Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Život s bohem určitě žádné krátké rande není, ale přetěžko vyléčitelná duševní choroba ano.

0 0
možnosti

Já si pořád myslím, že Bůh není osoba, a přece se s ním v podobě Ježíše lidi , když jsou mrtví, setkávají. Zajímavé. Vracejí se a jsou fascinovaná: Potkal/potkala jsem Ježíše ...Boha...Světlo. Tyhle lidské záhady. Je možno zajít v nebi s Ježíšem na pivo? To by mohlo jít, když je osoba a má tělo...

0 0
možnosti

Potkají se na ulici dva kamarádi: "Co že jsi tak rozjařený?" ptá se jeden. "Ale, měli jsme v rodině svatbu." "A kdo si koho bral?" "Pán Bůh si vzal tchyni...":-)

2 0
možnosti

Jsem pokřtěn, dokonce nějaká účast v katechismu. Směle tvrdím, že věříme všichni. I ten nevěřící, protože věří, že nevěří. Je ovšem otázka, v co se má věřit? S plnou pokorou tvrdím, že trh s bohy je zásoben poměrně dobře.

Článek autorky beru a respektuji. Pouze si kladu otázku, co by vyznávala a psala? Kdyby se narodila v poušti, se stanu otce Beduína ? Přece by byla "její povinnost", oslavovat Aláha ! U pyramídy, zase jinak ... Vítej slunce .

Já odmítám někomu sloužit, dokonce bohu. Nechápu, k čemu je to dobré ? Naopak, za povinnost považuji sloužit lidem, své rodině v prvé řadě. Podobně těm méně úspěšným, přes útulky psů a postiženými konče. Vůbec se nechci pouštět na témata nekonečna, znalost - toho již dříve lidmi sepsaného. Nepochybně mé znalosti dostačovat nebudou. Přesto znalost mám - Myslím - tedy jsem. Věřím v dobro, v lidi. Tedy konám. Výše sepsané, absolutně nepovažuji za rouhání. Jsem zvědav, co mi sdělí nežijící děd. Asi "budu proklet", za nechození na schůlze - zase budu pochválen , za způsob vedeného života!:-)

3 0
možnosti

J38a29n 64M19a63r93e69k

6. 6. 2021 15:44

Ono pane Buček, sloužit raději lidem než Bohu...Ježíš kdysi řekl (nevím přesně odkaz) "Co jste učinili jednomu z maličkých těchto, mně jste učinili." Ono to má nějakou spojitost Odmítáte někomu sloužit, a pak říkáte, že považujete za povinnost sloužit lidem. To je dle mně paradox. A věřit v lidi, z toho jsem už vyléčen za ten dlouhý život (necelých 83 let) Kterým lidem věříte, nebo doporučujete věřit? A nebojte se proklet nebudete, jedině snad, jestli z toho nemáte sám strach, jak vycituji z vaší poslední věty.

2 0
možnosti
  • Počet článků 622
  • Celková karma 15,61
  • Průměrná čtenost 3868x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->