Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J30a82n 27Š91e97s95t21á16k

12. 11. 2021 10:22

Není to úplně vidět, ale domnívám se, že tam jsou dva zipy. Shodou okolností jsem dostal kdysi jako skvělý dárek batoh Piquadro, dokonce za cca 100 Euro;-D a dělal to taky. Než jsem zjistil, že se prostě nesmí zavírat oběma zipy jen nahoru, to se pořád otvíral, ale vždy jen jedním zipem přes celou dráhu až dolů k tomu druhému zipu.:-)

3 0
možnosti

1. Řvaním na prodavačku si moc nepomůžete. Možná nebyla úplně servilní, ale asi měla za ten den za sebou víc podobných případů.

2. Jste typický zákazník "kopil jsem si nejlevnější šunt a teď se ze mě posaďte na zadek"

3. Opět typický zákazník "jen počkejte napíšu o vás na internet" - univerzální kouzelné zaklínadlo.

4. Nic Vám nebrání postupovat zákonným postupem. A sice se spojit se soudním znalcem v daném oboru a v případě jeho souhlasného posudku kontaktovat danou společnost s předžalobní výzvou. JENŽE lidi nechtějí zaplatit soudnímu znalci a pokud je poctivý, tak vás s tímto pošle do háje.

Je to něco a na způsob " koupil jsem si fabii, každý den do ní naložím pět metráků cementu a po roce mi odešla spojka.....ZLODĚJI! Lidi, vidíte to jací podvodníci jsou ve Škodovce!!!!!"

2 0
možnosti
Foto

Stačilo zajít do nejbližší galanterie a tam by vám prodavačka: 1. prodala 1-2 jezdce, vy byste je nasadila a problém by byl vyřešen. 2. Prodala a za pár korun jezdce i nasadila - to otevirání zipu opravdu není výrobní vada, ale opotřebovaný laciný čínský jezdec na laciném čínském zipu. Batoh za 590,- je logicky vyroben z laciných materiálů a musíte to brát tak, že jste si koupila věc na pár použití. To se týká i toho laciného popruhu a odřeného materiálu. Jsem laik, ale žádnou výrobní vadu tam fakt nevidím.

4 0
možnosti

Článek naprosto o ničem.

3 2
možnosti

To se dá vyřešit tak, že jezdci od zipu se nezapnou k sobě nahoře na vrcholu batohu, ale oba se stáhnou k jedné straně. Pak se nebudou rozjíždět.

4 0
možnosti

E51v39a 38R13o39s53o19v55á

8. 11. 2021 11:07

presne. Nebo kdyz je pani svadlena, tak urcite zvladne i vymenit zip.

0 0
možnosti

Batoh za 590,- Kč. Hmmm. Já takhle přestal kupoval levné boty, páč na diskutování s oprsklými prodavačkami nemám náladu. Prý jsem dostatečně nevyčistil podrážku na to, aby byly přijaty do reklamace.

Malý batoh jsem si koupil od značky Osprey za nějakých 3900,- Kč. A než se začal takhle rozevírat, tak to trvalo asi 7 let.

Příčinou rozevírání je uvolněná svorka zipu - stačí ji kleštěmi přitlačit k sobě a zavírá to zase cajk. Ovšem předpokládá to, že to má kvalitní KOVOVÝ zip, ne plastovou mrbku.

3 0
možnosti

J78a48n 53R86i88c62h39t89e69r

8. 11. 2021 13:59

Skoro 4.000,- za malý batoh? To má zabudovanou televizi?

1 0
možnosti

Tak já se taky dovedu bránit, před 19 lety jsem koupila dceři u Bati kožené zimní boty, na kterých po pár nošeních vystoupily podivné mapy. Reklamace nebyla uznaná, vedoucí (tenkrát v Praze na Milady Horákové) mi tvrdil, že se dceři potí nohy! (Byly jí tři roky) tenkrát jsem poslala boty k soudnímu znalci do Zlína a ten zjistil, že mají špatně zpracovanou kůži, která v sobě zamyká vlhkost. Výsledkem bylo stažení celé šarže a mně vrátili peníze. Ale teď tady k případu v článku - myslela jsem, že se to stalo třeba po týdnu, ale po roce používání by mě nenapadlo jít u takového batůžku reklamovat rozjíždějící se zip. Buď bych si zip nechala vyměnit, nebo vyměnila sama, kdybych to uměla, nebo si koupila kvalitnější a bytelnější batoh. Takhle z toho budou mít akorát průšvih ti zaměstnanci, kteří za to nemohou, až tenhle článek doputuje k vedení. Ale fakt si tady myslím, že paní není v právu, a obchod celkem logicky po roce reklamaci tohoto typu neuznal.

4 0
možnosti

Opotřebení se zárukou nemá co společného. Nebudu se hádat ale třeba má Converse u toho batohu danou nosnost a kolik ji máte vy s nákupem? A na fér batoh za 590 Kč vám má vydržet jak dlouho? Výrobní cena bude kolem 100 zbytek marže.

3 0
možnosti

Jak můžete jmenovat Baťu?! Koukněte se na recenze z posledních let. Mě uznali jedinou reklamaci-po třech hodinách od nákupu se mi rozjely stehy na balerínách. Snažili se mi namluvit, že jsem si zvolila špatnou velikost..hahaha, ta prodavačka, co mi je pomáhala vybrat byla ještě na šichtě. Jen proto (a taky proto, že jsem boty nosila od okamžiku nákupu jen 3 hodiny) mi vrátili peníze okamžitě.

1 0
možnosti

Já se tedy omlouvám, ale není pro mě moc překvapivé, že de facto lehkému módnímu baťůžku za pár korun po roce a pár měsících intenzivního nošení povolí zip. Jako tohle neni bágl na tahání nákupů....

5 0
možnosti
  • Počet článků 622
  • Celková karma 15,61
  • Průměrná čtenost 3868x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->