Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Já jen pevně věřím, že další cesta Vystrčila bude do Španělska, kde navštívi politické vězně a podpoří katalánce za právo na sebeurčení. Pokud ne, tak je to křivák nejhrubšího kalibru.

3 4
možnosti

Na to zapomeňte, na to už má strach v gatích. Co by tomu řekli ti "demokratičtí" hlavouni v Bruselu? Daleko jednodušší je raději dělat "chrabrého" hrdinu na Tchajwanu proti zlým čínským imperialistům.

2 3
možnosti

nepočítáme groše ale jedeme tam dělat byznys...to je jeden z mnoha rozporů, které tuhle divnou cestu provázejí.

6 4
možnosti
Foto

Nedá mi to, abych k tomu neřekl svůj názor. Já jsem se nikdy za žádného politika nestyděl. Ani za českého nebo československého ani za ty zahraniční. Ano byli tací, kterých jsem si vážil, ale stydět se za politiky? Toho nejsem schopen.

2 2
možnosti

jak na sebe sám vystrčil bezděky postupně prozrazuje nemá ani páteř ani odvahu, už nyní vysílá signály, že spíše než groše, bude trousit bobky, že do 89, jako představitel nejbojácnější profesní skupiny-učitelů, držel hubu a krok, jak přiznal on sám, až stranická knížka, tentokrát modrá, z něj udělala hrdinu s plnými ústy svobod a demokracie, do té doby chodil v čele prvomájových průvodů s podobiznami gotwalda, lenina nebo marxe, podle toho co dali do ruky, a co to jeho úlet, který ho nic nestál, přinese republice, uvidíme, takže bych byl opatrný s jeho glorifikací

5 4
možnosti

J11i81r57k16a 66K32o61r57n

1. 9. 2020 8:40

Jména se píší s velkým počátečním, comrade....

2 1
možnosti

Každý máme své hrdiny, pan Vystrčil je tím vašim, budiž ,,,,

2 2
možnosti

Myslim si, ze kazdy stat je rad, kdyz ho ostatni staty podpori. Urcite si vzpominame, jako to bylo pod vladou sov.bratri, jak bychom uvitali, kdyby nas od nich nekdo osvobodil at v roce 1968, tak i pozdeji. Cina se chova stejne jako se choval sov.bratr.

4 1
možnosti
Foto

Ale kdeže. Jako sovětský bratr, jen trochu direktivněji, se chová bruselský bratr, a otec ze zámoří to všechno jistí.

2 5
možnosti
  • Počet článků 622
  • Celková karma 15,61
  • Průměrná čtenost 3868x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->