Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Neříkejte mi, že neumíte CTRL+C a CTRL+V. Případně to ručně přepsat. Bývá zvykem a i slušností své informace zdrojovat. A i kdybyste měl pravdu, pořád z těch vašich miliard chybí hodně do několika bilionů, jak tvrdí pan Hurka, který pro jistotu už zarytě mlčí.

1 0
možnosti
SN

:-)......Můj (ne)příteli pane Flaško! Kalousek , nejlepší min. financí zeměkoule a okolí.....670 mlrd. přirážel jak berňák, Sobotka 400 mlrd.!!! Hlavně nepište, že byla pořád krize. Je to snadno dostupná informace! ;-D

1 3
možnosti
Foto

Asi při Vaší výborné paměti, jak sám zdůrazňujete, jste už bohužel zapomněl počátek tohoto vlákna. Tak pro připomenutí:

"Modré Straky ČSSD až 5 bilionů dle NB bylo zmiznuto, 600miliard Kalousek, 2.3 bilionu NB Singer Dlouhý, 0.42 bil Rusnok,"

Součet je tedy asi 8x vyšší než vámi udávaná čísla. Jistě mi při Vaší bystrosti poradíte, kde bych tedy dohledal ten zbytek.

2 1
možnosti
LH

Proč bych to dělal stejně jako vy doporučuji Google a ministerstvo financí

2 1
možnosti
Foto

Pane Hladíku zkusím to potřetí. Když někdo něco tvrdí, tak bývá zvykem, že své tvrzení doloží. To je jako bych Vám řekl, že jste se narodil v Mauretánii a kdybyste chtěl vědět, kde jsem na to přišel, tak bych Vás odkázal na Google. Chápete už?

1 1
možnosti
Foto

A četl jste to? 31 miliard za 5 let. Kalousek (arcilotr) se rozhodl, že pravomoc promíjení přesune z ministra na úředníky atd. atd.

Ale pořád mi tam chybí něco do těch zmiňovaných 8 bilionů.

1 1
možnosti
LH

No a? Já nemluvil o bilionech. Prostě se odpustilo 31,5 miliard aniž víme pochybení. Teď meleme Babiše kvůli 0,5 miliarde nezdá se Vám to že to děláme tsk nějak po bolsevicku.....

3 1
možnosti
  • Počet článků 622
  • Celková karma 15,61
  • Průměrná čtenost 3868x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->