Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Muži, co to s vámi v poslední době je? Posíláte fotky penisů. Omámeně se usmíváte, když vidíte prsa. Všichni zíráte jen do výstřihů. Styďte se, stávají se z vás zvířata ;-) (samozřejmě sarkasmus)

0 0
možnosti
Foto

Člověk je takový, jakým by chtěl být. Komu s líbí být šeredným, nechť se uchází o roli Quasimoda. ;-D

0 0
možnosti
DH

Nejsem si jist, zda všichni upravují své zveřejňované fotky v zájmu vylepšení svého image.

Shodou okolností jsem si toho všiml právě včera v diskusi pod článkem pana Bárty, kdy jedna z diskutujících, a též občasná střídmě na zdejších stánkách se presentující blogerka, se ve svém příspěvku pochlubila věkem (podle jejích údajů mírně 60+).

A přitom její přiložená fotečka v jejím případě pochází patrně z daleké budoucnosti a odpovídá tak věku jak by mohla vypadat až daleko překročí sedm, možná až osm desetiletí pobytu na tomto světě.

A tak nevím, zda se svým příspěvkem v němž uváděla svůj údajný věk, a možností porovnání s její fotkou chlubila, jak je za ta relativně ne tak dlouhá léta života už sešlá, či zda si jen prostě vymýšlí a jak je u řady ženckých běžné, tak i ona si nějaké ty roky věku ubírá?

0 2
možnosti
Foto

I49v60a91n 38M27a80r74e72k

28. 8. 2020 7:20

"Upravujeme"? Asi žijete v jiném světě. Momentálně musíme na nových dokladech (ŘP-OP a CP) mít vizáž kriminálníka propuštěného po pětadvaceti létech z lapáku. Ale vlastně máte pravdu - dělají z nás někoho jiného. ;-(

1 0
možnosti
MB

Na fotce v občance vypadám jako moje matka, až ji bude končit platnost, možná se tomu staršímu vzhledu budu blížit :-)

Aneb malinkatá kancelář, tak 2x5 metrů z toho má úřednice za sklem 2/3 a okno. Venku přes 30, uvnitř na omdlení. Musíme vás vyfotit znova, tady se vám lesknou brýle. Tady se lesknou zase tady. Nemohla byste dát hlavu nějak níž? Už jsem se pomalu začínala roztékat a brýle si sundala. Úřednice byla zřejmě ráda, že se situace vyřešila a nenechala mě ani pořádně narovnat. Fotka hrozná, ale vzala jsem ji, hlavně už abych byla venku :-)

0 0
možnosti

A vedela jste, ze fotografie se retusuji uz od 19. stoleti, vy "stara skolo"?

3 0
možnosti
Foto

Prokristapána v jakých kruzích se to pohybujete? I v době kdy jsem byl na seznamce a hledal jsem partnerku jsem se s něčím podobným nikdy nesetkal. Možná tak fotka starší než aktuální, ale to je tak vše.

0 0
možnosti
Foto

Šišmarja. Po pyjních slavnostech v časopisech, co se neujaly:)), odnášejme luxuspušapky do kontejnérů charity, protože jejich nošením ubližujeme mužům, co kdyby si sáhli, budou se cítit podvedeni...Možná, že je tak pozdě, že se mi to všecko zdá. :))

1 1
možnosti
  • Počet článků 622
  • Celková karma 15,61
  • Průměrná čtenost 3868x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->