Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Zřejmě má nějaký psychický problém. Rozhodně se jí nechci zastávat, taky by mě to strašně štvalo, ale po letech, které jsem s dcerou trávila v čekárnách u psychologů a psychiatrů, si myslím, že je mnohem lepší když někdo poškozuje knížky než sebe.

0 0
možnosti
IL

To me nikdy nenapadlo, az prijedu do Cech, tak se po nejake budce podivam.R^R^R^R^

0 0
možnosti
Foto

Nějaký ten atraktivní román pro ženy posypat nějakým neviditelným práškem, který pak už daná ničitelka nedokáže smýt z rukou.

2 0
možnosti
ND

No tohle je opravdu zvláštní, proč to ta osoba dělá, abych řekla pravdu nic rozumného jak tomu zabránit mě nenapadá...

0 0
možnosti
  • Počet článků 622
  • Celková karma 14,68
  • Průměrná čtenost 3868x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->