeci demonstrace jako demonstrace. Ve Francii jsou to sympaťáci, protože jdou proti Makronovi. Ale u nás demonstranti popírají svobodné volby, protože jdou proti Babišovi.

6 2
možnosti
MK

Je mně líto, že zrovna Vám musím oponovat. Nebudu zde přepisovat celý článek; není tam vše, ale myslím, že to stačí. http://kulhavy.blog.idnes.cz - "Milión chvilek s blbostí a s opoziční chtivostí." nebo též k nalezení na PL, kam po vyhození zde p. Bangou z hl. strany píšu.

Základní otázka: co bude po tom, když Babiš odejde, tedy položí celou vládu??

4 0
možnosti
Foto

I43v41a34n 82M55a89r72e22k

7. 6. 2019 7:41

Nemají alternativu p Kulhavý. ;-(

2 0
možnosti
JJ

J82i15ř88í 26J59a25n81d21a

6. 6. 2019 22:35

Proto jsem uvítala, že se na veřejnosti objevil mladý odvážný muž jménem Mikuláš Minář (student filosofie a bohemistiky na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy v Praze a evangelickou teologie na Evangelické teologické fakultě UK), který přerušil studium kvůli současné politické situaci) a založil s přáteli spolek Milion chvilek pro demokracii, z. s.

Zdroj: https://siander.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=716500

K tomu je potřeba odvahy jako k funkci předsedy Komsomolu v 50. letech.

Jinak se nebojte, však on bude za svojí politickou práci odměněn.

10 1
možnosti
Foto

I43v78a66n 91M68a70r27e91k

6. 6. 2019 20:08

"Placku" p.H.R. Šiander si můžete nechat klidně připnutou. Vlajku nechte odpočívat v klidu, patří stejně Vám, jako i ostatní, kteří ale mají k vašim excesům velké výhrady.

Možná by bylo úsilí vašeho spolku smysluplnější, kdyby ste se chopili košťat, lopat a jiného nářadí a uklidili si zanedbaná zákoutí vašeho města na Labi (a že jich je,že)? R^

7 3
možnosti

Jen nechápu proč to ty statisíce lidí, jak píšete, nešli hodit do urny. Protože zatím smysl postrádám. Fajn, bude Letná. A po ní? Dovolené. Chybí mi k tomu Chvilkovému "a" aspoň naznačení "b".

18 3
možnosti
DR

Jak fakt musíte, tak to se nedá nic dělat. Nikdo Vám to rozmlouvat nebude. :-)

12 1
možnosti
JH

J97a85n 82H29u15r36k11a

6. 6. 2019 18:59

psal jsem niže...OF 470 miliard, Modré Straky ČSSD až 5 bilionů dle NB bylo zmiznuto, 600miliard Kalousek, 2.3 bilionu NB Singer Dlouhý, 0.42 bil Rusnok, 2,5 mil (podle NB až 4 mil) lidí v exekuci..a kdy kdo stávkoval?....sakryš Babiš přidej já ti věřím že to dorovnáš

5 2
možnosti
Foto

TWL. To jsou ohromující čísla, to je teda zásek. Zdroj prosím?

3 1
možnosti
AL

Paní autorka není zlá, určitě to myslí dobře.

Pouze má k dispozici jen určité a neúplné informace.

Myslím, že mohl být tento článek na titulce.

6 2
možnosti
Foto

Opět klasická bolševická terminologie. Naznačujete, že je autorka pomýlená a dezorientovaná. To jste nám chtěl říci?

2 4
možnosti
  • Počet článků 622
  • Celková karma 14,51
  • Průměrná čtenost 3868x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->