Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J24o93s63e79f 64N22i26k71l

19. 3. 2021 15:01

Seriál slouží pouze propagandě. Každý inženýr chemie se tomu musí smát. Celá záležitost tak průkazná, jako Sadámovy zbraně hromadného ničení.;-D

1 0
možnosti

Hlavní pochybnosti vzbuzuje nemožnost dávkovaní. Nervově paralitické látky jsou určeny k likvidaci. Nikoliv rafinovaného polootrávení. Je těžké a nepraktické odvážit miligram když třeba dva miligramy jsou smrtelné. Další pochybnosti vzbuzuje analýza . neumím si představit tu analytickou metodu která určí přesně o co se jednalo. A to jsem chemik. Navíc se účinná látka spotřebuje na navázání acetylcholin esterazu. Navíc určitě není v ruském zajmu, aby stopa vedla přímo k Rusku. naopak si myslím že toto se hodí někomu jinému

3 0
možnosti
Foto

Existuje jen jediný možný ruský motiv, proč by zvěst o použití novičoku mohla mu přinášet prospěch, slábnoucí Rusko a předtím SSSR potřebovalo svou obranu opřít o mediální zvěsti, že má k dispozici zbrań hromadného ničení nového typu.

0 1
možnosti

Zasloužená karma R^:-)

0 0
možnosti
Foto

Já myslím, že lidé z rozvědek a ti, co o Novičoku něco vědí, se dobře baví. Buď není pravda to, jak Novičok působí a s jeho zničující schopností to není tak horké, nebo nás někdo pěkně oblbuje.

8 2
možnosti

Pane Štastný, já jsem se dost bavil při výstupu těch dvou agentů v Ruské TV a jejich vysvětlení hodného dvou hotentotů. Mazec.

1 1
možnosti

Měl by to vidět každý. Dostala mě ta neuvěřitelná zvrhlost putinova Ruska, kdy kuli osobní pomstě jsou schopni povraždit desetitisíce lidí a to tím nejzákeřnějším způsobem. Hrozné je, že je to Putinovi jedno, klidně podobné útoky provádí dál, vražda je pro něho způsob politického boje.

Jenom díky obrovskému osobnímu nasazení a riskování vlastního života velké spousty lidí, správné a včasné reakci odpovědných orgánů a odborníků bylo zamezeno vysokým ztrátám na životech.

Je obdivuhodné jak má Británie nastaveno krizové řízení, okamžitě je povolán příslušný odborník, jeho rozhodnutí jsou respektována, jsou mu poskytnuty veškeré známé informace a ze strany výkonné moci je ochráněn před zásahem politiků. Předběžná prevence, trasování, vyšetřování i správa města fungovali ve vzájemné spolupráci. Poučení pro dnešní dobu z toho jen čišelo, škoda, že to neumíme.

Mimo moje chápání jsou zdejší přisluhovači krvavého ruského režimu, Řezníci i jiní, kteří jsou schopni tragédii zlehčovat jen když to vylepší obraz Ruska, je to odporné a nestojí za komentář.

4 0
možnosti
Foto

Takových filmů jsem se přesytil v období mé mladosti a dospívání, t.j. od roku 1956 - 1965, kdy v kinech až na výjimky nic jiného nebylo. Tehdy se nedaly točit filmy bez správného ideologického tématu. Dnes jsme na tom o něco líp. Jiné filmy se sice točit mohou, ale nedostanou dotace a nejsou mediálně propagovány.

3 1
možnosti
Foto

Spíše je to celé ó o tom: Zapomeňte vše, co jste věděli, četli a znali o nervově paralytických binárních plynech před útokem v Salisbury, případně atentátem na Navalného. Dá se to přežít, To je dobrá zpráva, ne.

1 1
možnosti

Pane Řezníku, co vy jste jako vystudovaný kulturolog o binárních plynech věděl?

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS