Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J97a96n 44K61o72z17l81e37r

10. 10. 2021 8:59

Nějak mi ušlo že jste vzdělána v zdravotnickém oboru jako lékařka nicméně to Vám nebrání posuzovat zdravotní stav MZ stejně jako lékařka s podvodným psychyatrickým vzděláním Stehlíková, všimněte si prosím že do různých dějů např. pandemie kecají všichni ale jen málo lidí tomu rozumí proto jsme dopadli tak špatně, takže raději se věnujte tomu čemu opravdu rozumíte, nemusíte s mým názorem souhlasit ale toť vše co můžete

1 1
možnosti

Stehlíková to pospala přesně a pregnantně. Prostě přesně to sedí na zemana

1 1
možnosti

Kdo stojí v čele našeho státu? To nevím, asi to bude Nývlt. Ale stejně dobře by to mohl být i Macháně.

4 1
možnosti

O Zemanovi se ví, že už několik let není schopen výkonu funkce. Naštěstí nemáme žádné červené tlačítko, takže stačí, když ho nadopují prášky a pak je schopen několik hodin fungovat.

2 2
možnosti
Foto

Lidé z Hradu netvrdí, že je zdravý, ale potvrzují, že je nemocný. V nemocnici měl být kvůli výpotkům v břišní dutině vyvolaných cirhózou jater.

0 1
možnosti
Foto

Jenže oficiálně tam byl, podle mluvčího hradu, na rekondičním pobytu a kvůli mírné dehydraci.

Jinak je prý zdráv.

13 1
možnosti
Foto

I Brežněva nakonec nosili a dokonce mu z pozadí i hýbali rukou aby to vypadalo, že mává.

11 2
možnosti
Foto

Jura se domnívá že to není pravda?

5 0
možnosti

Těžko říci co, resp. kdo ho drží ve fci. Přál bych každému člověku bez ohledu na sympatie, či nikoliv důstojné stáří a on by si ho měl užít v klidu na své chalupě.

2 0
možnosti
Foto

Zbytečný hyenismus, pan prezident může pověřit p.Babiše v případě vítezství s cirhózou jater i bez ní !!

5 18
možnosti

J77a34n 63M25a71r20e34k

8. 10. 2021 23:15

Toto mlžení kolem zdravotního stavu prezidenta Zemana není nic nového. A nejen Lenin, či Stalin byli oětí tohoto přístupu. Totéž se dá říci i posledních dnech prvního prezidenta ČSR, TGM. Stačí si přečíst knihu, 'Proč se neřekne pravda'? Autora jsem už zapoměl.

2 0
možnosti

L85u31k70a61s 75F18i80k59r

9. 10. 2021 6:58

TGM ale v dobe smrti uz davno nebyl presidentem, ze?

9 0
možnosti

Mezi náma Zeman vypadal na umření už, když ho poprvé lid český, moravský a slezský zvolil v domnění, že nás zachrání před Západem a začneme kšeftovat s Ruskem a Čínou... Tehdy jsem si tipoval, že vydrží tak rok. Překvapil mě - jezdí sice na židli, ale je tam už asi 8 let - pozoruhodný výkon pro starého becherovku.

13 1
možnosti
  • Počet článků 622
  • Celková karma 15,61
  • Průměrná čtenost 3868x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->