Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

Takže, jinými slovy. Stovky nespokojených občanů na náměstích, miliony občanů doma , s vědomím že soudruzi kteří stojí za Milionem chlívků pro demagogii již měli miliardy příležitostí přesvědčit jak dobře umí vládnout. To se ovšem nepodařilo .. tak teď vyřvávají. Inu, stačí zavřít okno a člověk o nich ani neví ..

15 5
možnosti
JV

J48o52s43e48f 74V76í44t75e32k

30. 5. 2019 12:39

Před přečtením jsem prostudoval info o bloggerce. Švadlena střihnutá novinářkou, spisovatelkou a policejní akademií... Tak už vím kdo na ty demonstrace chodí... Blog jsem raději už nečetl...

13 4
možnosti
Foto

Blog jste nečetl a přesto jste ho komentoval. :-P

2 9
možnosti
JR

J21a59n 28R72i58c73h41t27e81r

30. 5. 2019 12:33

"Začali jsme čtením z kapitoly „Demokracie a Humanity“ z knihy „Světová revoluce“ od presidenta Osvoboditele Tomáše Garrigua Masaryka v podání herce Radovana Lukavského."

Nemyslíte, že je poněkud sprosté takhle zneužívat Radovana Lukavského? Jak víte, že by měl zájem vám předčítat zrovna při téhle příležitosti? Nepochybně mezi sebou máte dost gramotných lidí, kteří by mohli předčítat cokoli od kohokoli, ale hlavně z vlastního přesvědčení.

Musím říct, že tohle se mi nelíbí. A pokud jste za to někomu zaplatili (příbuzným, OSA), tím hůř.

6 1
možnosti
JA

Respektujeme výsledky voleb, nerespektujeme trestnou činnost.

11 2
možnosti
MK

Opravdu se musím smát diskutujícím, kteří hovoří o nerespektování výsledků voleb.

Volby dopadly tak jak dopadly a následně byla vygenerována vláda. S touto vládou nesouhlasím a mám právo tento názor říkat. V tom není nic nedemokratického a to ani v případě, když to říkám na náměstí spolu s dalšími lidmi se shodným názorem. Výsledky voleb tím nijak nezpochybňuji.

Teprve až přestanu respektovat zákony, které tato vláda přijímá, pak bude na místě obvinění z nerespektování výsledků voleb. Nic takového však nečiním ani já, ani ti ostatní lidé na náměstích. Tak proč ta falešná obvinění?

14 3
možnosti
JS

R^ a taky vám ještě nikdo nezaplatil? Já pořád čekám a nic ;-)

2 3
možnosti
Foto

Na Ústí nad Labem mám krásné vzpomínky. Jezdíval jsem tam před 35 lety za svou životní láskou. My jsme ale na náměstí nechodili. Většinu společně stráveného času jsme trávili v posteli a neměli jsme nikdy dost ;-D

6 0
možnosti
Foto

no a co my s tím? Tak sis prostě vrznul, gratuluji, ale jsem si skoro jist, že se to už povedlo více lidem. A nejen jim......;-D;-D

5 0
možnosti
JF

J23i74ř28í 72F31o66g12e73l

30. 5. 2019 8:10

Předpokládám, že jste započítala i ty uvědomělé děti.;-)

A jinak, každý přemýšlející člověk vidí dle systému a technického zabezpečení, že vše směřuje a blíží se k založení nové politické strany typu Občanské fórum.

8 1
možnosti
PD

to je jak z Pionýra v 70. letech o demonstraci proti imperialismu

33 8
možnosti
  • Počet článků 622
  • Celková karma 14,51
  • Průměrná čtenost 3868x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->