Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^R^R^R^R^R^R^

Díky za moudré shrnutí!

V rubrice nejčtenější jsem již dlouho nehledal, protože tam bývají články, které nestojí za řeč. Ale když jsem tam našel Váš, tak jsem ten článek otevřel. Díky!

:-)

0 0
možnosti

JJ, souhlas celé je to PR Babiš... :( Ale znáte jednu jedinou stranu, která současnou situaci nevyužívá pro PR?

Jste oprávněně proti AB. Ale nebyly to právě strany opozice, které ho kritizovaly za zavádění opatření? Žádná strana nechtěla dělat nepopulární politiku...

Prostě princip "většina u voleb rozhodne kdo bude vládnout" je v dobách krize málo efektivní...

0 1
možnosti

Ano, máme, co jsme chtěli. Ale jenom vláda za to nemůže. Mít v zádech takovou opozici a vládnout národu epidemiologů, virologů, vakcinologů atd. je fakt obtížné.

1 1
možnosti

Krematoria samozřejmě stíhají. Jedinou výjimkou je Moravskoslezský kraj, kde je jedno krematorium na 1,2 milionu obyvatel (Praha má na stejný počet obyvatel tři).

Navíc vytíženost krematorií roste už léta, spolu se stárnutím obyvatelstva a rostoucí oblíbeností žehu (mít hrob už je dneska často luxus), zatímco nová krematoria se nestavějí.

Když řeknete A, řekněte i B. Pokud jste vůbec ochotná si podobné informace obstarat.

0 1
možnosti

Nemáte tak úplně pravdu, protože z jednosměnného provozu už přešla na 3 směnný provoz a další rezervy už nemají.

;-(;-(;-(

0 0
možnosti

P62a55v33e60l 79P43o56n75e16c

12. 1. 2021 18:44

> pojďme zvolit lepší vládu ...

A tím myslíte politiky, kteří v prosinci (v době vysokého vzestupu infikovaných) nepodpořili ani nouzový stav?

0 1
možnosti

sorryjako na omezeni nepotrebujeme nouzovy stav

1 0
možnosti

Máte pravdu, on ten Babiš s tou vládou má prsty ve všem. I v ostatních státech, kde je situace stejná, ne-li horší. Podívejte se někdy na počty nakažených a data o úmrtí v jiných zemích. Začněte už konečně používat mozky na to k čemu jsou určeny. Přestaňte hltat ty bludy z médií. Mimochodem také se strašně těším až volby vyhrají piráti se starosty, covid zmizí vše se rozjede na plné obrátky, vše bude mít hlavu-patu, zmizí korupce, všechny peníze budou správně investovány, všichni se budeme mít blaze, státní dluh se splatí a budeme konečně svobodní. Ach, nechť už je ten podzim, abych mohl s novou nadějí a vervou vyrazit k urně. A svůj hlas vhodit do urny těm co mne spasí. To bude nádhera.

1 1
možnosti

J53i73ř29í 53C68á45s70e71k

11. 1. 2021 17:56

Vláda páchá obrovské škody. Likviduje životy mnoha lidem. Těm, co jim zakazuje pracovat. Likviduje vzdělání dětem. Likviduje stát neuvěřitelně obrovský dluhem, který tvoří jakési kompenzace. Toto vše zničí mnohem a mnohem víc životů, než kdy dokáže covid samotný.

2 0
možnosti

Na pražském Staroměstském náměstí se v neděli od 14 hodin konala protestní akce iniciativy Chcípl PES. Demonstraci, kterou podpořili například bývalý prezident Václav Klaus a hudebník Daniel Landa, přinesly Novinky živě. Podle policie demonstrovalo 2500 až 3000 lidí. Klaus v projevu odmítl, že by vakcína byla „zázračná” a odmítl, že by očkování mělo být povinné.

Polemizovat lze pouze s posledními 4 slovy.

Ten zbytek je jednoznačně k odsouzení !

:-P:-P:-P

0 0
možnosti

Naprostá slátanina naprostých blbostí !!!

:-P:-P:-P

1 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS