Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Haničko, v pondělí mi zemřela na covid kamarádka, bylo jí 49 let. Na podzim prodělal covid strejda, napadlo mu to plíce tak, že musel být převezen do nemocnice a ležel na kyslíku a na kapačkách. Protože v nemocnici nejsou povoleny návštěvy, setkala se s ním rodina až po návratu domů. A všichni zůstali v šoku. Covid mu napadl mozek a strejda je od té doby zmatený, špatně se orientuje, některé věci mu nedochází, prostě to z poloviny vůbec není on. A pak si přečtu nadpis Vašeho blogu, že lidé nebudou dodržovat nařízení vlády, když je porušují sami politici. No, pokud to mají lidi skutečně takhle nastavené, pak pámbu s námi. Já doufám, že nikoli. Pokud se politik dopustí vážného přestupku, neberu to v žádném případě jako pokyn k tomu, abych ho následovala, ale jako morální selhání člověka, od kterého bych to nečekala a očekávám, že mu bude vyměřeno po zásluze.

Ve spojitosti s tím, co se stalo v pondělí, mě Váš blog vyděsil. Ne tím, jak a o čem jste psala, ale pro ten předpoklad, že když se politik dopustí lumpárny, je nabíledni, že ho národ bude bez ohledu na zdravý rozum nadšeně následovat. Pokud to má někdo skutečně takto nastavené, pak je škoda, že na té nepovolené oslavě nechodili hosté nazí, mohli jsme se dle této logiky stát národem Adamitů.

10 1
možnosti

Zdeni, sdílím Tvůj názor.

2 0
možnosti

P21e35t10r 71N61e72d17v42ě43d

31. 1. 2021 23:51

A vyzkoušela jste se podívat na stránky MZ? Tam jsou ty aktuální zákazy a omezení docela přehledně napsané. Pro ty kteří to nedokáží pochopit, či nevědí (a vypadá to, že jsou to všichni odpůrci vlády a zejména Babiše, tedy ti, jenž tvrdí, že jsou inteligentnější a moudřejší )to prý velmi hezky předžvýkává pan Feri ...asi na FB?

A vážně se lidé a asi opět z té skupiny inteligentnějších (nikdo jiný o tom nepíše) chovají tak jak politici? Co kdyby nějaký politik zahybal manželce, strhne se v tom Vašem společku hrobeso? Kdyby kouřili trávu, taky začnete?

3 0
možnosti

Tak si je vyfoťte a přečtěte zítra ráno, pak v poledne a večer. Na sledování měnících se nařízení nemám čas ani žaludek.

2 0
možnosti
Foto

Ministryně Schillerová a kadeřník za 0,0 Kč. Hostina u Zemana za 0,0 Kč, Babiš a jeho upravená karanténa za 0,0 Kč, Zeman, který ucukl z vyznamenáváním na poslední chvíli, ... Máte tam jen případy, které byly alespoň se symbolickým trestem. Ale jinak R^.

0 0
možnosti
Foto

Lidé jsou v Česku svobodní a pokud něco nedodržují, je to jejich volba. Politikové jsou lidé jako ostatní a chovají se podobně. Měli by být tedy postihováni dle zákona, zpravidla pokutami, a ne mediálním veřejným lynčem a pod taktovkou České televize. Protože ta si cíle svých útoků selektivně vybírá. Toto téměř fašistické chování ČT je za hranicí standardní demokracie a svobod, na které jsou obyvatelé zvyklí.

2 3
možnosti

No to asi záleží na kvalitě každého jednotlivého člověka, brát si politiky jako předlohu pro své chování.....to snad ne...;-D

4 0
možnosti

Jenže, ti slaboduší si zase své chování upraví ne podle rozumu a pudu sebezáchovy, ale podle --> když můžou ONI, tak JÁ taky :-P:-/:-P.

0 0
možnosti

P98a93v50e17l 41P26o84n32e12c

31. 1. 2021 19:17

Někteří lidé nebudou dodržovat nařízení vlády, i kdyby je snad dodržovali všichni politici. Proč by to dělali ti, kteří si závažnost situace nepřipouští? Jiné trápí údajná ztráta své svobody více, než zdraví svých (pra)rodičů.

3 2
možnosti
Foto

právě, že mě zdraví hlavně duševní, těch hodně starých lidí trápí. Dnes jsme všichni ve vězení a někteří si v tom ještě libují.

1 0
možnosti

Je to ... presně tak... R^

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS