Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J15o60s84e57f 30H12o37r40k42ý

31. 10. 2020 8:21

Ptát by se měla především opozice. Ale protože u nás nemáme demokracii, ale jakousi liberální anarchii, tolerují si svoje zlodějiny zloději navzájem.

1 0
možnosti
Foto

Správný politik se vždy postará o to, aby jej při všech jednáních doprovázel tisk. ;-D

4 0
možnosti

Částečný souhlas. K práci v bulváru Vás přivedla nouze nebo naivita? Nicméně Vám tato zkušenost leccost dala.

Schůzka byla domluvena téměř jistě mnohem dřív než půl hodiny předem, a nejspíš tam byli i další lidé kromě zmíněných tří. Není jisté, zda Prymula dopředu věděl, že se bude konat v restauraci. Nejvíc si uškodil svými výmluvami v pátek odpoledne, že šlo o soukromé prostory kapituly; tím si teoretickou možnost pokračovat ve funkci definitivně pohřbil. Předmět schůzky mohl být věcně profesionální, ale také mohlo jít o pokoutné kšefty - lépe tomu odpovídá organizace Faltýnkem. Zde platí presumpce neviny, není to důvod k odvolání. Aspoň Prymula s paparazzi dopadl lépe než princezna Diana.

Když nejpokleslejší bulvár rozpoutá morální kýč, je to chucpe.

0 0
možnosti

Z mého pohledu, kdo jde do spolupráce s Babišem, je blázen, sebevrah, nebo gauner. O to víc, jedná-li ještě s Faltýnkem. Ať tak nebo tak, dobře mu tak. Řekl si o to. :-)

6 1
možnosti

R^

Moudrá otázka! Kdo na utajenou schůzku Faltýnka a Prymuly pozval fotografy Blesku? Co na té schůzce se mělo domlouvat? Kdo chtěl koho zlikvidovat? Proč?

Chtěl Babiš zlikvidovat Prymulu? Proč?

Ohrozila utajená schůzka Babiše? Šlo o politický byznys? Šlo o korupci? Šlo o megarozkrádačku? Kdo měl zájem o odtajnění?

Chtěli se mafiáni v pozadí zbavit Andreje Babiše?

Nejsme na prahu selhání zdravotní péče? Nákaza koronavirem se šíří exponenciálním tempem, počty nakažených a nemocných zdravotníků rostou vysoce exponenciálním tempem. Množíme lůžka, která jsme do nedávna centrálně likvidovali, ale k čemu budou lůžka bez personálu?

A v této situaci rozjíždí Miloš Zeman svoje politické hrátky ohledně klíčového postu ministra zdravotnictví!

Kdo byl s Faltýnkem a Prymulou na utajeném místě Rio's na Vyšehradě, restauraci pro lepší postkomunistické lidi, kmotry a mafiány? Politický byznys Prymuly je všem známý. A jméno Faltýnek se objevuje při nejrůznějších korupčních kauzách a politickém byznysu.

Co nás obyčejné lidi čeká?

:-)

3 0
možnosti

Proč se nikdo neptá, co dělal paparazzi u hotelu, kde nahá Jiřina Bohdalová věšela na balkoně prádlo?:-P

8 1
možnosti
Foto

To je teď takový folklór, co dělal Blesk na Vyšehradě, proč natočili Maláčovou? Už neřešíme, co někteří lidé dělají, ale řešíme, proč a kdo je nachytal, nafotil, nahrál. Zajímavé je, že tohle odsuzování focení, nahrávání je odsuzováno zrovna v době, kdy velký bratr nabírá na obrátkách.

1 0
možnosti
Foto

Správný investigativní žurnalista je vždy včas tam, kde se něco nekalého děje.

4 0
možnosti

To bych s dovolením upravil, český novinář je vždy tam kde se to hodí a kdo fo mu zaplatí..... Vlastnictví našich deníků je snad známé ne?

5 0
možnosti
Foto

A víte, že se teď ve sněmovně jedná o zastropování dotací a Agrofert, který nikomu nepatří, by mohl přijít o balík peněz? Takový skandál, který by vyplnil mediální prostor se hodí a ještě je tu prezident, který může Primulu "podržet".

0 0
možnosti
Foto

Tak v konspiracích zřejmě zatím vede Němcová z ODS - cituji z tisku:

Verzi, že Prymula s předsedou poslaneckého klubu ANO Jaroslavem Faltýnkem řešili zdravotnické mise, opoziční poslankyně nevěří. Má však jistou teorii, co se probíralo: „No jistě: co také jiného se řeší o půlnoci v zakázané restauraci. Jediné, co napadá mě, je, že specialista na obskurní schůzky pan Faltýnek přemlouval ministra Prymulu, aby kývl na post premiéra. Smysl by to dávalo. Vždyť v rozhovoru před pár dny vysvětloval národu, že Andrej Babiš už je na pokraji svých sil.“

Na druhou stranu - to by okamžitou a radikální reakci Babiše celkem dobře vysvětlovalo.

6 1
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti
Foto

K Vaší závratné kariéře, v AHA, která Vám byla proti mysli:

tříměsíční zkušební lhůta platí pro obě strany.

Mohla jste odejít sama a mohlo se Vám ulevit víc a nemusela jste tady kňourat, že Vás vyhodili.

Evidentně nemáte ani na to.

4 3
možnosti
Foto

V životě bych neřekla, že s vámi budu někdy v něčem souhlasit.:-)

0 0
možnosti
Foto

Vaše naivita je obdivuhodná

4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS