Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^

Mnoho lidí mezi námi potřebují zhmotnění Boha jakoukoliv formou, chtějí, aby viditelně zasahoval do našeho života. Proto často prosté přírodní úkazy falešně prohlašují za důkaz Boží existence.

Bůh je Duch a je nepolapitelný. Kdo je Bůh? "Jsem, který jsem!" A nám náleží jen důvěra a vděčnost. Pokud Jej hledáme a vnímáme!

:-)

1 1
možnosti
Foto

Takže podle Vás i pisatelé Bible často falešně projhlašovali prosté přírodní úkazy za projevy Boha, protože potřebovali zhmotnění Boha?

0 1
možnosti

A k vám na Štědrý den Ježíšek nechodí? :-)

1 0
možnosti

"Ježíš ve svých 33 letech zemřel a svou smrtí zbavil Satana vlády a moci." - jak tak sleduji dějiny od té doby, tak se domnívám, že zemřel zbytečně.

0 1
možnosti

A někdo má pocit, že za jeho neštěstím stojí matka, pošťačky, prodavačky, realitní makléři a sousedi, kteří špatně venčí psy.

2 1
možnosti

Už jste to zkusila vysvětlovat těm vousatým chlapíkům s ručníkem na hlavě a nebo jeho manželkám v pytli zvaném burka?

0 0
možnosti

Mnoho lidí na své životní pouti propadá klamným představám, že za jejich osud může někdo jiný, nebo dokonce nějaká nadpřirozená síla. Zajeďte se podívat do rehabilitačního centra v Kladrubech u Vlašimi a tam si můžete popovídat s některými lidmi, kteří bojují se svým osudem. Zastávám názor, že vaše grafomanická diarea je jen takové marné a zbytečné exhibicionistické cvičení.

6 1
možnosti

"Všechno, co je zlé, za tím stojí Satan a provozuje to s chutí Satan." No jo, tak proč ale Bůh Satana nezlikviduje? Nebo neobrátí na dobrou cestu? Znamená to snad, že také Satan je všemocný?

3 0
možnosti

Nikoliv! Znamená to, že o teolog musí pokorně přiznat, že tomu nerozumí! :-)

0 1
možnosti
  • Počet článků 623
  • Celková karma 13,43
  • Průměrná čtenost 3862x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->